ako je stariji onda nema bas puno zivotnog iskustva,uostalom kako je ntko gore napisao svatko ima svoje videnje stvari,i svatko ima pravo na misljenje.
ja swe stvarno nisam tu dosla prepirati ali isto tako milom da nije u redu pljuvati necije iskustvo, znaci ja nisam nikoga prva napala ja sam samo ispricala svoje iskustvo,a ako itko dozivi krizu kakvu sam ja od hepova normalno da ce reci da su hepovi zlo,to je logicno on je mogo ispricati svoje kako su ga spasili i sve ok a ne pisati tu da ja pisem gluposti i da nemogu ja tako pisati,ma nemoj.
ali dobro znam da cete osuditi mene u ovoj situaciji jer sam nova a on tu prica gluposti vec dugo pa ja moram biti zrtveno janje ali dobro,vama na dusu.
ja ne trazim da itko kaze da ja jesam ili nisam u pravu ja znam sto je nego samo mislim kada se vec mijesate da bi bilo ok da mu netko od vas koje ajmo reci postuje napise da mu nije u redu tako pljuvati po necijem iskustvu samo zato sto je nov ovdije a da je to napisao npr onaj vojager ili kako se zove to bi bilo wow kako pametno bi svi rekli a ja sta god napisem me se pljuje. jadno
METADONSKA KRIZA
Moderator: sanela
Re: METADONSKA KRIZA
Bobane,
Pomazem ja mami, izvela psa u setnju i ispeglala nesto robe.
A gore sam pisala jer mi je smijesno kad vidim, jedni se zalazu za ovo, drugi za ovo, pa se prepiru sta je bolje. Zato sam reagirala, ali necu vise, imas pravo, nepotrebno je.
Pozz!
Pomazem ja mami, izvela psa u setnju i ispeglala nesto robe.
A gore sam pisala jer mi je smijesno kad vidim, jedni se zalazu za ovo, drugi za ovo, pa se prepiru sta je bolje. Zato sam reagirala, ali necu vise, imas pravo, nepotrebno je.
Pozz!
Potpis.
- PsyTechGirl
BOBAN wrote:Da pojasnim.Mirodjija je zacin http://www.achi.org.yu/aromaticno/aroma ... odjija.htm

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
nemoj tako astrid ja vas volim sve...i nisam za supstituciju a metadonska kriza je zlo od kojeg neki imaju dugotrajne posledice jer su se sa velikih kolicina primorano skinuli naglo.pozdrav.
-
nisi ti kriva astrid sto se metadonci toliko uvrede kada spomenes njihov eliksir zivota u negativnom kontekstu...moras shvatiti da je to njima sve u zivotu.to ti je slican fazon kao kad se zaljubis u kurvu.svi znaju,znas i ti ali ne zelis to sebi da priznas...
-
tako je ana,bravo.i ti umes da sastavis dva i dva. 

aj ne seri Bobane, a ti kao nisi visio na ovom forumu.
jesam,i drogirao sam se sto neznaci da to svi trebaju da rade.Pozdrav Vojvodjanski
evo pomalo i sada visim.

zzzzzzz