:prayer: :smt067 :smt068 :smt071 :smt102 :smt078 :smt073
Sjebana sam do daske-Je`l to emocija? pogubljena sam do bola...Boli me sve..Boli me dusha..Gorim od bola-susevnog..Zelim da me nema-je`lt emocija..Cudila asam se kad je 1 cura govorila Da je ostala bez emocija..Da ih nema..Ja ih imam-hiperemotivna..Da mi je da se isplacem-ni to ne mogu.."Da mi oci cure"..sto bi rekli..ne znam ko, al bi rekli..Kazem na mjestu gdje trebaju da se ispucaju emocije da ja pucam i tapkam umjesto pucajuci..qcajuci (ne mogah da ne upotrijebim vidnu rimu...MA, pucam!
P U C A M
ISPUCAJTE EMOCIJE!
Moderator: sanela
Re: ISPUCAJTE EMOCIJE!
Uplashena sam do besvesti.
:smt067 :smt068 :smt069 :smt070 :smt073 :smt072 :smt071 :smt078 :smt079 :prayer: PDT_Love_08 PDT_Love_09 :smt024 :smt038 :smt045 :smt044 :smt043 :smt041 :smt051 :-#

Potpis.
kome je to upuceno?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ma da? pa cime si to zasluzio?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- nekompatibilna
kritika wrote:Ajmo braćo i sestre kažite što vam je na duši!