Heroin na recept
Moderator: sanela
Re: Heroin na recept
Nisi jasan Voyo!Napocetku ove teme pricali smo o tome...Tvrdim da se vecina ljudi, pored odrzavanja, puca kokom.Kad ti poraste tolerancija,postane ''dosadno'...'ovisnici traze flash.Neznam... dali ti to kontas?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Kako bre manje bitno, pa to je svakom narkomanu najbitnije, zato smo se i drogirali!Voyager wrote:
To sto ta osoba kroz nekoliko meseci vise nece osecati nekakav poseban rad od te svoje doze od 500mg Diamorfina ili 80mg Metadona, to je manje bitno,
.
SAMO CEO ŽIVOT...
a kolko si na dan trosio na taj heroin sto si uzimao svakih 45 minuta? ako nisi iz hrvatske ili ako si vani uzimao napisi u eurima, jer nezna ti kod nas je gram 400kn ili 60 eura ako sam dobro izracunala znaci u jenoj crti kao cigareta ima bar oko gram ako ne i vise, ako spavas npr vise od 8 sati oko 10 sati znaci ostaje 14 sati ajmo reci da spavas i vise ostaje nekih 10ak sati znaci to je 10 grma na dan zanci to je znaci 600eura ako ga kupujes na malo ako ga kupujes na veliko bi ispalo oko 400 eura to je 2800kn na dan, sto bi mjesecno bilo 84000 kn ili 12000 eura. neznam to mi se cini malo puno ,ili si jakoooooo bogat ili si jako vjest lopov. mislim da toliko ni kurt cobain nije uzimao, znas ti kakve su krize od tolko kolicine dopa, neznam mislim da ni jedna normalna osoba to mogla izdrzati.
o hepovima necu ni pocinjati pogledaj moje postove pa ces znati moje misljenje o hepovima. ja sam inace na subutexu, i sigurna sam da se na tebi kuzi da nesto uzimas a na mani se ne kuzi nitko kome ja ne kazem da sam bivsa narkomanke ne kuzi to, ali dobro necu ulaziti u to.
a ovo za odrzavanje,neznam ja se s time ne slazem,ipak mi narkomani nemozemo se zadovoljiti samo s time da imamo to u organizmu,mi moramo osijetiti onaj feeling inace smo u komi, i tako da sam sigurna da ljudi nakon nekog vremena iste doze kada vise ne osijecaju taj feeling jer im raste tolerancija i pocnu uzimati vise.
tako je sa svim opijatima to se dogada htio ti ili ne.
o hepovima necu ni pocinjati pogledaj moje postove pa ces znati moje misljenje o hepovima. ja sam inace na subutexu, i sigurna sam da se na tebi kuzi da nesto uzimas a na mani se ne kuzi nitko kome ja ne kazem da sam bivsa narkomanke ne kuzi to, ali dobro necu ulaziti u to.
a ovo za odrzavanje,neznam ja se s time ne slazem,ipak mi narkomani nemozemo se zadovoljiti samo s time da imamo to u organizmu,mi moramo osijetiti onaj feeling inace smo u komi, i tako da sam sigurna da ljudi nakon nekog vremena iste doze kada vise ne osijecaju taj feeling jer im raste tolerancija i pocnu uzimati vise.
tako je sa svim opijatima to se dogada htio ti ili ne.
Dosla sam na ove stranice trazeci neka rijesenja,citajuci vase postove postaje mi neugodno.Mislite li vi na ikog osim na sebe,mogu misliti kako je lipo biti urokan ne razmisljati o posljedicama,na ovom svitu, sami ste vi.
Zadivljena sam likom koji zna sva genericka imena,farmakodinamiku i farmakokinetiku pojedinog lijeka.Cak mu je jasna fiziologija mozga,gdje sto ide,sto se oslobada,kako se sto veze.
Zao mi je sto taj isti lik malo je upucen u to sto se dogada u srcima ljudi koji su pored njega,kolike boli ,patnje prolaze ti isti dok se on negdje roka.
Iskreno mu zelim da jednog dana i to sazna.kad vidi da moze zatvoriti svoje mi i kapa receptore,bez opioida i zivjeti punim plucima.Al jos je toliko jadan i sebican,nema tu snagu ni volju da uzme zivot u svoje ruke.
Ponekad vas zalim,jer propustate zivot,vi ne zivite,tiho umirete.
Znate li za one koji su rodeni bolesni,svaki dan je njihov novi pocetak,strah ih je zaspati jer se boje da se vise nece probuditi.
pomislite li na ikog osim na sebe same, imali bi snagu izboriti se za zivot.
