ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by Baba Naca »

Sta radis Okano?
Kako si danas?
O, jbt, sad se setih...ne radis...
Vidi sto je ovo dobro, meni pomaze:

Dva su dana u svakoj nedelji zbog kojih ne bismo trebali biti u brizi.
Dva dana zbog kojih ne bismo trebali biti u strahu niti pod pritiskom.

Jedan od ta dva dana je JUČE,
sa svim svojim greškama i brigama, s duhovnim i telesnim patnjama.
Nad onim JUČE više nemamo vlasti! Ni za sav novac na celom svetu jučerašnji dan nam se ne može vratiti;
ni za najmanju sitnicu koju smo učinili ne možemo postići kao da je nismo učinili.
I ne možemo više povući ni jednu reč koju smo izrekli. Ono juče već je prošlo!

Drugi dan zbog koga ne bismo trebali biti u brizi je SUTRA
sa svim svojim mogućim opasnostima, opterećenjima, velikim obećanjima i lošijim ostvarenjima.
Ni nad SUTRA nemamo neposredne kontrole ni vlasti.

Sutra će sunce izaći, i to ili u svom punom sjaju ili pak prekriveno oblacima. Ali jedno je sigurno: ono će izaći.
A dok ne izađe ne bismo se trebali zabrinjavati zbog sutra, jer ono još nije nastalo.
Preostaje dakle samo jedan dan: DANAS

Svaki čovek može voditi tek jednodnevnu bitku.
To što propadamo, događa se zato što TI i JA spajamo u jedno teret dvaju zastrašujućih večnosti - onog juče i onog sutra.

Ne dovodi ljude do ludila doživljaj onog danas;
do toga ih dovodi kajanje i zagorčavanje svoje svesti zbog onog što se dogodilo juče, ili strah pred onim što će sutra opet doneti.

Ljubi te Babac !!! PDT_Love_23 PDT_Love_18 PDT_Love_23 :smt006
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

dugo me nije bilo, ali posto sam uplaten u pricu moram da se i ja oglasim.
kada sam video T. i ja sam pmislio da je odvaljena ali kroz razgovor sam shvatio da nije. Ipak sam ja proveo vece sa njom u gradu u gusanu i na kraju najveca greska u routu66. kada mi je rekla da su tamo neki ljudi sa foruma bas sam se obradovao, Joespappa mala N pa i taj Manson ciji radikalni stavovi mi se nikada nisu svidjali ali sam ih postovao.
Ja sam T molio da mi kaze ako se uradila, jer kao sto ona zna neke vrlo intimne svari o meni tako i ja o njoj i reci cu vam nije uzela Sub. pa bre ljudi jel mi te da sam ja toliki kreten da bi joj dao sub posle toga kada mi je pokazala privesak 30 dana. Da ja sam na subu i zadovoljan sam rezultatima. Posle 15 godina drogiranja i niza bezuspesnih skidanja sub mi je pomogao ali pomogao da konacno uhvatim konce svoga zivota, radim tri posla o dopu i ne mislim a kapiram da je to najvaznije evo krenuo je 7 mesec kako gada nisam okusio i ponosan sam na to. Da planiram se ostavljati suba i jedan od razloga sto sam se odlucio otici u route 666 je taj da se upoznam sa programom i kako poceti sredjivati stvari. OBM mi je toliko pozitivnih stvari pricala o AN a isto cenim misljne heroine Nace a pogotovo Joespappe koji mi je u nekoliko postova veoma pomogao da u samom poetku raspada mog prividno savrsenog zivota. Jako sam se veselio ali sam nas ulazak tamo i oni prezirni pogledi su me vratil na one dane kada sam se gudrao i kako su me str8 ljudi gledali kao bice nize vrste. Pomislio sam u trenutku sta ja bre ovde radim ko su ovi ljudi jesu ovo subraca po muci. Jos jedna glupa recenica kojom su mi se obratili tj jedna osoba sto si joj dao me toliko zbunila jer sam pomislio sto sam joj dao knjgu Bog i rock'nroll da sam ostao zatecen i nisam se ni snasao. Da sub je zajebancija ali ja konacno gledam na njega ne kao na drogu vec kao na lek koji mi pomaze i verujte mi ljudi meni pomaze, nema stonda bistra glava i sto je najvaznije ja se konacno osecam dobro osecam se str8 i zivim normalni zivot bez i pomisli na narkomaniju to je i jedan od razloga sto dozi nepojavljujem ovde a i posao mi nedaje puno slobodnog vremena. Vi koji ste bili tamo nemate pojma kakav je osecaj mislim znate jer ste ga kroz svoj staz sigurno doziveli. ao sto je T napisala da rekao sam ovo nije za mene, licemerje je to sto se neko pravi humanim a odbacuje ljude koji nisu istog misljenja ali su u problemu. Zasto se uopste bavite time. Alfa muzjak je bio ugrozen i povukao copor da na kraju ostadosmo mi sami zbunjeni. Pa ljudi jel mislite da bi se ona pojavila u 666 da je bila uradjena medju bivse zavisnike. Verujte mi to vredja Vasu njenu i moju inteligenciju. Stoga svima zelim da se odrze naravno i oni jer ja skidam kapu svakome ko je koliko toliko odrzao apstinenciju. Sad sta ce bii samnom nije sigurno ali je jedno sigurno za mene AN nisu.
poz svima
oni ljudi koje jako volim a oni znaju ko su obavestavam da je posao krenuo i da stvarno nemam vremena da pisem.
joesspappa

