CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by saša-ex »

Vlado_M wrote:Sale, mislim da toga ima dosta i ovdje na diskusijama... Ja sam povremeno npr. pisao o kenjanju.

Ja sam sebe na fejsu ukinuo nakon dva mjeseca otprilike. Na pocetku sam kao nesto pisao, kasnije samo igrao igrice... Prestao sam pisati kad su mi se komsinice pocele zavjerenicki smjeskati. Jebes fejs.
Ja, u pravu si...Korist mi je bila što sam stupio u kontakt sa sestrom posle 15 godina i našao par prijatelja iz srednje i osnovne...Ali ako je to neka svrha, odrađeno je i sad se može polako gasiti. Ostaviću još par dana, da svi vide kako sam bio u Holandiji i onda ga brišem,ahahhaha....
SAMO CEO ŽIVOT...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Uh, sta nas je ONLINE! :D
Potpis.
Big Mama

Post by Big Mama »

baš sam primjetila! dobro da mi je dijete kod bake u posjeti pa mogu tipkati do mile volje (tj. dok ne dođe)!!
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

saša-ex wrote:Ali ako je to neka svrha, odrađeno je i sad se može polako gasiti. Ostaviću još par dana, da svi vide kako sam bio u Holandiji i onda ga brišem,ahahhaha....
Jaoj lood si :-D
Nego kako nego tako .. :)
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
sanela

Post by sanela »

Pozz ljudi, ja bila u Tuzli tri dana na predavanjima, pa maloprije došla... mrtva umorna, a valja sutra na posao :) pa opet Tuzla tri dana, pa opet posao i tako u krug... uhhh valjda je to ta kolotečina :) Forum nešto nije radio, dobijala sam poruke sa svih strana svijeta, što mailom, što telefonom, što na Facebook... hehehe, ali eto Avdija napravio.

A ja sam se isto na FB pravo navukla, čisto radi raje i ljudi koje sam "izgubila" u putu... meni je on OK, ali ne treba pretjerivati (kao i u svemu :)) Pozdrav iz hladnog Sa :smt006
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

sanela wrote:Pozz ljudi, ja bila u Tuzli tri dana na predavanjima, pa maloprije došla... mrtva umorna, a valja sutra na posao :) pa opet Tuzla tri dana, pa opet posao i tako u krug... uhhh valjda je to ta kolotečina :) Forum nešto nije radio, dobijala sam poruke sa svih strana svijeta, što mailom, što telefonom, što na Facebook... hehehe, ali eto Avdija napravio.

A ja sam se isto na FB pravo navukla, čisto radi raje i ljudi koje sam "izgubila" u putu... meni je on OK, ali ne treba pretjerivati (kao i u svemu :)) Pozdrav iz hladnog Sa :smt006
Draga Sanela :-D
Lepo od tebe shto si nam se jawila, nedostajala si ..
Dobrodoshla i brzo nam se wrati .. Widish da chim tebe nema, neshto ne shtima .. :wink:
Pozdrawljam ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Baba Naca wrote:Pa gde si se ti meni sakrio blago Babi, kako si sta ima novo kod tebe, jel bilo nekih dobitaka?
Kako moj pivpija provodi zimske dane, jel isto uz pivo ili?
Iskren pozdrav od Bakute :wink:
Ne. Nisam popio kap alkohola vec 2 mjeseca. Nisam se ni kladio. Prestao raditi 24.11.2008. kad sam shvatio da mi je dokurcilo. Mobilne telefone istog dana bacio u kontejner (to je bio mocan osjecaj). Nisam izasao iz kuce od sredine decembra. Nisam pogledao kroz prozor najmanje deset dana. Sjedim medju cetiri zida i citam knjige i igram strategije stare 5 godina. Problem je sto nemam net na tom kompjuteru, a mrsko mi da pomjeram dupe 3 koraka i idem kod staraca i kacim se... Zato me nema medju vama... i jos pomalo zbog toga sto sam sebi obecao da necu ni pisati.

Jebiga.
MANS0N

Post by MANS0N »

Napokon nesto pametno.Napravi sad sljedeci korak.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Jeee, bravo VladiceM za to sto si preduzeo,
svaka cast,!!!
(aj kupi onaj mali ruter i podeli se sa matorim da imate obojica vezu, on kosta oko hiljadu dve dinara)
:supz: :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
sanela

Post by sanela »

Ljudi, nisam opet par dana bila na forumu i zatrpali ste mi Inbox porukama. Polako, evo sad sam došla i čitam. Samo budite strpljivi, odgovoriću vam na poruke... znam ja da vama strpljenje nije jača strana, ali trebate se strpiti...
Post Reply