Ako je OBM stvarno nesto uzela (ja sam u pocetku mislila da je to dop, pa sam kasnije procitala da je subutex), trebala je odmah priznati-time bi se ja vjerujem izbjegla sva ova trka i frka na forumu.
Dalje, ako je neko stvarno takav da na konvenciju bivsih alk. i nark., znaci ljudi koji se svaki dan lome da ostanu cisti i jos su se nasli da se druze i ohrabruju, dode nadrogiran, onda je ta osoba ne samo losa i bezobrazna, nego se otvoreno izruguje citavom tom programu i tim ljudima.
Jeli moguce da 4-5 bivsih narkomana koji su se nekad drogirali, koji znaju sta je heroin i kako izgleda drogirana osoba, svi odjednom primjete da je neko nesto uzeo a ta osoba tvrdi suprotno...
I da, tko je dovoljno lud i glup da svoju tesko ostvarenu apstinenciju od heroina sjebe jednim sugavim subutexom? Sta bi itko pomislio uraditi sa tim subom? Za dop bi i nekako razumjela, ali to...Eeej Subutex?
Umjesto da se koljete, mogli biste lijepo sjesti i porazgovarati, iznijeti cinjenice, i mirno to rijesiti,a ne od svega kao sto neko rece praviti spanjolsku sapunjaru.
Zasto je jednostavno niste testirali, tako bi se sve rijesilo?
I haj ne svadajte se vise...