Shonetovo "skidanje"
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Ma molimmmm vas nemojte tako pricati, pa kako cuj ja zasluzio nesto sto vi niste.To je sve nase,nas uspjeh ljudi,kako to ne razumijete a znate sto je uspjeh.Miiiiiii, miiiiiii, nase drugarstvo,prijateljstvo gdje se grijesi Pepa i gdje se prašta.Jer samo BOG je bezgresan, a svi smo mi griješnici.A kad neko nekog voli i cak još ako druga osoba osjeca isto.To vam je ljudi poklon od boga, eto ja sam se navikao sam da budem i razmišljam raja da usvojim dijete,a sta mislite o tome.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
- pepeljuga84
Pepi eto ako dođes vidjeces sve ,kako sam stan rasporedio i kao sam napravio.Nisam imao 2 godine platu,jer sam posudio 15.000km da renoviram stan.Ali znas sta je,NE MOGU JA STRETAN BITI, TO JE NEMOGUCE.HAJDE RECI TE MI, 6 GODINA NEMATI NIKOGA, ALI NIKOGA.
LJUDI JA SAM BAKSUZ, I JA AKO JEDNOM NE POLUDIM E ZAVRSIM.rEKAO SAM Babo, ako ne do bog bude sta,Ja hoču da budem pokopan tamo gdje je Nana i Dedo ,majka a to su ravne BAKIJE.Hoču kad umrem i dalje da vidim moju Čaršiju,a ja sam baksuz i pomirio sam se sa tim,ali evo sta sam Ramoni rekao.Imam jak posao, iam stan imamstan i sve uslove.Hoču da usvojim dijete i da nekom platim da mi rodi dijete, sve cu se ja brinuti.To cu gledati, asta mislite kakva je ideja????
LJUDI JA SAM BAKSUZ, I JA AKO JEDNOM NE POLUDIM E ZAVRSIM.rEKAO SAM Babo, ako ne do bog bude sta,Ja hoču da budem pokopan tamo gdje je Nana i Dedo ,majka a to su ravne BAKIJE.Hoču kad umrem i dalje da vidim moju Čaršiju,a ja sam baksuz i pomirio sam se sa tim,ali evo sta sam Ramoni rekao.Imam jak posao, iam stan imamstan i sve uslove.Hoču da usvojim dijete i da nekom platim da mi rodi dijete, sve cu se ja brinuti.To cu gledati, asta mislite kakva je ideja????
Vatra se ugasila i postala je dim,
Omare ne preteruj, molim te! Polako brate ne moze sve odmah. Jednom si voleo i razacarao si se al nije smak sveta. Ko zna zasto je to dobro. Bolje i tako nego da si je ozenio pa da se onda desila ta prevara....Sredio si zivot, imas posao, stan...pa naci ce se 100% i neka devojka.
A ta ideja da usvojis dete nije za bacanje. Naravno da bi bio dobar otac, al sacekaj jos malo jer iskreno verujem da ces imati svoje dete.
Pozdrav! I hvala ti na svemu!
A ta ideja da usvojis dete nije za bacanje. Naravno da bi bio dobar otac, al sacekaj jos malo jer iskreno verujem da ces imati svoje dete.
Pozdrav! I hvala ti na svemu!
- mise en place
tamo neki dan
ciao shone,evo samo kratko da ti napisem par rjeci.Danas mi je neki valjda treci dan kako guramzukri i jos uvjek sam los ali ne da sam bolje u poredjenju sa juce nego danas sam King Kong,jebiga coko ti znas kako to ide ,danas treba da izadjem u prodavnicu,kupim pljuge i to ..ali da me prosto strah ,mogu i da hodam cini mi se .Nego moram da se organizujem da idem drrittttto u prodavnicu i nazad .Svaki dan je jeben ali blizi pobjedi.Nadam se da si ti bolje d.