Crtica,dvije...procitas li post prije no ga prosljedis...
No dobro,ovo je samo moj bjes,vjerujte mi zivot moze biti puno bolji a da ne razmisljas o tome sto ce te danas drzati.
Pronadite snagu u sebi izborite se za svoje zivote,niste rodeni kao biljke,vi ste ljudi,zivite...
Zadivljena sam likom koji zna sva genericka imena,farmakodinamiku i farmakokinetiku pojedinog lijeka.Cak mu je jasna fiziologija mozga,gdje sto ide,sto se oslobada,kako se sto veze.
Zao mi je sto taj isti lik malo je upucen u to sto se dogada u srcima ljudi koji su pored njega,kolike boli ,patnje prolaze ti isti dok se on negdje roka.
Iskreno mu zelim da jednog dana i to sazna.kad vidi da moze zatvoriti svoje mi i kapa receptore,bez opioida i zivjeti punim plucima.Al jos je toliko jadan i sebican,nema tu snagu ni volju da uzme zivot u svoje ruke.
Ponekad vas zalim,jer propustate zivot,vi ne zivite,tiho umirete.
Znate li za one koji su rodeni bolesni,svaki dan je njihov novi pocetak,strah ih je zaspati jer se boje da se vise nece probuditi.
pomislite li na ikog osim na sebe same, imali bi snagu izboriti se za zivot.
Crtica,dvije...procitas li post prije no ga prosljedis...
No dobro,ovo je samo moj bjes,vjerujte mi zivot moze biti puno bolji a da ne razmisljas o tome sto ce te danas drzati.
Pronadite snagu u sebi izborite se za svoje zivote,niste rodeni kao biljke,vi ste ljudi,zivite...
andrea mogu te pitati nesto dali si ti ikada bila ovisna,ono pravo ovisna? ne o nekim drogicama nego o onoj najjacoj heroinu?
ako jesi ocito si sada dobro,a znas lako je tako pricati ok znam sve si to prosla puno truda itd ako si ti mogla mogu i drugi, ali vjeruj mi tesko je naci nesto sto ce zamijeniti taj osijecaj dopa, jer ipak je to najaci osijecaj koji mozes dozivjeti, pa je onda kada se skines tesko zivjeti punimj plucima itd veseliti se svakom danu itd. cuj svaka nasa prica je tuzna nema narkomana koji imas sretnu pricu i puno smo prosli u zivotu moglo bi se reci da smo zivjeli za 5 zivotu u tih godina drogiranja, i tesko je sada zivjeti kao da se nista nije dogodilo,taj osijecaj ce nas uvijek progoniti.
a ako se nisi drogirala onda molim te nemoj pricati o necemu o cemu neznas.
svi oni koji su se skinuli sigurno se ne raduju svakom danu,sigurno ne zive punim plucima, i oni koji to pricaju to najmanje rade, ja priznajem cista sam 3 godine ali jos nisam nasla nesto sto ce me ispunjavati kao dop, jer on je moja sudbina ali svijesna sam da je njegoiva cijena prevelika i zato sam prestala ali necu nikada reci niti ce me itko ikada uvijeriti da je taj osijecaj bez veze i da je lako naci zamijenu (ne mislim u obliku tableta nego jednostavno zivotnu).
ako jesi ocito si sada dobro,a znas lako je tako pricati ok znam sve si to prosla puno truda itd ako si ti mogla mogu i drugi, ali vjeruj mi tesko je naci nesto sto ce zamijeniti taj osijecaj dopa, jer ipak je to najaci osijecaj koji mozes dozivjeti, pa je onda kada se skines tesko zivjeti punimj plucima itd veseliti se svakom danu itd. cuj svaka nasa prica je tuzna nema narkomana koji imas sretnu pricu i puno smo prosli u zivotu moglo bi se reci da smo zivjeli za 5 zivotu u tih godina drogiranja, i tesko je sada zivjeti kao da se nista nije dogodilo,taj osijecaj ce nas uvijek progoniti.
a ako se nisi drogirala onda molim te nemoj pricati o necemu o cemu neznas.
svi oni koji su se skinuli sigurno se ne raduju svakom danu,sigurno ne zive punim plucima, i oni koji to pricaju to najmanje rade, ja priznajem cista sam 3 godine ali jos nisam nasla nesto sto ce me ispunjavati kao dop, jer on je moja sudbina ali svijesna sam da je njegoiva cijena prevelika i zato sam prestala ali necu nikada reci niti ce me itko ikada uvijeriti da je taj osijecaj bez veze i da je lako naci zamijenu (ne mislim u obliku tableta nego jednostavno zivotnu).
