Sa paranojom ni bilo kojim drugim popratnim pojavama nisam imao nikada problema...za sada.saša-ex wrote:Nego da pitam vas subovce, da li su na subu poznate propratne pojave kao što su paranoja?
Moji problemi koje sam iznio su bili iskljucivo neke psihicke prirode radi razdoblja koje sam prolazio....a koje nije imalo veze sa subovima, znaci neki cisto osobni pa moglo bi se reci i obiteljski i jako stresni razlozi.
Jedini napad paranoje koji sam imao je bio davno prije uzimanja suba.......i to je bilo tako da sam se osjecao kao da me sve gusi i nesto sl.
Meni je osobno sub spasio zivot......radim normalan posao, studiram, uredno treniram (uz to cak za natjecanja ove godine nasao i sponzore), osamostalio sam se i ne mogu reci da mi je lose.....za razliku od onih dana kada sam razmisljao samo o heroinu.
Ne branim nikakve terapije, ali bolje sub ili met nego opet heroin. Nije neko trajno rijesenje, ali bogme nije rijesenje ni nekofa strpat u komuno......pogotovo kada osoba to ne zeli sama.
Sto se tice jetre...moja je sigurno u redu, isto tako i kompletna krvna slika mi je kako treba. Ako je MENI ok koji uzimam 12 mg suba dnevno i uz to neke stvari koje nemaju veze sa ovim forumom, onda ne znam kako bi neka zdrava osoba imala bilo kakve probeme. Vjerujem da moze doci do ostecenja jetre, kao sto zene mogu umrijeti od Yasmin antibebi pilula.....znaci u nekim ekstremnim slucajevima.
Moja jetra je prije heroina bila ostecena radi uzimanja aas i nakon mj. dana se sve vratilo u normalno stanje, jer svatko tko se imalo kuzi u anatomiju i rad ljudskoga tijela zna kako sta funkcionira.
Isto tako cu sada javno iznijeti problem koji sam kao administrator foruma imao skupa sa vlasnicima kompletnoga portala. Naime, u gradu je zena uhvatila muza kako se sevi sa svojim prijateljem i to je odmah netko stavio kod nas na forum. Radi toga kroz par dana, vlasnicima portala i nama se javljaju odvjetnici tih ljudi o kojima se pisalo i da nismo sve maknili sa neta digli bi tuzbu protiv nas odgovornih i ne bi bilo dobro. Isto tako bila je jedna cura koja je javno na forumu vrijedala jednu osobu...i to je stvarno gadno vrijedala da bi ta osoba lijepo sve sredla u policiji i lijepo kroz par dana policija pokucala toj curi na vrata zajedno sa curom koja ju je prijavila.....a cura koja ju je prijavila je isto tako radila u policiji. Bilo je dosta problema oko toga i na kraju se klinka izvukla sa opomenom sa time da se morala javno ispricati drugoj curi i nakon toga je iskljucena sa foruma.
Sa ovim sam vam svima samo htio reci da pazite sta pisete o ljudima, jer nikada ne znate tkoje sa druge strane "zice". 8)
Malo paranoicno...ha...!? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Sala naravno...