Ima li nade za nas ???
Moderator: sanela
Re: Ima li nade za nas ??
Na primjer bacis broj od dilera i ne druzis se sa tim ko ti zavrsava od njega. :smt102
Potpis.
..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 12:41 pm, edited 1 time in total.
Ja tamo ne idem UOPCE ,NIKAKO, to sam napisala jedno deset puta.goldy wrote:Ili prestanes ici na okupljalista narkomana(kao sto je centar gdje djele met).Ana slusas li ti svoje vlastite savjete?AnAna_mo wrote:Na primjer bacis broj od dilera i ne druzis se sa tim ko ti zavrsava od njega. :smt102
Potpis.
..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 12:42 pm, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
Eh ljudi moji..
Bacheno je to swe..
Samo shto.. Jbg znam da me necete razumeti, kao shto ni ja ne bih razumela kada bi meni rekli ..nego bih se samo iznerwirala i razocharala, a to nije bash tako jednostawno ..
Jbg ne znam shta reci ..
Bacheno je to swe..
Samo shto.. Jbg znam da me necete razumeti, kao shto ni ja ne bih razumela kada bi meni rekli ..nego bih se samo iznerwirala i razocharala, a to nije bash tako jednostawno ..
Jbg ne znam shta reci ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Znam svaku ljubav je tesko ostaviti.Neces i to je to.
- PsyTechGirl
Neeeee Bobane .. Nemoj tako !!BOBAN wrote:Znam svaku ljubav je tesko ostaviti.Neces i to je to.
Kako mozesh reci da necu ??
Narawno da hocu i moram !!!
Samo ne znam kako ..

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
.. Secam se da sam tada izjawila da mi ne treba nishta wishe jer sam sa dwa meni naj milija stworenja .. Jbt .. I bila je istina!! I sad je !!
Wolim ja njega i zauwek cu ga woleti !! Pa ipak, on je moja prwa ljubaw .. Ali moram to prekinuti .. Dok god wuchem to, wuchem i swoj problem zawisnosti .. tako se osecam !!
Iz vlastiitoga iskustva znam da ljubavi na heroinu nema, 1. se volite, sve ste si na svijetu.. al onda ljubav prema prahu stane između ljubavi 2 ljudi..
meni je moja ljubav (bivša ljubav) jednom rekla... da si barem droga, da te mogu staviti u špricu, da mi kolaš žilama i da te osjetim u svome tijelu..
čak mi je zvučalo lijepo i romantično u tome trenutku..
nedugo nakon toga on je imao samo 2 ljubavi u svome životu, mene i heroin.. al heroin je ipak bio na prvome mjestu, uz njega nema prostora za druge osjećaje jer uzme ti dušu..
sada kada se sjetim njegove izjave nije mi niti malo lijepa jer u biti rekao mi je sa tim sve.. samo što je tada i meni ta zamisao bila privlačna i njegove riječi zvučale su u potpunosti drugačije nego sada kad sam se isčupala iz toga.. (koliko-toliko)
Wolim ja njega i zauwek cu ga woleti !! Pa ipak, on je moja prwa ljubaw .. Ali moram to prekinuti .. Dok god wuchem to, wuchem i swoj problem zawisnosti .. tako se osecam !!
Iz vlastiitoga iskustva znam da ljubavi na heroinu nema, 1. se volite, sve ste si na svijetu.. al onda ljubav prema prahu stane između ljubavi 2 ljudi..
meni je moja ljubav (bivša ljubav) jednom rekla... da si barem droga, da te mogu staviti u špricu, da mi kolaš žilama i da te osjetim u svome tijelu..
čak mi je zvučalo lijepo i romantično u tome trenutku..
nedugo nakon toga on je imao samo 2 ljubavi u svome životu, mene i heroin.. al heroin je ipak bio na prvome mjestu, uz njega nema prostora za druge osjećaje jer uzme ti dušu..
sada kada se sjetim njegove izjave nije mi niti malo lijepa jer u biti rekao mi je sa tim sve.. samo što je tada i meni ta zamisao bila privlačna i njegove riječi zvučale su u potpunosti drugačije nego sada kad sam se isčupala iz toga.. (koliko-toliko)
Klasika...
Citaj price cura sa foruma i u SVAKOJ je radnja: ona, njen momak s kojim je krenula u drogu, droga.
Uvjek je na pocetku zabluda bla, bla, bla, a kasnije se ono ne podnosite nenadrogirani.
Pozdrav žene!!!
Citaj price cura sa foruma i u SVAKOJ je radnja: ona, njen momak s kojim je krenula u drogu, droga.
Uvjek je na pocetku zabluda bla, bla, bla, a kasnije se ono ne podnosite nenadrogirani.
Pozdrav žene!!!

Potpis.
Hm, hm, aj polako iscitaj moje postove od pozadi na tvojoj temi, ljubi baba.PsyTechGirl wrote:Narawno da hocu i moram !!!
Samo ne znam kako ..
Saznaces,

Nadam se da bar nekome nije ovoliko hladno kao meni i da je kod tebe na jugu bar malo toplije!
PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!