Praznicka depra
Moderator: sanela
Re: Praznicka depra
Isto.......samo sada sam ST8 pa mi je to izgleda ostalo zapisano u vijugama....
cucla cucla cuclica
Da. Obicno bi sad nabavljali bijesne kolicine droga, za dizanje i spustanje i svasta nesto uz to. Skrsili bi lovu koju i imam i nemam i silovala bi organizam svime time. Sad vise niti ne pijem, spavam bolje nego ikad. Jeste, istina je da me jos uvijek preko dana uhvati onih 5 minuta nervoze kad bi nesto, nesto, da si promijenim stanje i da mi bude drukcije i onda se uvijek iznova moram zbrojiti i oduzeti i preispitati zasto uopce trazim to nesto kad mi nije potrebno i sasvm sam ok ovako i bolja sam i sebi i svima oko mene. Kad prodje ta kriza jako sam zahvalna sebi i svemu ostalom sto sam izasla na kraj i ostala cista bez svega ostalog. Nekako je s picem zajebanije stati, jer nitko ne vidi griojeh u casi vina nakon ribe ili nakon dobre klope no ja znam da je upravo ta casa za mene pogubna. No,kako dani idu lakse je znatno.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Danas baš i jesam nešto nervozniji. Samo da prodje ovo ludilo oko praznika, ranije sam to uvek "sredjivao" opijatima i/ili alkoholom pa i speed-om koga nisam nešto posebno voleo..a sada...ne radim se aktivno od marta(imao jedan dan recidiv4.jula i od tada ništa od droge) vratio se teretani ali sam zato od polovine novembra do kraja tog meseca svaki dan bio pijan. I zato i ja sedim gde sam, jer kakav sam ni za to nisam
, kući sam i samo me neke "iglice" bockaju a nemam ni sa kim bilo gde da odem, iako je ovo u stvari glupo slavimo nešto što dolazi samo po sebi. Ipak su dani samo brojevi, ali opet ljudi su, upravo najusamljeniji i najdepresivniji, za praznike....

- PsyTechGirl
DA !!
Slazem se sa swima skroz !!!
Ziwela praznichna depresijaaaaaaaa , mamu joj njenu ... :axe:
Slazem se sa swima skroz !!!
Ziwela praznichna depresijaaaaaaaa , mamu joj njenu ... :axe:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
-
.
Last edited by Platinum girl on Wed May 13, 2009 12:49 pm, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
Sretna nova godina narkomanima i alkoholicarima:)
Ovako sva ta frka oko nove je prosla napokon.Ja sam to prestala da "slavim" na taj neki glup nacin ono samo zato sto je 31.12 moras bgiti sretan na neki vjestacki nacin i preseravanja oko toga,meni je nova godina kad god hocu.
Slazem se potpuno, to je nekako i moja wizije "praznika", pogotowo owih nowogodishnjih ..
Pa nisam ja robot, da mi osecaji rade na dugme - e sad budi srecna i slawi, jer to tako treba .. WTF ??
Pozdraw swima ..
Ovako sva ta frka oko nove je prosla napokon.Ja sam to prestala da "slavim" na taj neki glup nacin ono samo zato sto je 31.12 moras bgiti sretan na neki vjestacki nacin i preseravanja oko toga,meni je nova godina kad god hocu.
Slazem se potpuno, to je nekako i moja wizije "praznika", pogotowo owih nowogodishnjih ..
Pa nisam ja robot, da mi osecaji rade na dugme - e sad budi srecna i slawi, jer to tako treba .. WTF ??
Pozdraw swima ..

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PTG, to sto kazes, i ja tako nekako sve to vidim...PsyTechGirl wrote:Sretna nova godina narkomanima i alkoholicarima:)
Pozdraw swima ..
Ali kada svi moguci ljudi, mladi i stari oko mene negdje jurcaju, zovu milion brojeva, rezerviraju mjesta u hotelima ili prostore za slavlje, kupuju pice, hranu, odjecu, planiraju sta, kako, s kim i gdje, jednostavno i na mene onako nezainteresiranu prenesu dio toga svega (ugođaja, WTF?) pa i ja malo poludim. Evo, ja sam zadnji dan odlucila da kupim cizme koje cu nositi za Silvestrovo. Ono, mislila sam ih kupiti onako, za obicne izlaske vikendima, ali sam u svoj toj guzvi pomislila: "Pa jebote, svi nesto kupuju,moram i ja imati nesto novo"!
Ma ludilo je to sve....
Ali ako nista, bolje mi je i tako, nego da se prepustim toj PRAZNICKOJ DEPRESIJI, zar ne?

Potpis.
- PsyTechGirl
AnAna_mo wrote:PTG, to sto kazes, i ja tako nekako sve to vidim...PsyTechGirl wrote:Sretna nova godina narkomanima i alkoholicarima:)
Pozdraw swima ..
Ali kada svi moguci ljudi, mladi i stari oko mene negdje jurcaju, zovu milion brojeva, rezerviraju mjesta u hotelima ili prostore za slavlje, kupuju pice, hranu, odjecu, planiraju sta, kako, s kim i gdje, jednostavno i na mene onako nezainteresiranu prenesu dio toga svega (ugođaja, WTF?) pa i ja malo poludim. Evo, ja sam zadnji dan odlucila da kupim cizme koje cu nositi za Silvestrovo. Ono, mislila sam ih kupiti onako, za obicne izlaske vikendima, ali sam u svoj toj guzvi pomislila: "Pa jebote, svi nesto kupuju,moram i ja imati nesto novo"!
Ma ludilo je to sve....
Ali ako nista, bolje mi je i tako, nego da se prepustim toj PRAZNICKOJ DEPRESIJI, zar ne?
APSOLUTNO !!! Sestro, samo napred !!! Poludi :rolleyes:
Ako ikako moze, narawno dozwoli swima da ti prawe pozitiwnu atmosferu ..!!!
Ne daj se "Ines" ne daj se godinama

A sad bez shale, swaka chast njima shto su uspei da ti izame malo pozitiwe , a i tebi shto si dozwolila sebi samoj da budesh srecna makar malo i da te ponese taj slawljenichki duh ...