Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA
Moderator: sanela
Re: Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA
PDT_Love_08
-
Draga moja kumice, nemas pojma kako mi je drago da si dobro i da napredujes u svome oporavku a sto se tice smestaja snaci ces se ti jer verujem u tebe i ako si uspela se srediti posle svih sranja koje si prosla ti sve mozes verujem u tebe. izvini sto koristim tvoju ispovest ali juce sam dobio od decaka G. poruku u kojoj se opet mene proziva od doticne dame Goldy pa moram da odgovorim.
Draga Goldy samo cu ti reci da sam ja vec zaboravio na kako ti kazes prezrive poglede, meni netreba tvoje sazaljenje niti bilo cije. jednostavno ja zivim normalan zivot i ne svodi mi se da ovde visim po forumima jer imam i pametnijih poslova kao mnogi drugi. moj zivot je konacno sasvim normalan radim ne mislim o tome kako cu izgledati na i dali cu se svideti nekome a pogotovo necije sazaljenje. Zato mani se vise te price i ti i ostali sa AN. Zaboravi celu pricu i sve ostalo pogotovo mene. Ma u stvari ja sam sa sobom zadovoljan i konacno sretan i tako treba i da ostane i ako to ne mozes prihvatiti nemoj mi se ni obracati. Svako ima svoj nacin borbe i ako ne uspem to je moj neuspeh a sigurno znam da necu na AN!!!!!!!
Draga Goldy samo cu ti reci da sam ja vec zaboravio na kako ti kazes prezrive poglede, meni netreba tvoje sazaljenje niti bilo cije. jednostavno ja zivim normalan zivot i ne svodi mi se da ovde visim po forumima jer imam i pametnijih poslova kao mnogi drugi. moj zivot je konacno sasvim normalan radim ne mislim o tome kako cu izgledati na i dali cu se svideti nekome a pogotovo necije sazaljenje. Zato mani se vise te price i ti i ostali sa AN. Zaboravi celu pricu i sve ostalo pogotovo mene. Ma u stvari ja sam sa sobom zadovoljan i konacno sretan i tako treba i da ostane i ako to ne mozes prihvatiti nemoj mi se ni obracati. Svako ima svoj nacin borbe i ako ne uspem to je moj neuspeh a sigurno znam da necu na AN!!!!!!!
Draga moja najkreativnija bebice na celom Svetu,
pametnice i slatkice i dusice i zaba marino i jooooj sve nesto slatko i pametno moje
jedva cekam da se vratis, kao da te nema mesecima...
Nedostaje mi tvoj shering...woli te tvoja baba PDT_Love_23
Pozzzzzzzz i HUG mom dragom Igrici, :smt058 baba !!!
pametnice i slatkice i dusice i zaba marino i jooooj sve nesto slatko i pametno moje
jedva cekam da se vratis, kao da te nema mesecima...
Nedostaje mi tvoj shering...woli te tvoja baba PDT_Love_23
Pozzzzzzzz i HUG mom dragom Igrici, :smt058 baba !!!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Nancy. vidimo se brzo. Sve ce proci brzo ukoliko budes trijezna i cista, a bices. Jer heroina ne salje HUg nego u HAg..posebno tebe.DIrektnom linijom. Nemoj se smijat. Zbog tebe bih priznala i taj sud. Lagano. Sve je okej.
Obrati paznju na Novu godinu, ljudi su tada euforicni svakako. Nemoj da taj osjecaj zavara ( pricam i o sebi, naravno!-to znas/ NAma je dovoljan 1 korak-1 jbn doza da se vratimo unazad ne znam kolko koraka. A njima ce-Nek su zdravo
Eiforija svakako biti prisutna..Cuvaj se malena. Ljubim te.
Obrati paznju na Novu godinu, ljudi su tada euforicni svakako. Nemoj da taj osjecaj zavara ( pricam i o sebi, naravno!-to znas/ NAma je dovoljan 1 korak-1 jbn doza da se vratimo unazad ne znam kolko koraka. A njima ce-Nek su zdravo

- Lilith*Nancy*
E kako wolim reci podrske kada mi je tesko! PDT_Love_07 PDT_Love_07 PDT_Love_07
Super sam danas!Kada se cowek uspanici,iskreno,mene je ceo ziwot plasilo to odlazenje i dolazenje & neizwesnost,tada cowek postane jaaako nestrpljiw i pocne posto-poto da sprowodi neku swoju suludu wolju zbog straha u owom slucaju,ni zbog cega drugog...Ali!Kada Cowek iskreno se obrati swojoj Wisoj Sili za pomoc,resenja pocnu stizati!Ne treba gubiti strpljenje niposto jer bez strpljenja.....Lose se pise,a ja sam prwa weoma nestrpljiwa i weoma se trudim da to promenim.Swe sto se desawa coweku zawisi od njegowog doziwljaja stwari koje se dogadjaju i pogleda na swet....
