Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MANS0N

Re: Retro

Post by MANS0N »

Bilo je sto Zona rekla do yaya.I jos je....
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
oci boje meda

Post by oci boje meda »

bilo bilo...i ti mansone nisi tako strasan kakvim se predstavljas....ili kako se cinis na forumu...ali ti samo kayes istinu,a istina boli......al bilo je pravo dobro....nadam se da se vidimo jos...koliko sam skontala dolazis nam i u NS, pa se verovatno vidimo...pozzz
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
MANS0N

Post by MANS0N »

Naravno.A nisam strasan jer nisi supljirala.Samo probaj. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sunrise

Post by sunrise »

poznavajuci tebe znam da ce ti tamo na onom kraju svijeta biti pravi isfur i super ces se naci u svemu tome sto te ceka tamo
vjerovatno si i uzbudjen dok cekas

a,koliko vec radis na tome i cekas
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
heroinapg

Post by heroinapg »

sunrise na 02 Okt 2008, 14:03
pozz Mansone
bio si vrijedan,svasta nesto napisao. nadam se da cu naci vremena i procitati ispovijest
21 Okt 2008, 20:22
Jebiga Sun,pa nisam se ja drogirao paradajzom i paprikama.
sunrise na 21 Okt 2008, 21:07
pa, znas i sam da cu te pitati. uostalom pogurao si me i do sad dovoljno pa cu te, cini me se jako brzo trebati opet,ako si spreman piomoci i ako si sposoban pomoci mi...nije me sram traziti pomoc
Kako je ovo kvalitetna podrska nekom ko je uspostavio apstinenciju. A jos veca podrska kao nekom koga poznajes. Simpaticno.Bas simpaticno. Pricali smo masu tamo upravo o o temi konvencije.Jesi ti kad isla na neki slicaj dogadjaj, pa ovako "znalacki" komentarises? Zas li koja je tema okonvencije bila?Sun se rise kada u petak ujutro od svih nas koji smo bili tamo. To je jedino zuto sto je bilo simbolicno. Znaci li isfur-iskrenost? Koliko vec cekam na tome i radim? Ja cu ti odgovoriti u svoje ime. mene ne poznajes, pa nemam tvoju podrsku. Meni podrska treba isto kao MANSONU advokat.Cekala sam na ovo toliko dugo-dovoljno dugo i bila srecan sto sam mogla da podijelim nekoliko recenica s ljudima. konvencija je bila dokaz Vise sile-definitivno. BAs smo komentarisali i sponzorstva. sunrise..Ne znam jesi li ti..Znam ko jeste citao ispovijest. Ne bih ni nastavila da je citam da nisam skontala da covjek pise iskreno. ZAo mi je sunrise sto nisi bila tamo. Ne bi ni na tren pomislila na ovo sto si napisala poslednje ako za tebe ikakva svetinja postoji. a postoji tvoje dijete. Isuvise veliku svetinju imas da bi trosila vrijeme na trule narkomane kao sto sam ja i ostali ljudi. Zajebavala sam se na mjestima gdje sam kontala da se mogu zajebavat, al covjek kog si ti "upoznala"...definitivno nije covjek koji je pred svim tim ljudima pricao svoju pricu. Samo totalni kreten-A takvi su mogli postojati tamo mozda na 10 minuta (Posle 10 bi i zaboravili sta su mislila!) Takve misli su mogle postojati-tamo-"na drugom kraju svijeta" samo kod onih sto vuku narkomanske repove iz proslosti. Ali, ti reovi su se odbacili kada bi culi iskrenost i otvorenost.!
