Hej Vlado,
evo malo pratim dionice pa se sjetio tebe. Sad su svabe obecale 400 Mil Eura tako da ce DAX malo zivnuti ali nece dugo ja mislim. Jos nismo na dnu, sta ti mislis. Ajde pozdrav i svako dobro tebi i drugima.
Idiot
Moderator: sanela
- vjeraufanjeiljubav
Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu
Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
Pozz Wlajdo ..
upoznavanja radi , ne znam ni jedan termin sa berze ..al mozda bi mogla da ti otpevam neku Breninu pesmu !
Citam , svi pisu 'vrati se' .. pa - vrati se !
p.s. svi sanjaju da postanu japiji, ti si japi koji sanja da je bio djanki !
upoznavanja radi , ne znam ni jedan termin sa berze ..al mozda bi mogla da ti otpevam neku Breninu pesmu !

Citam , svi pisu 'vrati se' .. pa - vrati se !
p.s. svi sanjaju da postanu japiji, ti si japi koji sanja da je bio djanki !
Hellooou !!! Ajde , valjda me se netko sjeća , a ?
Meni si Vlado baš ti ostao u ćošku primozga , 'nako ! Jer sad je ka , ono , o.k. , sve sa mnom superička ... skinila se , od 3 miseca sam na Subutex-u , ....-------------a ja ka vampir .
Znaš , 38 -a ide debelo , a uljeću mi klinci , jer ka izgledam LUDILO !!! ...a meni zakoniti već deveti dan spava sa sinom , potirala ga ja , a on prihvatio ... jeebate , a priprčilo mi , upsss ....
Vidiš dragi Vlado , i kad si sredimo apsolutno sve , nešto moramo sjebat-ne znamo živit ako nešto nije naopako !
Onog dana kad sam napokon odlučila stat jer sa 49 kila nisam sličila sebi , a narcisoidnost mi opsesivna, he ,he ,...baš ti i tvoji postovi su me digli iz postelje. Od tad sam učinila nebrojeno mnogo u svom životu , HVALA ŠTO POSTOJIŠ NAJISKRENIJE !!!
a , sad odo ja , javim se , možda i ne ...
Meni si Vlado baš ti ostao u ćošku primozga , 'nako ! Jer sad je ka , ono , o.k. , sve sa mnom superička ... skinila se , od 3 miseca sam na Subutex-u , ....-------------a ja ka vampir .
Znaš , 38 -a ide debelo , a uljeću mi klinci , jer ka izgledam LUDILO !!! ...a meni zakoniti već deveti dan spava sa sinom , potirala ga ja , a on prihvatio ... jeebate , a priprčilo mi , upsss ....
Vidiš dragi Vlado , i kad si sredimo apsolutno sve , nešto moramo sjebat-ne znamo živit ako nešto nije naopako !
Onog dana kad sam napokon odlučila stat jer sa 49 kila nisam sličila sebi , a narcisoidnost mi opsesivna, he ,he ,...baš ti i tvoji postovi su me digli iz postelje. Od tad sam učinila nebrojeno mnogo u svom životu , HVALA ŠTO POSTOJIŠ NAJISKRENIJE !!!
a , sad odo ja , javim se , možda i ne ...
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
- Sagitarius
Pozdrav sugrađanki,i supatnici.
SRECAN TI RODJENDANAC
i dolazi vec jednom nazad, ljubi babac!
:smt113 :smt058
i dolazi vec jednom nazad, ljubi babac!
:smt113 :smt058
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Srećan rođendan.
-
srecan ti rodjendan.
- Zona Sumraka
Sretan rodjendan Vlado!
Vlado sve najbolje!!!