Ehhhh evo mene,pa ja nemam DSL,ali ko jebe DSL,jer ovo nema cijenu.Ovo sto se ja sa vama ovako dopisujem platio bi svim mojim parama za mjesec,a znate sto.ZATO STO STE VI NAJVRIJEDNIJE ŠTO IMAM.Znam da neko od vas kaze ,vidi mu priče ali to je uistinu tako.Ne može se opisati osjecaj kad ja dodjem negdje u kafic npr. i u prici kaze meni cura i sta radis ,nista tek sam zavrsio Fax i idem na terapiju.Da vidite izraz lica kako se mijenja,pa vidite malo neugodno i pitanje a kakva terapija.Ja kazem,pa JA SAM OVISNIK,BORIM SE PROTIV OVISNOSTI NA DROGE.Sve vrline,svi FAKULTETI,sve titule,sve sve sve pada u vodu jer sad OVIDSNIK.I zato ste mi vazni,a imali koga da je iz SPLITA,izvinite ostali iz raznih gradova ali Split obozavam i sve ljude u Splitu.Tako su mi nekako,ne znam cudno je to i za ne objasniti.
AnaMarija pa đe si ti,čitav dan pitam gdje si,sta radis jesil ok.Naravno kad dodjes javljas se i isemo na čevape.
Jelena ti me ZABRINJAVAS,zasto stalno mislis na te kubike,stalno nesto ti se mota po glavi.Da ti tek se nisi počela skidati sa horsa ili ti je proradio crvić.Ja i ti se ne bi spucali Horsom ,možda ti da ali ja ne jer znam da je ovde roba sranje mrtvo i kad bi uzela samo bi se sjebala.Nije to Splistka ili Boegrdska.Ovde se svasta stavlja radi gramaze,miksase i sa mrtvim muhama.Ma hajde bjezi i dođemo mi i sve u sebe saspemo ma hajde u materinu.A kako da zaboravim krizu,kako,nisam je imao samo 1 vec malo vise puta i to mi je dobro došlo jer da sam je imao samo jednom,brzo bi zaboravio.Ovako kad sam je imao i svaku noć govorio drhtavim glasom,NIKAD VIŠE,NIKAD SAŠE MI MOG,NIKAD VIŠE.
Hrehehehehe, tako vam je moji dragi prijatelji.Ja cu misliti na vas,racun ce biti pravo jak ali jak sam i ja hehehhe