Heroin na recept
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: Heroin na recept
ma pustite ga ba, vidite da se ufurao da je Gandolf...

Last edited by vudd on Thu Dec 04, 2008 12:02 am, edited 3 times in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Nesto sam razmisljala, pa se pitam.....
Recimo netko je prosao nekoliko vrsta ovisnosti.
Bio je na heroinu, na metadonu, raznim tabletama, pusio je cigarete i slicno. Kao i vecina nas ovdje, jeli?
Taj netko se je i skinuo - "uspjesno apstinira", znaci ne uzima nista od kemija, ne pusi niti travu ni cigare, nista tablete, nista, ama ni vitamine...Ali, taj netko pije nekakve tablete na biljnoj bazi, i dalje tvrdi da je super, cist, trijezan i uspjesan. Te tablete uzme samo "onako ponekad kad mu prorade zivci". Ali on je cist, ljudi moji jer to je na biljnoj bazi, heeeej! Pa mogo bi uz to slobodno i dzoint zapaliti pa i marihuana je biljka-iz zemljice izrasla. Mogo bi se i maka nazderat.
I tako mene on ubjeduje da je to tako i da je to istina. On ne grijesi i u pravu je.
I sta reci :smt102
Recimo netko je prosao nekoliko vrsta ovisnosti.
Bio je na heroinu, na metadonu, raznim tabletama, pusio je cigarete i slicno. Kao i vecina nas ovdje, jeli?
Taj netko se je i skinuo - "uspjesno apstinira", znaci ne uzima nista od kemija, ne pusi niti travu ni cigare, nista tablete, nista, ama ni vitamine...Ali, taj netko pije nekakve tablete na biljnoj bazi, i dalje tvrdi da je super, cist, trijezan i uspjesan. Te tablete uzme samo "onako ponekad kad mu prorade zivci". Ali on je cist, ljudi moji jer to je na biljnoj bazi, heeeej! Pa mogo bi uz to slobodno i dzoint zapaliti pa i marihuana je biljka-iz zemljice izrasla. Mogo bi se i maka nazderat.
I tako mene on ubjeduje da je to tako i da je to istina. On ne grijesi i u pravu je.
I sta reci :smt102
Potpis.
- Zona Sumraka
pa nije isto psihoaktivna biljka i kamilica...
-
pusti anu,vidis da se zaljubila u nazgula,pardon-gandalfa 

- joesspappa
Jel ti mislis da mi stvarno ne znamo kako izgleda narkoman ili normalan covek koji nikad nije uzeo drogu ili je cist od svega... zubi ti ne ispadaju jel imas para da se legalno drogiras, a mama i tata plate zubara... a i brate konzerviran si sa svih strana... ko da te neko umocio u mashinsko ulje i sad cekas novu sezonu da pocnes da radis...Voyager wrote:Jeste, dozvolio sam da me isprovociras.
Ali slike sam bas i zeleo da pokazem, posto sam mislio da mislite da ko zna kako gadno i propalo izgledam.
Pa sam eto hteo da pokazem kako izgledam.
Recimo, za svih ovih 9 godina na opioidima, nemam nijedan kvaran zub.
Svi zubi su mi potpuno zdravi i na mestu, perfectly.
I guess I'm a lucky one.
No, radi svoje anonimnosti, mozete videti da sam uklonio sve svoje slike sa foruma.
Videli ste, to je to.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Ovo je tacno 666. post po redu u Harm Reduction sekciji i pripao je meni.
To nije slucajnost.
"My mouth was a crib, and it was growing lies,
I didn't know what Love was on that day.
My heart's a tiny bloodclot,
I picked at it,
It never heals it never goes away.
I burned all the good things in The Eden Eye,
We were too dumb to run, too dead to die.
This was never my world,
You took the angel away,
I'd kill myself to make everybody pay."
Marylin Manson
To nije slucajnost.
"My mouth was a crib, and it was growing lies,
I didn't know what Love was on that day.
My heart's a tiny bloodclot,
I picked at it,
It never heals it never goes away.
I burned all the good things in The Eden Eye,
We were too dumb to run, too dead to die.
This was never my world,
You took the angel away,
I'd kill myself to make everybody pay."
Marylin Manson
Sta to kazes, jadan!? Neka, neka, samo ti pricaj, pa cu te ozlijediti svojim Magicnim Kozmickim Oruzjem. Proucavala sam drevnu vjestinu i vidjet ces ti od mene, jer cuva me Sveti Dabar!paramparcad wrote:pusti anu,vidis da se zaljubila u nazgula,pardon-gandalfa

Nisam se toga sjetila, glupaca #-o...Zona Sumraka wrote:pa nije isto psihoaktivna biljka i kamilica...
Potpis.