Izvini astrid, ali dop nije ni tvoja ni ničija sudbina. Sudbinu mi sami kreiramo i BIRAMO puteve kojim ćemo ići. Ti si odabrala put subutexa i sve dok ti to budeš željela, ti ćeš ga piti. Sve dok ga budeš pila nećeš moći živjeti punim plućima, jer se oslanjaš na hemiju kao sastavni dio svog života. Ali to ti neće nikad biti dovoljno, jer je dop ono što ti voliš i o čemu sanjaš i što bi uzimala da je cijena drogiranja manja. Tek kad se iskreno pogledaš u ogledalo i vidiš gdje si i šta ćeš sa svojim životom, kad odlučiš da je tvoja sudbina da živiš i da udišeš život punim plućima, onda ćeš shvatiti ovo o čemu andrea piše.astrid wrote: jer on je moja sudbina .
Razlika između mene i andree i tebe je u tome što se mi nismo drogirale, ali naši životi su privatno ili profesionalno (kao meni) vezani uz ljude koji vole heroin više od vlastitog života. Mi znamo kako je živjeti bez heroina, a vi to trebate naučiti. Vjeruj mi, ovaj život nije lagan i treba se svaki dan boriti, ali postoje trenuci koje vrijedi doživjeti čistog uma i sa ljudima kojima je stalo do tebe. Treba gledati na život dalje od vlastitog nosa kako bi vidio prave vrijednosti za koje vrijedi živjeti i za koje se vrijedi boriti. Malo je ljudi koji sve dobivaju na pladnju. Ja znam da ja nisam nikad ništa dobila nego sam se za sve morala potruditi. I trudim se i dalje.
Svi mi imamo mogućnost da izaberemo kojim putem ćemo ići... ja ti želim da ti pronađeš svoj put koji će te dovesti do toga da se raduješ novom danu, umjesto da strepiš, da dišeš punim plućima i da si sretna samo zbog toga što si živa. Ovo ne želim samo tebi, nego svima koji ovdje pišu.
Čuvaj se
Ti si ocito nasla zamjenu - Subutex.astrid wrote:ja priznajem cista sam 3 godine ali jos nisam nasla nesto sto ce me ispunjavati kao dop, jer on je moja sudbina ali svijesna sam da je njegoiva cijena prevelika i zato sam prestala ali necu nikada reci niti ce me itko ikada uvijeriti da je taj osjecaj bez veze i da je lako naci zamijenu (ne mislim u obliku tableta nego jednostavno zivotnu).
Uopce nisi cista, kada budes, mozda i nades "nesto sto ce te ispunjavati" kako ti kazes.
Potpis.
potpisujem andreu, sanelu i Anu_Mo...treba naći snagu u nečemu astrid...sorry ali pričaš o tome kao da je to nešto dobro...a i sama znaš da nije...probudi se i pogledaj oko sebe...šta si se prepustila...
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
nisam se ja nis prepustila jer da jesam jos bi bila na dopu, itekako se borim, imala sam tezak zivot i jos uvijek nalazim snage da se borim.
vadenje stvari iz konteksta, znaci izvuci samo dop je moja sudbina je glupo, jer to nije uopce tako napisano. samo sa htjela objasniti nesto sto vi ne shvacate. neznam vise na koji nacin da vam objasnim, jer tesko je nekome ko se nije drogirao to objasniti. lako je tu pisati zivi punim plucima, raduj se svakom danu itd. neznam mozda je to sve na mene ostavilo malo jaceg traga, ta ulica, glad, itd pa se nemogu samo tako okrenuti i reci ah dobro idem sada zivjeti punim plucima. sta je toliko uzasno kada kazem da ima dana da mi fali taj osijecaj i da je ljep, to ne znaci da cu ga uzeti ali sta odmah morate poceti sa svoji zivi zivot ako netko napise da dop nije odvratan uzasan fuj. neznam rijetki su narkomani koji ce reci taj osijecaj je uzasan fuj.
a ja nisam napisala da volim dop i da joj ljubav moja, nego samo da taj osijecaj nije ruzan i da to nemogu reci.
a to da je moja sudbina, pa naravno da je, sve u mom zivotu vodilo je ka tome, sada to mogu vidjeti kada gledam s malim odmakom, i na neki nacin sam uz njega odrasla, da se dop nije dogodio bila bi mala razmazenka, zlatna mladez zagreba,a ovako sam morala odrasti vrlo brzo i to je moja sudbina, znas sta je sudbina, nesto sto se moralo dogoditi. i na zalim za nicim, ok mozda za nekim stvarima ali bolje da je tako bilo nego da sam sada glupacica mala.
