Metadonska terapija

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Locked
vudd

Re: Metadonska terapija

Post by vudd »

Mnogo toga si rekao tako brzo
.
Yagervo(Meister)..Covjek ti rece da voli ''brzine''
e moj vojo...daj sliku da vidimo da li licis uopste na coveka.
Mojne Param.Voja je jedan poznati teniser,koji pilotira(da ne letis sa putnicima,crni Voyageru?),i jedan poznati borac za narkomaniju.
Ja se sjajno osecam kada vidim da smo sve blize i blize Oslobodjenju.
Oslobodjenju od cega,kukavce?Od ovih nasih?Moderne zemlje, kako ih ti nazva,jedva cekaju tebe,oslobodioce....Ili nesto 2012(Kodoish,Kodoish...)? :shock:
A kad sjebani junker zapocinje recenicu:'
, ponekad malko poviseniji pritisak, pa recimo kada igram tenis, prvih 20 minuta po pocetku meca mislim da ce mi srce izaci na usta,
,i nastavljaju se
Takodje dok pilotoram,
,e onda je to nesto mnogo zajebano
Vojageru...Igramo jednom golf,jedan moj drug narkoman i ja. Ja taman namjestam lopticu,kad mi on zgrabi moje filtere iz dzepa.Ja ih mislio prokuhati poislije meca.Ali kreten...Nasao sam ga,dok je vozio slalom.Vratio mi je moje filtere.Bili su od dobre robe.
Od tada,kad igramo golf,moju robu cuvam kod jedne narkomanke,takodje drugarice.A ona je inace voditeljka dnevnika.Vjerovatno zbog toga onakve informacije.Mislim ,pune lapsusa,neistine,nepravde...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Voyager

Post by Voyager »

@vudd
Kakav si ti pacenik.
...
Videli ste me, to je to.

------------------------------------

I, 10 - Neka mojih sluzitelja bude malo i tajnih; oni ce vladati mnostvom i znanim.
I, 15 - Znajte sada da je izabrani Svestenik i Apostol beskrajnog prostranstva princ-svestenik ZVER; i u njegovoj zeni zvanoj Skerletna Zena data je sva moc. Oni ce okupiti moju decu u svoj zagrljaj; oni ce u ljudska srca doneti uzvisenost Zvezda.
I, 41 - Rec greha je ogranicenje.
I, 44 - Za cistu volju, nesolabljenu svrhom, oslobodjenu strasti za rezultatom, svaki je put savrsen !
II, 22 - Ja sam Zmija koja daje Znanje i Uzitak i blistavu slavu, i pokrecem ljudska srca opijenoscu. Da bi me obozavali uzmite vina i cudne droge koje cu reci mom proroku, i budite opijeni time ! One vam nece nauditi. To je laz, ta glupost protiv sopstva. Isticanje nevinosti je laz. Budi jak, o covece ! Budi strastan, uzivaj u svim stvarima cula i naslade; ne boj se da ce te se bilo koji Bog zbog toga odreci.
III, 27 - Ja sam Gospodar Dvostrukog Stapa Moci; stapa Siline Coph Nia ali moja leva ruka je prazna, jer zdrobio sam jedan univerzum; i ostalo je nista !

Liber Al vel Legis
Last edited by Voyager on Wed Dec 03, 2008 5:42 pm, edited 1 time in total.
joesspappa

Post by joesspappa »

A lepsi si pravo bio na heroinu... doduse meni isto izgledas, nekako tupo... izvini ali to je moj utisak...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Voyager

Post by Voyager »

Videli ste me, to je to.
Last edited by Voyager on Wed Dec 03, 2008 5:41 pm, edited 1 time in total.
saša-ex

Post by saša-ex »

Čoveče, pa ti cirkaš iz pehara??? Još mi reci da imate i neke sastanke ili rituale...
SAMO CEO ŽIVOT...
Voyager

Post by Voyager »

Da, cirkam iz Srebrnog Pehara, kada je neka Telemitska Svetkovina ili moja Svetkovina za Zivot (moj rodjendan).
Inace ne pijem uopste alkohol, smao u tim situacijama taj jedan Pehar put do gore kupinovog vina jacine 4.5% i to je sve.

