Retro
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: Retro
Nemoj glumit' ramba tamo... sretno i cuvaj glavu...
Hvala vam svima.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
-
Ojha sta ima?Ja sam u Ali Al Salem bazi u Kuvajtu i cekam transport za Bagdad.Mislim da ce to biti nocas,tako da cu ja Novu proslaviti u vojnom avionu.Pa recite da u oporavku nema romantike.
Zamislite koga sretnem u Istambulu?Nasu dragu i milu ,i vrhovnu moderatoricu foruma.Ali nismo stigli popiti kafu....Uglavnom,jako sam sretan i zadovoljan.Jest da sam ko na Marsu,ali osjecam se ugodno.Spavam u satoru u pustinji i ovdje je ugodnih 25-6 stepeni.Osim nocu,nocu je minus,ili nula.Sve bruji od vojske i aviona ,helikoptera ,tenkova,agregata i ostalih sranja.Odavde se vojska ubacuje u Irak.Kazu da taj avion propada po par kilometara prije slijetanja da ga ne bi mogli gadjati,znaci bicu doslovno u zraku.
Ekipa i momci sa kojima sam su bas super i jako mi se svidjelo to sto su dobri psiholozi,bez kurcenja i nema djece.E dobro toliko mogu reci,a sad malo o narkomaniji.Sinoc mi je dok je kruzila bocica prosvercovane rakije na aerodromu u Kuvajtu,proslo kroz glavu da bih mogao i ja da cugnem.I bio sam se sjebo.Mislim ne bas puno,ali sam sebe natjerao da se sjebem,jer da sam cugnuo ,djaba sve.Tad bih se mega sjebo.Naravno,od toga nema nista,zato to i hocu ovdje da kazem i momcima sam vec naglasio da nikada ne pijem.Oni to povezuju sa sportom i ja sam sretan.Cigarete su mi isto malo naumpadale,dok nisam vidio sta sve ovi moraju da rade da zapale ,jebo to.Uglavnom ,narkomanija je pod kontrolom sad ,za sad.Hajd sad pozdrav svima i Goldy ne svadjaj se,pusti bona ko zna zna ,ko ne zna tesko da ce ikad znat.Sve su to misevi i treba ih zaliti.Vidjela si i sama.Pozdrav!

Ekipa i momci sa kojima sam su bas super i jako mi se svidjelo to sto su dobri psiholozi,bez kurcenja i nema djece.E dobro toliko mogu reci,a sad malo o narkomaniji.Sinoc mi je dok je kruzila bocica prosvercovane rakije na aerodromu u Kuvajtu,proslo kroz glavu da bih mogao i ja da cugnem.I bio sam se sjebo.Mislim ne bas puno,ali sam sebe natjerao da se sjebem,jer da sam cugnuo ,djaba sve.Tad bih se mega sjebo.Naravno,od toga nema nista,zato to i hocu ovdje da kazem i momcima sam vec naglasio da nikada ne pijem.Oni to povezuju sa sportom i ja sam sretan.Cigarete su mi isto malo naumpadale,dok nisam vidio sta sve ovi moraju da rade da zapale ,jebo to.Uglavnom ,narkomanija je pod kontrolom sad ,za sad.Hajd sad pozdrav svima i Goldy ne svadjaj se,pusti bona ko zna zna ,ko ne zna tesko da ce ikad znat.Sve su to misevi i treba ih zaliti.Vidjela si i sama.Pozdrav!

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
E, baba ko baba,
nisam odolela da ne svratim na ovu temu, vidim javio se covek iz belog Sveta, pa da vidim sta zbori!
Iskren, iskren pozdrav, srecno i drzi se MA.SONE
(P.S. Mir, mir, mir, niko nije kriv,
ava, ava, ava sudija je krava,
kupus i pecenje - dobro pomirenje, a?)
nisam odolela da ne svratim na ovu temu, vidim javio se covek iz belog Sveta, pa da vidim sta zbori!
Verujem da DANAS mozes da izdrzis ama bas SVE!MANS0N wrote:....Uglavnom,jako sam sretan i zadovoljan.Jest da sam ko na Marsu,ali osjecam se ugodno.Spavam u satoru u pustinji i ovdje je ugodnih 25-6 stepeni.Osim nocu,nocu je minus,ili nula.
Iskren, iskren pozdrav, srecno i drzi se MA.SONE

(P.S. Mir, mir, mir, niko nije kriv,
ava, ava, ava sudija je krava,
kupus i pecenje - dobro pomirenje, a?)
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
TREBA SI REC DA OCES U RAT, TEBRA. Vamo U Cg se mogao za tren napravit jedan, ali vrijedan:} Pa i ova fina platinum cura da se ukljuci:}
Nemo` se Platinum zalit na tehnolohiju

Fuck the War.