.Mnogo toga si rekao tako brzo
Yagervo(Meister)..Covjek ti rece da voli ''brzine''
Mojne Param.Voja je jedan poznati teniser,koji pilotira(da ne letis sa putnicima,crni Voyageru?),i jedan poznati borac za narkomaniju.e moj vojo...daj sliku da vidimo da li licis uopste na coveka.
Oslobodjenju od cega,kukavce?Od ovih nasih?Moderne zemlje, kako ih ti nazva,jedva cekaju tebe,oslobodioce....Ili nesto 2012(Kodoish,Kodoish...)?Ja se sjajno osecam kada vidim da smo sve blize i blize Oslobodjenju.

A kad sjebani junker zapocinje recenicu:'
,i nastavljaju se, ponekad malko poviseniji pritisak, pa recimo kada igram tenis, prvih 20 minuta po pocetku meca mislim da ce mi srce izaci na usta,
,e onda je to nesto mnogo zajebanoTakodje dok pilotoram,
Vojageru...Igramo jednom golf,jedan moj drug narkoman i ja. Ja taman namjestam lopticu,kad mi on zgrabi moje filtere iz dzepa.Ja ih mislio prokuhati poislije meca.Ali kreten...Nasao sam ga,dok je vozio slalom.Vratio mi je moje filtere.Bili su od dobre robe.
Od tada,kad igramo golf,moju robu cuvam kod jedne narkomanke,takodje drugarice.A ona je inace voditeljka dnevnika.Vjerovatno zbog toga onakve informacije.Mislim ,pune lapsusa,neistine,nepravde...