Sto se tice moje eventualne pripadnosti masonskim, okultnim ili bilo kakvim organizacijama, o tome naravno necu ovde javno na forumu govoriti, niti smatram da si ti neko koji bi bio vredan da sazna takav detalj moga zivota.

Knjiga Zakona, Krouli, Iluminizam, Templari, ali ne i Luciferijanizam (to ne pripada medju ova tri koja si prvo pomenuo), znaci ja nisam Luciferijanac niti Satanista, niti su Telemiti Satanisti
NIsam ja u nikakvom kurcu.
To ti mislis, ali ne.
Doduse, u delimicnom sam kurcu jer sam na opioidu koji mi bas ne odgovara, na Metadonu, ali bicu potpuno preporodjen kada predjem na Morfin.

Sa 16 godina sam bio u zescem psihickom sranju, zapao sam u dark, totalni dark, imao sam simptome demonske zaposednutosti, pocela je jako da me privlaci tamna strana, itd..
Bilo je tu mnogo borbe, ali sam izasao kao pobednik i zdravog razuma, ali totalno promenjen.

I od tada sam poceo da se zestoko edukujem o svemu sto me zanima.

A sa 18 godina sam se uputio Duhovnom Stazom Teleme, ucenja Novog Eona, Eona sokoglavog Gospoda, Horusa.

Nemas ti pojma sta je Put Istine.

Ko si ti da meni, koji je detaljno od svoje 15-te godine proucavao Hriscanstvo, Budizam, Hinduizam, Judaizam, Sanskrit, Telemu, Okultizam, Hermetizam, Astrologiju, Tarot, Geomanciju, Kabalu, Gematriju, Drvo Zivota, itd, itd., koji do detalja znam sta mi se izdesavalo u zadnjih 23 godine i zasto, koji su bili kosmicki razlozi za sve to i koji znam sta ce mi se desiti sledecih godinu dana unapred, mogu da znam koliko god hocu detaljno i koliko god hocu daleko u buducnost (ne bas detaljno detaljno, ali dovoljno da povucem neke pametne poteze na vreme), ali ne zelim, da mi ti govoris kako trebam da odbacim ucenje koje je jedno od najmocnijih na svetu i kojime najveci mocnici upravljaju ovom planetom !

Nemas ti pojma cime se ja tesim.
A ne tesim se nisacime !
Ja osudjujem tesenje i tesitelja !

Ma necu da se nerviram i da vama objasnjavam o putevima duhovnim i o tome koliko znam o sebi i o nekim stvarima, stvarno je pointless.

Molim vas da zivite u svojoj istini i da ostavite mene da zivim u svojoj Instini.
vudd

Post by vudd »

Ko si ti da meni, koji je detaljno od svoje 15-te godine proucavao Hriscanstvo, Budizam, Hinduizam, Judaizam, Sanskrit, Telemu, Okultizam, Hermetizam, Astrologiju, Tarot, Geomanciju, Kabalu, Gematriju, Drvo Zivota, itd, itd., koji do detalja znam
Sa 23?Najveci mudraci potrosise ovozemaljski zivot,a neshvatise mnoge stvari.
Sta je tebi covjece?Za 3-5 godina si ukapirao,hiljade godina...
Ja sam bivsi narkoman,kad pitas vec.
Nemas ti pojma sta je Put Istine.
.Zasto ovo mislis?Zbog toga sto ti govorim neke stvari,koje nisu tvoja istina?
I dalje tvrdim da si u kurcu...Ali zescem.Samo ti to neces shvatiti nikad mozda.Obzirom koliko si zaglavio.
Hvalis li se ti mozda malo previse?Svi sportovi,sve religije,borilacke vjestine...A krkas methadon,a 23.god...
da mi ti govoris kako trebam da odbacim ucenje koje je jedno od najmocnijih na svetu i kojime najveci mocnici upravljaju ovom planetom !
A sto upravljaju,alal im...Jebemu,dodje vrijeme...
Sta je tvoja''misija''na forumu?Mislim vidis buducnost,znas da ce sve otici u pizdu materinu...Hoces da nam pomognes?Da nas preobratis?...Necemo vise,Yagervo.Mlad si,vidovit,drogiran...boli te patka.
vudd