ali tesko je sa vama ovdje pisati i ista reci jer odmah pocnete sa svojim savjetima, i ispljujete sve, a i ovo uopce nije tema tako da neznam sta cemu sve ovo ali dobro nadam se da ste sada rekle svoje i da necete opet ponavljati isto i da cemo od sada ok pisati a ne jedni druge ispravljati.
vidi ja zivm svoj zivot i vjeruj mi znam sve sto trebam napraviti a i imam puno ljudi oko sebe koji me svjetuju tako da stvarno nemojte se ljutiti ali vise savjeta neznam, dosta mi je toga zivi onako zivi ovako, a pusti me da samo zivim. bila sam do pakla i nazad i sada bi oni da ja zivim punim plucima da nisam ponekada zamisljena i da sam najsretnija na svijetu, ma nejde to tako. opet ponavljam mozda e to sve na mene malo vise traga ostavilo nego na druge ali ok polako zivim ali da se redujem svakom danu nije bas,pogotovo po zimi.ali polako budem i to.
vadenje stvari iz konteksta, znaci izvuci samo dop je moja sudbina je glupo, jer to nije uopce tako napisano. samo sa htjela objasniti nesto sto vi ne shvacate. neznam vise na koji nacin da vam objasnim, jer tesko je nekome ko se nije drogirao to objasniti. lako je tu pisati zivi punim plucima, raduj se svakom danu itd. neznam mozda je to sve na mene ostavilo malo jaceg traga, ta ulica, glad, itd pa se nemogu samo tako okrenuti i reci ah dobro idem sada zivjeti punim plucima. sta je toliko uzasno kada kazem da ima dana da mi fali taj osijecaj i da je ljep, to ne znaci da cu ga uzeti ali sta odmah morate poceti sa svoji zivi zivot ako netko napise da dop nije odvratan uzasan fuj. neznam rijetki su narkomani koji ce reci taj osijecaj je uzasan fuj.
a ja nisam napisala da volim dop i da joj ljubav moja, nego samo da taj osijecaj nije ruzan i da to nemogu reci.
a to da je moja sudbina, pa naravno da je, sve u mom zivotu vodilo je ka tome, sada to mogu vidjeti kada gledam s malim odmakom, i na neki nacin sam uz njega odrasla, da se dop nije dogodio bila bi mala razmazenka, zlatna mladez zagreba,a ovako sam morala odrasti vrlo brzo i to je moja sudbina, znas sta je sudbina, nesto sto se moralo dogoditi. i na zalim za nicim, ok mozda za nekim stvarima ali bolje da je tako bilo nego da sam sada glupacica mala.
ali tesko je sa vama ovdje pisati i ista reci jer odmah pocnete sa svojim savjetima, i ispljujete sve, a i ovo uopce nije tema tako da neznam sta cemu sve ovo ali dobro nadam se da ste sada rekle svoje i da necete opet ponavljati isto i da cemo od sada ok pisati a ne jedni druge ispravljati.
vidi ja zivm svoj zivot i vjeruj mi znam sve sto trebam napraviti a i imam puno ljudi oko sebe koji me svjetuju tako da stvarno nemojte se ljutiti ali vise savjeta neznam, dosta mi je toga zivi onako zivi ovako, a pusti me da samo zivim. bila sam do pakla i nazad i sada bi oni da ja zivim punim plucima da nisam ponekada zamisljena i da sam najsretnija na svijetu, ma nejde to tako. opet ponavljam mozda e to sve na mene malo vise traga ostavilo nego na druge ali ok polako zivim ali da se redujem svakom danu nije bas,pogotovo po zimi.ali polako budem i to.
sada sam tek vidjela ana subutex nije nikakva zamjena on me samo stiti i smanjuje mi zelju, i vadi me iz depre. sta je tu lose sigurno bolje nego hepovi. je ok na listi opijata je ali vjeruj mi ja se ne osijecam opijeno ni malo, nitko ko me vidi nebi reko da pijem ista, oci su mi normalne i izgledam normalno, da ti posaljem sliku nebi nikda rekla ova cura se drogirala. tako da sub nije ni bilzu dopu ni blizu zato nemoj to govoriti a i ja sam apisala zivotnu zamjenu a ne u tabletama. i nemozes mi reci da je isto uzimati sub imati poso,obitelj, decka normalan zivot, i uzimati dop i ne imati nista ,razlika je ocita.