Po mojoj slobodnoj procjeni sunrise tamo je 97% naroda bilo trijezno. Bez ikavih tableta! Pogotovu bez subitexa, benzodiazepima i psihoaktivnih supstanci uopste. Taj sav narod sa svih strana svijeta nije dosao da minira ostale. Nio nikoga nije minirao. KOmentarisali smo bas vrstu "pomoci" i sta takv vrste pomoci mogu da urade covjeku. Zao mi je zbog tebe sunrise sto nisi bila sa nama. Narkomani su apsolutno isti. Nije iz zajebancije receno u "lepim selima". sta si po nacionalnosti. Narkoman! sunrise- Nemas pojma koliko sam ja cekala na ovu Konvenciju. Ni sama nisam znala. Postojanje Vise sile nece vise biti dovedeno u sumnju. 2 korak-parafraziram-Postoji Visa sila, veca od nas samih kojoj smo se predali i ona rukovodi nasim zivotima. Ta Visa sila je sunrise, pripadnice istog pola kojeg sam i ja, upravo dio onoga s cime se Manson borio ranije. s obzirom da sam citala njegovu ispovijest, usudjujem se da kazem. Visa sila je sunrise tamo spojila nespojivo. S obzirom na mogucnost postojaca zaostavstina narkomanskih repova iz proslosti-zenskih repova. Da dodam da se tamo apsolutno niko nije ponasao tako kao sto si ti, koja nisi bila tamo, opisala.
Uzbudjenje i cekanje? Ne mozes se sunrise cuditi ni ako je postojalo i postoji uzbudjenost i cekanje. Nismo dilera cekali i ocekivali kako ce roba da nas radi!
Sve nas je-opet ponavljam-moja procjena! radio program. I ja se sunrise umijesah. A oprosti-jbg-ipak ti covjeka poznajes.Iako svi znamo da je svako od nas imao momenataaaaaa i momenata-znamo da je iz nas masu puta govorila droga. Da smo bli (Ako Bog da da tako i ostane!) proizvod izlucevina droge. (ili zamjene za drogu). Zao mi je sto nisi bila tamo i cula kako se neko kog si poznavala na drugom kraju svijeta, posle toliko vremena radjenja na tome i cekanja, snasao. Da bio je iskren-isfuran-prva dva slova ista. Dovoljna su tebi posto covjeka poznajes. A sto se tice ovoga da nije tako strasan kao sto se predstavlja. Jeste strasan. Nevjerovatno kako je strasan! I vjerujem da ce tu svoju strasnu snagu. Cula sam kolko je bio iskren tj. isfuran sunrise, oprosti molim te, ipak ga ti poznajes. nekako znam da ce svoju snagu upotrijebiti u tokom svoje borbe protiv nastavljanja bolesti.(cak ne samo u svom slucaju)- da si pratila njegove postove-gdje koe i kako je pisao..Poznajes ga.. Provalila bi kolko je isfuran. A medju nama zavisnicima namazanim isfuranost cisto sumnjam da bi mogla proci. Namazani smo bili svi raznim bojama. Ne bi proslo to o cemu ti sunrise pises. Al, okej pises s drugog kraja svijeta. poznajes covjeka od...? Nisi ga vidjela od..? Nisi ga cula od..? Uopste nije bitno. Nema otrebe ni da odgovars. Ja sam samo kreten koji se umijesao, bez potrebe. Ali, nije bas bez potrebe. Meni su se ovakve stvari desavale bas upravo od strane ljudi koji su me "poznavali". Dok nisam postala dovoljno jaka da se suocim s ljudima koji su me "poznavali"..To jeste sa sobom.. Vracala sam se u bolest. "Predstavljanje"-svi se mi-jbg- u svoje cu ime, al je mnogo jako kad skontas da nii jedini "predstavljamo na ovaj ili onaj nacin. Naravno da postoje strahovi i nije ni cudo sto i sami sebe predstavljamo drugacije-stvaramo neki odbrambeni mehanizam, kako bi se unaprijed odbranili od izvjesnih stvari. MANSON ti je i 21 oktobra-kada ti je spomenuo paprike i paradajz, dokazao i pokazao da ga pznajes. klikam na posalji
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

meni nije bas najjasnije...jel' ovaj komentar u vezi avganistana uopste napisan ironicno?
MANS0N

Post by MANS0N »

sunrise wrote:poznavajuci tebe znam da ce ti tamo na onom kraju svijeta biti pravi isfur i super ces se naci u svemu tome sto te ceka tamo
vjerovatno si i uzbudjen dok cekas

a,koliko vec radis na tome i cekas
:) Hvala.Kako si?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ko visoko leti NISKO pada!!! :wink:
Stara juznokorejska poslovica-bez prevoda.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
heroinapg

Post by heroinapg »

Jesi mi zato rekla kada si e srela na stanici-da cu da poletim? :wink
MANS0N

Post by MANS0N »

Ja sam iz sjeverne.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,