Post by vudd »

A i ja se se uhvatio ko kakav balonja...
koji do detalja znam sta mi se izdesavalo u zadnjih 23 godine i zasto, koji su bili kosmicki razlozi za sve to i koji znam sta ce mi se desiti sledecih godinu dana unapred, mogu da znam koliko god hocu detaljno i koliko god hocu daleko u buducnost (ne bas detaljno detaljno, ali dovoljno da povucem neke pametne poteze na vreme), ali ne zelim,
Zakupi neki termin na nekoj krkanskoj TV,pa uzmi koju kintu,ostavljenim znojnim tinejdzerkama,nezadovoljnim domacicama...Ionako svi znate put istine.Vidovita zorka,vidovita vinka,vidoviti drago...pa i voyo,sto da ne...
joesspappa

Post by joesspappa »

vudd wrote:A i ja se se uhvatio ko kakav balonja...
koji do detalja znam sta mi se izdesavalo u zadnjih 23 godine i zasto, koji su bili kosmicki razlozi za sve to i koji znam sta ce mi se desiti sledecih godinu dana unapred, mogu da znam koliko god hocu detaljno i koliko god hocu daleko u buducnost (ne bas detaljno detaljno, ali dovoljno da povucem neke pametne poteze na vreme), ali ne zelim,
Zakupi neki termin na nekoj krkanskoj TV,pa uzmi koju kintu,ostavljenim znojnim tinejdzerkama,nezadovoljnim domacicama...Ionako svi znate put istine.Vidovita zorka,vidovita vinka,vidoviti drago...pa i voyo,sto da ne...
Jeli Voyo, jel pise negde u toj tvojoj kugli do kad ces biti na methu... pa da tad popricamo sa tobom... ovako ne ide, znas sta cu napisati... a to me pravo .ebe...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Voyager

Post by Voyager »

Covece...sta sam sve procitao i pretrpeo na ovom forumu, kakve odvratne stvari upucene sa vase strane...mislim, vec se jako lose osecam, toliko negativne energije koju osecam da mi saljete, odvratno.
Ali ne, necu otici.
Svi ste pametni i u pravu, opioidi su djavo, uzas, okay !

Upravo tako, sa 23 godine znam nesto sto obicni ljudi nauce tek sa 38.
Ucenje koje praktikujem daje mnogo brzi napredak, da budem precizniji Magika.
Jedna godina Magicara je kao otprilike 5 godina profanog coveka.

Ne znam o kakvim ljudima ti pricas koji su potrosili ceo zivot i nista nisu saznali, ali vecina proroka koje ja postujem i slavim su za vreme svog zivota itekako postali Iluminirani i uzviseni potpuno i shvatili Istinu Zivota.

Ja ne znam Istinu Zivota, barem, ne jos.
Dosta sam daleko od toga.

Ali znam jedna mali deo te Instine.
A to je dovoljno da vam budem totalno kontradiktoran.

Ja se zaista nadam da ce se ovo prepucavanje samnom zavrsiti uskoro, bez poente je skroz, znaci jedna strana struje protiv druge, vi govorite da sam u kurcu i da je sve cime se bavim laz i kurac, dok ja celim svojim bicem verujem suprotno.

Nikuda ne idemo ovom raspravom, zaista.

----------------------------------

"I won't look prettier if I smile for the picture.
Motherfuckers never liked me then and they,
Sure, won't like me now.
Don't try to drag me down with your cliché,
Your fake grin fits your faker face.
But I find all my pleasure in your misery, yeah !

Haters call me bitch,
Call me faggot, call me Druggie,
But I am something that you'll never be !
I'll be your scapegoat, I'll be your saviour,
I'm the better of two evils !

Don't try to lead me to temptation,
I've been delivered and I already know the way !"

Marylin Manson
Locked