I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:22 pm, edited 1 time in total.
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 11:48 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Samo drugove i drugarice (ex)narkomane? A mene?vudd wrote: Pozdravljam vas, drugovi i drugarice (ex)narkomani..

A sad ozbiljno, fakat podržavam to što si napisao u vezi prepucavanja i iskrenosti... postoje teme za zajebanciju, ali i za iskreno pisanje, kako ste, kako ide, gdje je zapelo, kako se maknuti s mrtve tačke... treba volje da se mrdne guza. Mada nismo svi isti, nekog će pokrenuti podrška, a nekog konfrontacija... samo svaki način treba uključivati poštivanje sagovornika. Moja supervizorica iz psihoterapije kaže da treba biti prijatan prema čovjeku, a realan i oštar prema problemu. Ima tu puno istine.
I uz sve to kulturan, te se lijepo ophoditi prema osobi.sanela wrote: Moja supervizorica iz psihoterapije kaže da treba biti prijatan prema čovjeku, a realan i oštar prema problemu. Ima tu puno istine.

Ja iz principa ne pricam sa bilo kim ciji mi nacin razgovaranja, tj. prica ne odgovara.
Moze on pricat sto godina, ali ako je bezobrazan, nekulturan, nadmen i sl. to je sviranje kurcu da izvinete.
Potpis.
-
nadam se da ne svrstavas mene u taj tip ljudi?AnAna_mo wrote:sanela wrote:
Moze on pricat sto godina, ali ako je bezobrazan, nekulturan, nadmen i sl. to je sviranje kurcu da izvinete.

iako malo koga ovde to zanim.Jedino mi ovaj forum koristi kao podrska
Neka si se probudio!treba biti prijatan prema čovjeku, a realan i oštar prema problemu. Ima tu puno istine.
Ponekad, ali si ipak cool! :smt016paramparcad wrote:nadam se da ne svrstavas mene u taj tip ljudi?AnAna_mo wrote:sanela wrote:

Potpis.
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 11:49 am, edited 1 time in total.
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:22 pm, edited 1 time in total.
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 11:51 am, edited 1 time in total.