evo mene ponovo-POMOZITE MI!!!!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

jana

Re: evo mene ponovo-POMOZITE MI!!!!

Post by jana »

Mysti,ti si uvijek dijete svojih roditelja,i mislim da se oni jako brinu za tebe.Nemoj da mislis da ti nemas gdje da se vratis i da moras po svaku cijenu ostati sa svojim covjekom.Mislim da je ljubav vrijedna zrtvovanja,ali do jedne granice.Ljudski je grijesiti,zagaziti u porok,ali nije u redu biti zrtva necijeg poroka.Ja ne znam da li ti imas djecu sa tim covjekom,ali ovo sto prezivljavas s njim u povratu,to je nesto traumatizirajuce.Odajes mi stabilnu i razboritu licnost,pa te navodim da razmislis malo o sebi,svojemu zivotu i svojemu putu kroz vrijeme koje ti predstoji.Da li si ti duzna sve to prezivljavati u ime ljubavi?
saša-ex

Post by saša-ex »

Dok god si uz njega, podržavaš ga u drogiranju.
SAMO CEO ŽIVOT...
MANS0N

Post by MANS0N »

Brate daj mu nogu,ne kontam uopste sta ti to radis?Zar je toliko lose da ostanes sama?Unisti brate i sebi i njemu zivot,to je samo zavlacenje.
Evo pitaj Anu_Mo.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Bolje da pita tebe, ti ionako sve znas.
I haj molim te kani se mene.
Potpis.
MANS0N

Post by MANS0N »

Pa sto se ti petljas i u sto?Sta ti znas ,osim kako popiti terapiju i to kada ti je mama donese?Nisi cak u stanju ni sama otici po to govno.I sad ti kao da das neki savjet.Jel to iz iskustva?Gledala si na TV,sta li?Ti mala ne znas nista osim kako se drogirati,a koliko vidim nisi ni u tome bas nesto uspjesna.Meni je tebe jako zao,ali brate kada tebe nije same tebi zao,ko te jebe.Sva si suplja i satro bi se skidala,ovo-ono,roditelje unistavas,zivot ti je jad i cemer(jebote sa 20 godina zivis ko zadnji bolesnik,sva u strahu i sranju),ali da nesto ucinis -jok.Tu si kao trazila par puta neku pomoc,pa se samo usutis.Hinjava si i kukavica,koja parazitski guli tu svoju familiju i ogroman joj je teret.Sto ne uradis vise nesto konkretno?Il se brate idi drogirati ko covjek,ili idi u komunu pa se lijeci.Mislim ovako je bas dosadno.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:25 pm, edited 1 time in total.
MANS0N

Post by MANS0N »

Ni mami ni Ani. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Mansone koliko si ti dugo unistavao svoju porodicu? koliko je tebi trebalo da u tebi sazri taj radikalizam? Ana drzi se, Misty mene je supruga ostavila kada sam konacno odlucio se skidati i to posle 11 godina i hvala joj na tome, jer da nije ja bi verovatno nastavio poo starom ovako meni je dobro, sub odradjuje svoje, ne brijem o radikalnim stavovima, vec svako pokusava, na svoj nacin. On nece nista uraditi jos uvek, jer nije spreman. mislim da bi mu ozbiljno trebala reci da ces ga ostaviti ako nastavi praviti sranja. budi jaka. pozz Ana
paramparcad

Post by paramparcad »

ti si misty izgleda otkinula na njegov fizicki izgled cim se toliko dugo mucis sa njim.poznata mi je jedna situacija koja u potpunosti odgovara ovoj koju si ti opisala.mozda nisam u pravu...
adam*

Post by adam* »

posle 9g fizika vise nema veze......ja jako cenim sto si uz njega....posle svega...jer znam tvoju pricu od pre.
ako ga volis....pricaj s njim da ode u komunu 2g i da ces da ga cekas...jer izgleda drugacije ne moze!!!ja sam totalno protiv komuna osim u extremnim situacijama a tvoja je to!!!

Pozzzdravljam te puno i drzi se....
cucla cucla cuclica
Post Reply