Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: Retro

Post by AnAna_mo »

Iako je Sasa vec sve lijepo napisao, i ja bih isto nesto rekla, iako nisam bila tu...Ali koliko sam citala, kao da jesam...
Ako je OBM stvarno nesto uzela (ja sam u pocetku mislila da je to dop, pa sam kasnije procitala da je subutex), trebala je odmah priznati-time bi se ja vjerujem izbjegla sva ova trka i frka na forumu.
Dalje, ako je neko stvarno takav da na konvenciju bivsih alk. i nark., znaci ljudi koji se svaki dan lome da ostanu cisti i jos su se nasli da se druze i ohrabruju, dode nadrogiran, onda je ta osoba ne samo losa i bezobrazna, nego se otvoreno izruguje citavom tom programu i tim ljudima.
Jeli moguce da 4-5 bivsih narkomana koji su se nekad drogirali, koji znaju sta je heroin i kako izgleda drogirana osoba, svi odjednom primjete da je neko nesto uzeo a ta osoba tvrdi suprotno...
I da, tko je dovoljno lud i glup da svoju tesko ostvarenu apstinenciju od heroina sjebe jednim sugavim subutexom? Sta bi itko pomislio uraditi sa tim subom? Za dop bi i nekako razumjela, ali to...Eeej Subutex?
Umjesto da se koljete, mogli biste lijepo sjesti i porazgovarati, iznijeti cinjenice, i mirno to rijesiti,a ne od svega kao sto neko rece praviti spanjolsku sapunjaru.
Zasto je jednostavno niste testirali, tako bi se sve rijesilo?
I haj ne svadajte se vise... :D
Potpis.
MANS0N

Post by MANS0N »

Danas se osjecam kao Isus,pa ti oprastam Nikola.Nisi ti kriv,bice bolje.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
joesspappa

Post by joesspappa »

.
Last edited by joesspappa on Tue Dec 09, 2008 11:05 pm, edited 1 time in total.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
heroinapg

Post by heroinapg »

Mansone ne mlati i gdje treba i gdje ne treba.Neke stvari su svetinja!!! Nemoj u te da stvari da zalazis. PO meni mozes da mlatis. Fizicki bol je beznacajan. psihicki meni ne nanosis. Ne mlatinjaj i ne donosi sopstvene zakljucke na osnovu dvije recenice.POgotovu ne u vezi stvari koje su svetinja Jesam i avetinja, stogod oces, al svetinja postoji! Necu da te molim, tvoja stvar. I sam si vidio da nije sve kako izgleda. Svako svoje nosi. Kaze ova koja je na stolici.
Izbor je tvoj za izbor se izbori takav trip ne mogu da ti stvorim.
Pozdrav veliki pappa
MANS0N

Post by MANS0N »

Ljubavi,znam da me neces poslusati,ali ipak...ma joj,ne znam ni odakle da pocnem.Jednostavno ne znam neke stvari,niti kako rijesiti neke probleme.Ali sam siguran u to da su svi problemi rjesivi.Pokusaj.
Ne shvati ovo pogresno,molim te.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
joesspappa

Post by joesspappa »

.
MANS0N

Post by MANS0N »

Maleni,ne mogu ja sad promjeniti ono sto si ispao(ja duboko vjerujem da nisi takav ),zato se nemoj ljutiti na mene.Pusa.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
joesspappa

Post by joesspappa »

.
MANS0N

Post by MANS0N »

Nisi ti kriv za ovo,vec si samo licemjeran i picka,sto jedno meni pricas a drugo je za javnost.Ali ja ti oprastam,vec sam ti rekao.Hajde pusti to ionako ti je sve relativno... :D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
joesspappa

Post by joesspappa »

Hvala ti za to... nemam reci...
Procitaj ponovo ceo post... ono nije pisano nikome drugom sem tebi, seljachino... ono je jedno jedino sto ja mislim...
Nemas ti meni sta da oprastas...
THE END
Post Reply