Cowek koji je iskren i koji se trudi biwa nagradjen!
Weliki HUG! :smt049 :smt049 :smt049
Super sam danas!Kada se cowek uspanici,iskreno,mene je ceo ziwot plasilo to odlazenje i dolazenje & neizwesnost,tada cowek postane jaaako nestrpljiw i pocne posto-poto da sprowodi neku swoju suludu wolju zbog straha u owom slucaju,ni zbog cega drugog...Ali!Kada Cowek iskreno se obrati swojoj Wisoj Sili za pomoc,resenja pocnu stizati!Ne treba gubiti strpljenje niposto jer bez strpljenja.....Lose se pise,a ja sam prwa weoma nestrpljiwa i weoma se trudim da to promenim.Swe sto se desawa coweku zawisi od njegowog doziwljaja stwari koje se dogadjaju i pogleda na swet....
Cowek koji je iskren i koji se trudi biwa nagradjen!
Weliki HUG! :smt049 :smt049 :smt049
- Attachments
-
- BRODY.jpg (13.84 KiB) Viewed 2056 times
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
-
kumice samo napred strpljen spasen... znas da sam ja uz tebe i drzi se
- Lilith*Nancy*
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P6iKqOMPZTw[/youtube]
Samo zelim da posaljem Hug ljudima koji owo citaju!
PDT_Love_01
Danas je swanuo jos jedan dan(malo snegowit doduse) ali samo na nama je da odlucimo kako cemo ga iskoristiti.
On moze biti crn,tuzan,pun nerwiranja ali isto tako moze biti lep,kreatiwno iskoriscen ili mirno proweden-kako god mi odlucili.Jedino od cega to zawisi je nas staw,nas doziwljaj i nas nacin prihwatanja stwari i gledanja na swet.I jedan naigled saswim obican dan moze biti jedinstwen.I nerwiranje mozemo izbeci ako promenimo swoj staw i prihwatimo cinjenice,ustanowimo da li mi tu mozemo nesto promeniti ili ne,ako mozemo damo swe od sebe ali swesni toga da nerwiranje ne wodi nicemu osim bespotrebnom trosenju energije.Treba biti swestan toga DA JE SWAKI DAN JEDINSTWEN i ponawljam-treba nauciti uziwati u trenutku jer swe je jedan wecni trenutak koji kada ode wise se ne moze wratiti.Zato ga iskoristimo sto bolje i kwalitetnije! PDT_Love_25 :smt026
:supz: :supz: PDT_Love_25
Boze,a kad pomislim da sam bila wecni nenormalni pesimista... :smt019 :smt066
Zelim wam lep dan!
Samo zelim da posaljem Hug ljudima koji owo citaju!
Danas je swanuo jos jedan dan(malo snegowit doduse) ali samo na nama je da odlucimo kako cemo ga iskoristiti.
On moze biti crn,tuzan,pun nerwiranja ali isto tako moze biti lep,kreatiwno iskoriscen ili mirno proweden-kako god mi odlucili.Jedino od cega to zawisi je nas staw,nas doziwljaj i nas nacin prihwatanja stwari i gledanja na swet.I jedan naigled saswim obican dan moze biti jedinstwen.I nerwiranje mozemo izbeci ako promenimo swoj staw i prihwatimo cinjenice,ustanowimo da li mi tu mozemo nesto promeniti ili ne,ako mozemo damo swe od sebe ali swesni toga da nerwiranje ne wodi nicemu osim bespotrebnom trosenju energije.Treba biti swestan toga DA JE SWAKI DAN JEDINSTWEN i ponawljam-treba nauciti uziwati u trenutku jer swe je jedan wecni trenutak koji kada ode wise se ne moze wratiti.Zato ga iskoristimo sto bolje i kwalitetnije! PDT_Love_25 :smt026
Boze,a kad pomislim da sam bila wecni nenormalni pesimista... :smt019 :smt066
Zelim wam lep dan!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
- Lilith*Nancy*
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4FpqFNiLDpo[/youtube]
Kafa uz Astrale
:tonqe:
Bas lepo....Ajde da uziwam u ukusu kafe,cigareti i Astralima,tacnije Mahadewi.
FIRST THING FIRST.
Kafa uz Astrale
Bas lepo....Ajde da uziwam u ukusu kafe,cigareti i Astralima,tacnije Mahadewi.

FIRST THING FIRST.
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Auuuuu, gde iskopa ovo? Čini mi se da ima nekih 15 godina od tada...
SAMO CEO ŽIVOT...
- Lilith*Nancy*
Ehey Sale,weliki pozzdraw za tebe!
Samo da posaljem HUG
:supz:
I da kazem ONE DAY AT THE TIME!!!!!!!!
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Samo da posaljem HUG
I da kazem ONE DAY AT THE TIME!!!!!!!!
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!