Znas ti....

Moderator: sanela
oci boje meda. Cak sam te i ja zvala Okano, a onog komercijalistu, koji topjeva, postujem njegov rad, al ne gotivim. MM je okano ispjevao i DUM DUM "ja sam rodjen da vladam...ne bih hteo da stradam..Zaboravicu potrebe i unutrasnje glasove, samo jedan je put koji vodi do trona, samo jedan je put koji dotice nebo" Najezila sam se. Ovo je jedna od zadnjih stvari koje je napravio.."Mi cemamo Tvoj znak" On je docekao znak. Ostace da zivi i slusace ga generacije i generacije. Ali, s obzirom da sam vjernim, ne opravdavam njegovu smrt. Ali, vjerujem da je to uradio zbog Visih ciljeva. Nije bio lk koji se skrivao od toga sto radi! Naravno da je uvidio koliko ga ljudi slijedi. Po svemu.. Ostavio je (uh) najjacu mogucu poruku!setila sam se svi pesama MM i pomislila zasto peva sa toliko bola o dopu, kada je osecaj tako divan, tako divan....i dok sam ja uzivala, momak je plakao, suze krokodilske, a meni nista nije bilo jasno...zasto kada je tako lepo, tako lepo, bajkovito.....i
Jadna je tebi majka.Znas kada ces ti tako lazna da se skines?Jako je podlo i manipulativno od tebe da ljude koji ti zele pomoci uvjeravas u takve stvari.Gube i vrijeme i energiju na takve kao sto si ti.BILA SI DROGIRANA I NE IZIGRAVAJ SADA TU ZRTVU.Zrtve su ljudi oko tebe jer je uzasno lose kada je neko kao ti.Ti ne zelis pomoc.oci boje meda wrote:ne, prvo mi je receno da sam se uradila, ja sam naravno odmah rekla ajmo test,e sad kada ja pristajem na test, onda dobijam poruku, mislis da mi ne znamo kako izgleda kada covek uzme sub na nos i da test pokazuje negativno...eto, to ti je cela prica..nije nego....vec rekoh, ne zanima me sta pojedini ljudi pisu, JA ZNAM da nisam uzela nista...on moze da prica i dalje sta hoce.....samo pokazuje svoje lice, kad ide i kao baba tracari i to po forumu
Imam super vezbu za tebe. Hajde zamisli Diggera ili Faika da izgovore ovo nekome pa mi reci kako bi ti zvucalo.MANS0N wrote:Jadna je tebi majka.Znas kada ces ti tako lazna da se skines?Jako je podlo i manipulativno od tebe da ljude koji ti zele pomoci uvjeravas u takve stvari.Gube i vrijeme i energiju na takve kao sto si ti.BILA SI DROGIRANA I NE IZIGRAVAJ SADA TU ZRTVU.Zrtve su ljudi oko tebe jer je uzasno lose kada je neko kao ti.Ti ne zelis pomoc.