Post by joesspappa »

Sve ono sto si video nema veze nikakve sa NA... Lepo si rekao alfa muzjak i copor, ono je bilo to... nista drugo...
Izvini, ako ista znaci...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
bojanol

Post by bojanol »

A stvarno, koji su se kur. toliko iznervirali, pa ne ide se u kavanu na sokić i kavu, nego na veselje i zabavu.
Ako si i malo popio, valja se.
Boban

Post by Boban »

Sudije brate...
MANS0N

Post by MANS0N »

joesspappa wrote:Sve ono sto si video nema veze nikakve sa NA... Lepo si rekao alfa muzjak i copor, ono je bilo to... nista drugo...
Izvini, ako ista znaci...
Ja se moram paziti da slijedeci put kad te vidim da se ne poskliznem. :D
I znate sta,niko nije bio uradjen.Nije Meki manipulativni sponzor,koji je zolupotrijebio N.A. za neke druge stvari,Naca se izlijecila i voli celi svet,Bez Veze je prava sponzorka za ovisnike iako nije drogu osim na tv ni vidjela,ti si Nikola pravi prijatelj koji uviek kazes sta mislis i nikad ne tracas,ili mijenjas misljenje kako vjetar duva,Bojanol je cist,Sagi se skida od Nove,Heroina je na stolici....i Oci boje meda nije uzela dop.I ima u vas povjerenje da vam to i kaze,jer ste u redu,jer ste ljudi,jer je ne biste nikad zajebali...jer je volite i zelite da joj pomognete i da je prihvatite onakvu kakva jeste,bez obzira...iskreno,a ne treba vam nista od nje.Aferim.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Ma ok je Joespappa stvarno nema beda, jer ja nisam zlopamtilo a o NA nemam pojma i htio sam stvarno da cujem prvenstveno od tebe kako funkcionira, sada sto je copor iz protesta otisao jebi ga sta je tu je. Eto ja sam ipak zadovoljan svojim napretkom ma sta neki ljudi mislili iskreno i neinteresuje me, jer znam da napredujem, znam da sam izgurao 5 dana u ns bez pomisli na dop ili koks, a to je najvaznije. Bojanol jesam popio dva piva ali to je bilo zbog mog oporavka:-) da bubrezi prorade. A znas sta je najveca ironija sto sam ja iz postovanja prema doticnoj ekipi iliti coporu narucio koka kolu a tako mi se pilo pivo ali eto jebi ga.
ma zabole me i kao sto ti kazes route666 je mesto sa vrlo dobrim koncertima na kojima ima pa ima mnogo cega.
eto danas se dva puta konektovah na forum a nisam dva meseca jer ne zelim trenutno imati bilo kakvog kontakta sa meni ipak dragom ekipom.
pozz svima Yugo dolazim za 10tak dana u Sa javim ti se sms
bojanol

Post by bojanol »

Ja ne idem na sranja od žurki, ja idem samo tamo gde se pije i drogira.
heroinapg

Post by heroinapg »

Oci boje meda Svako dobro. Budi dobro i dobra, da ne budes modra:} Nastavi. Nastavi put oporavka. 1. cilj nam je svima uspostavljanje apstinencija. Sve ce doci na svoje, dear. PDT_Love_08 :goodman:
Last edited by heroinapg on Tue Dec 09, 2008 6:07 am, edited 1 time in total.
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Thu Jul 02, 2009 12:00 pm, edited 1 time in total.
Post Reply