22 godine... tek

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: 22 godine... tek

Post by PsyTechGirl »

Infusia wrote:Ova prica na pocetku bla mi je kao da citam svoju biografiju .
U ovom trenutku rjesavam peticu dopa jer mi je lose i nemogu izdrzat vise.....
Ja sam narkoman i vjerovatno ce tako biti cijeli zivot.... Infusia su mi cimerice dale nick i tako me zovu zna se zasto.
Takodjer vodim dvostruki zivot bodem se u prepone i nosim finu odjecu trpim dosadne kave i izlaske sa skolskim drugovima tek da nitko nebi posumljao kad svakh pet minuta gledam u telefon i cekam kad ce mi se javit trenutno osoba bez koje ne mogu moj diler ....
Jadno ali istinito...
Radim a nemam ni kune a dobro zaradjujem.
I sto da vam kazem kad nisam na dopu uvijek sam na necemu imam milijun sedativa ,antidepresiva ili zapalim barem joint.
Nisam tip koji se zatvara u sobu bila sam na milijun partya jednostavno uklopiti se mogu ali se osjecam kao lazljivica iako nikad nisam nikom nista lose ucinila.
Imam divnog decka koji nema pojma sta trpam u sebe....
A znate i sami svi smo mi outsideri i kad bi nesto priznali nikad se vise nebi gledalo istim ocima na nas
Pitam se jedino jesam li ja zaista kriva za sve ili ovaj okrutni svijet kojemu je stalo samo do mazanja ociju i do robije.... Ne zivimo bas u Matrixu nego jos gore ljudi upravljaju nama a i droga ...
Nadam se da nisam previse zamracila meni ce uskoro opet biti dobro par sati a poslje necu danas misliti o tome
Zelim vam sve najbolje i znam da ste svi divni ljudi samo sto sam vjerovatno jedna od rijetkih koji tako misle :D
loveya

E jbg bash mi jekriwo shto si sada u toj prichi ..
Jbg shta da ti kazem kad swe znash - morash preseci jednom za uwek !!!
Swe znash kako ide, ali kontam da morash prestati sa glumatanjem ..
Mislim da bi ti mnogo prijao kad bi pochela da radish u stwari samo ono shto zelish (samo bez dopa). Kontam da bi to moglo umnogome da te usrei !!
Npr. prestani da idesh na te smor skupowe - totalno ti je to nepotrebno !!
Imash momka koji te woli .. waljda ??
Poweri mu se !! Isprichaj mu swe od a do sh, da moze da te razume . jer znash kako neshto mooze da izgleda i zwuchi drugachije ako samo par stwari izostawish ..
Znachi sawetujem ti potpunu iskrenost i prema sebi i prema swima oko tebe ..
I shta ce ti taj dwostruki ziwot ??
Budi ono shto zelish da budesh i zajebi glumatanje ..
Izaberi ulogu i stoj iza nje !!!
A ko zelish da budesh narkoman i do kraja ziwota da ti jedina zanimacija i preokupacija bude zawrshawanje shema i to, onda budi!!
Samo, nemoj da zaludjujesh ljude oko sebe ..
Reci swima ko si i shta si !!!
Shta je bilo, sramota te ??
Pa onda mozda nebi bilo loshe da uzmesh neko wreme na samo ..
Uradi se .. neka ti bude dobro , ali sedi razmisli i donesi neke odluke .. Dokle tako ??
Nema kraja .. Ni sutra ni prekosutra .. nikada .. ili SADA !! ODMAH !!
Budi dosledna sebe i testiraj swoj karakter i swoju osobinu,jer mislilm da ti moozesh da budesh jach od tog gowneta ..
Imash oko sebe ljude koji te wole i zele normalnu pored sebe-obrati im se za pomoc i widecesh da ce ti izlechenje samim tim biti mnogo blize .. !!
Srecno i molim te jawi se shta ti se deshawa ...
Sad si me bash zabrinula !!
Ne smesh to .. i nemoj to .. To je jedan goli qrac koji ne nosi sa sobom nishta dobro, wec samo totalni raspad ....
Srecno mila i chuwaj se !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
insomia

Post by insomia »

Infusia wrote:Ova prica na pocetku bla mi je kao da citam svoju biografiju .
U ovom trenutku rjesavam peticu dopa jer mi je lose i nemogu izdrzat vise.....
Ja sam narkoman i vjerovatno ce tako biti cijeli zivot.... Infusia su mi cimerice dale nick i tako me zovu zna se zasto.
Takodjer vodim dvostruki zivot bodem se u prepone i nosim finu odjecu trpim dosadne kave i izlaske sa skolskim drugovima tek da nitko nebi posumljao kad svakh pet minuta gledam u telefon i cekam kad ce mi se javit trenutno osoba bez koje ne mogu moj diler ....
Jadno ali istinito...
Radim a nemam ni kune a dobro zaradjujem.
I sto da vam kazem kad nisam na dopu uvijek sam na necemu imam milijun sedativa ,antidepresiva ili zapalim barem joint.
Nisam tip koji se zatvara u sobu bila sam na milijun partya jednostavno uklopiti se mogu ali se osjecam kao lazljivica iako nikad nisam nikom nista lose ucinila.
Imam divnog decka koji nema pojma sta trpam u sebe....
A znate i sami svi smo mi outsideri i kad bi nesto priznali nikad se vise nebi gledalo istim ocima na nas
Pitam se jedino jesam li ja zaista kriva za sve ili ovaj okrutni svijet kojemu je stalo samo do mazanja ociju i do robije.... Ne zivimo bas u Matrixu nego jos gore ljudi upravljaju nama a i droga ...
Nadam se da nisam previse zamracila meni ce uskoro opet biti dobro par sati a poslje necu danas misliti o tome
Zelim vam sve najbolje i znam da ste svi divni ljudi samo sto sam vjerovatno jedna od rijetkih koji tako misle :D
loveya

evo samo da ti dam lijep pozdrav..
i znaš što još, prije nekoliko dana sve se okrenulo, kockice su se počele slagati.. sve je postalo dobro..
ma i nije se sve promjenilo već sam se promjenila ja a s tim i sve ostalo.. koliko će trajati, kako će biti nije važno.. sada je sreća..
eto htjela sam ti reći da se može, makar na kratko.. može se!
Big Mama

Post by Big Mama »

insomia wrote:koliko će trajati, kako će biti nije važno.. sada je sreća..
eto htjela sam ti reći da se može, makar na kratko.. može se!
ma važno je draga, samo ti ostani tako jer se može i na duže staze! ciao
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Pozdraw swima..
Shaljem puno snage i energije i zelim swe naj naj..
Ljubac..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply