CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
u prevodu: astrid i dalje smara...
Hvala Bogu osječam se odlično 

Nazdravlje vam CHAT!
...zima zima, e pa šta je...
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Ma zima, zima pa sta je..Prosla je neprirodna zima. No je frka sto sad niko nista ne shvata ozbiljno.:} ovo je CHAT, jel? Moze se pisati kako se trenutno osjecamo..Ja kao zaljubljeno, a prosla euforija, nego mi niko ne vjeruje kad se ja kao uzobiljim..Eto tako...Trazili ste chat
heroinapg wrote:Ma zima, zima pa sta je..Prosla je neprirodna zima. No je frka sto sad niko nista ne shvata ozbiljno.:} ovo je CHAT, jel? Moze se pisati kako se trenutno osjecamo..Ja kao zaljubljeno, a prosla euforija, nego mi niko ne vjeruje kad se ja kao uzobiljim..Eto tako...Trazili ste chat

Evo da ne bude da neću da se javljam i da sam zločesta i ovakva i onakva moderatorica, sutra idem u Tuzlu na predavanja, pa se vraćam u nedjelju navečer. 8)
Znači, na forumu me nema do ponedjeljka. A inače dobro se osjećam, malo sam umorna, ali čim je malo otoplilo, ja se osjećam bolje. Pozz
Znači, na forumu me nema do ponedjeljka. A inače dobro se osjećam, malo sam umorna, ali čim je malo otoplilo, ja se osjećam bolje. Pozz
aaaaaaaaa Dje si Tuzna :rolleyes: Fin ovaj redRose :rolleyes: Tebe mi je vaaaaaaaaaaaazda milo vidjetTužna wrote:
//. Whois Tuzna
/me heroinapg Always extra ***
sanelaVeeliki pozdrav!
Veliki otpozdrav za tebe Heroinoheroinapg wrote:
sanelaVeeliki pozdrav!

I vidi sanela..Ja sam, kao sto znas hahaha poliglota, japanski, korejski, maternji, crnogorski i tako to. Ma ne mjere se ljudi po drogi..nego po...po ne znam cemu **nema tih rijeci na japasko korejskom, jbg..Al po meni su strejt rodjeni..E s takvima ja ne mogu..A ti si totalno okj!.....Zao mi je sto ne odoh u Trogir onda..no bice dana..Angazovala sam prevodioca. Treba na obukE da ide
srecan ti put..Cjela Tuzla-----
TUZNa...DU HAST!
Nikada neces odrasti, mali veseljace
qq Niko me nista ozbiljno ne shvata. Mozda da reciDIv neki napravim :drinkers:
srecan ti put..Cjela Tuzla-----
TUZNa...DU HAST!
Nikada neces odrasti, mali veseljace

Last edited by heroinapg on Fri Jan 16, 2009 12:05 am, edited 1 time in total.