ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by oci boje meda »

tnx.....ali stvarno stvarno znaci kada znam da neko procita moje skrabanje.....znaci i da me se seti i da pomisli....a najvaznije razume.......mnogo znaci.... pomislis hej pa nisi toliko bezvredna, eto nekom je ipak malo stalo, neko te se seti...
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
meki

Post by meki »

o da, neko te se dosta cesto seti i redovno cita tvoje postove ali ti ponekad umesto postavke na tvojoj prici uputi poprilicno pozitivne mentalne energije i lepih zelja. nadam se da to ponekad mozes i da osetis, ali u svakom slucaju nije lose kad se to i ovako uradi.

:smt056
Last edited by meki on Wed Nov 26, 2008 12:00 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

Okano..o cemu ti to?! kakvo bezvrijeno skrabanje?!Sta ti je. Pises citko, bar se slova s tastature mogu razaznat. :rolleyes: a ti /zavidim ti/ imas i kvalitetnu grupu...I neka si setala po ulicama i nisi jedina koja je osjetila kao Ann. Naravno da se nista ne moze promijeniti preko noci.
"Dozivela sam osecaj savrsene srece - nesto veoma blisko tugi.".....naravno da sam i ja to osjetila. vjerujem da je i Naca. oBn-ne zanosi se time da ce te non-stop slusati kako jadikujes nad sobom.ej, mala :wink: Ti i nemas nad cim da jadikujes. Vidis kolko si ljudi skupila ovuda, koliku si larmu digla:} salim se..donekle.
ej kao sto ti Manson spomenu..Grupe! idi redovno, imas gdje da ides. pokusaj da se klonis ljudi koji su i dalje u istom shitu. znam da je u PM tesko, da zelis da im pomognes, al 1. za sebe uradi nesto. bice dana i noci za ostale stvari.
upoznajes dosta ljudi na sastancima?!Svakom je cilj tamo da uspostavi apstinenciju. dear, da sam na tvom mjestu izbjegla bih suvisna upoznavanja, koja ce mi bilo kakvu konfuziju u vec konfuzni zivot unijeti . imali su slicna iskustva il ista., samo su oni na neki poseban nacin uspjeli iz svega da iazadju. ..da je to istina, ne bi se ovakva larma dizala oko narkomanije...ali, nisam na tvom mjestu.."samo" ti najbolje zelim
da sam na Tvom mjestu stavila bih sebi / i dalje mi je/ prvenstveni cilj APSTINENCIJA. Sve ostalo ces prije ili kasnije stici. Ovako ako ovo 1. ne postignemo, nista drugo ne mozemo i vrtimo se u krug. Idi na grupe redovno, i ono sto ti mozda trenutno smeta, jaca te. To ne izbjegavaj. Imamo mi sto 2. izbjegavati.
I naravno imaj na umu-mene je trebalo na to podsjecati jbg. Ne moze promijeniti ono sto se desilo ranije. Ali, moze uticati na stvarikoje ce se desvati. Ne razmisljaj-trudise da ne razmisljas o proslosti. Svakim danom ces sve manje..Naprijed DAn po dan
svako dobro!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ljuuubim svoju Okanu,
nemam bas puno toga da ti kazem, sem da ti se uvek obradujem,
nastavi da dolazis...ceracemo se josh
P.S. Za pocetak, sjajna si...pa da ti baba ne pametuje mnogo,
reci cu ti moje stvarno iskustvo o putu koji sam odabrala
DOK IDEM TIM PUTEM NEMAM CEGA DA SE PLASIM!
:wink: :wink: :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
oci boje meda

Post by oci boje meda »

pozz ljudi....nije lose mekani i ovako i onako da saljes dobre vibracije.....kao i naca i svi vi koji mi pisete, citate...
hej M, mislim da si ovaj put pogresno skontala moj post....zaista nisam jadikovala nad sobom, pa rekoh bas suprotno, da i pored te neke nazovi tuge, ustvari nostalgije koju sam osetila pre neki dan, sam dobro....i zaista, dobro se osecam.....izmedju ostalog zahvaljujuci i grupi....tu ne da si u pravu, nego 2627655% si u pravu....grupa je sjajna...bas sam nesto razmisljala, cak i kada bi se osnovali NA u NS, nisam sigurna da bih prestala da idem u BGD. mislim da ne bih...ne bih mogla tek tako sad da ostavim te ljude i krenem u tu ns grupu. dobro, ni nema grupe u ns, ali to sam ja malo otisla u buducnost.(jednom ce je biti, zar ne MEKANI?, mozda vec ovog leta starta, ako se dobro secam, MEKANNI :lol: ...)....sta ustvari hocu da kazem? da jako volim te ljude, mnogo mi pomazu u odrzavanju apstinencije....puno cujem i naucim od njih..trudim se da redovno idem na sastanke...nekad se desi da zbog posla ne stignem, ali dajem sve od sebe...hvala ti M na podrsci....nismo se cule pneko vreme, pa nisma upucena, reci mi hoces li uspeti da dodjes na konvenciju? bas bi bilo dobro...
pozz svima....i veeeliki kiss
T.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Sad ti je bolje, pa nastoj zadrzati taj osjecaj i ne daj da te ista pokoleba.
Ako se nesto lose desi, samo digni glavu i kreni dalje! Ne daj se i gotovo!
I nemoj se opterecivati ste ce biti sutra. Jer kao sto znas, samo je DANAS bitno!
Redovno te citam pa mogu reci da se i ja otprilike osjecam kao i ti, zato sam odlucila da cu ovako raditi, pa sta bude!
Pozdrav!
ANA
[ying]
Potpis.
heroinapg

Post by heroinapg »

Citala sam sve tvoje postove ranije, al nisam htjela da se mijesam. nemas pojma kako mi je drago da nisam u pravu!To okano!!
:smt023
!!!Govori tiho i nosi smajlija sa sobom. :wink: Jedan od uslova uspostavljanja stabilne apstinencije je zadovoljstvo tokom apstinenta tokom iste..tako da je i :D totalno na mjestu.
meki

Post by meki »

ok, potruducu se da komuniciramo na svim nivoima. moram priznati da jeste lepo kada imamo vise vrsta komunikacija i ovo nam je samo jos jedan dodatini alat u tu svrhu.

sto se tice Novosdaske grupe, tu se ja najmanje pitam. vise je to do vas tamo. nego, mene jedino malo brine to sto ti nemas bas nekog iskustva sa narkomancinama. mnogo smo zajebani ljudi dok se bas ono ne sredimo i uspostavimo ozbiljnu apstinenciju. volimo da manipulisemo, lazemo, zajebavamo i vucemo ljude tamo gde nebi trebalo. nikakvi principi i obziri prema drugum ljudima, specijalno onim koji su u oporavku, nam nisu ni u snu pristupacni. tako da ako se ti sada usredsredis na sebe i uspostavljanje bas ono zdravog i jakog oporavka i malo sacekas da se u n.s.-u pojavi jos koji narkoman u ozbiljnom oporavku, to ce biti najbolje sto ti sada mozes da uradis za tu buducu n.s. grupu. dotle, a i posle toga kako si sama rekla "zaaaaaaaa beeeeeeograd, za beograd". pa ako treba i firmom krstic.

:smt056
oci boje meda

Post by oci boje meda »

hvala ANA.....sve sto si ti rekla meni isto i ja tebi govorim....i ja tebe citam redovno, i bas mi je bilo krivo zbog onog sranja, ali jbg.kao sto jednom ddavno rekose mudri ljidi, nije strasno pasti..strasno je neustati...ti si ustala brzo, obrisala blato i krenula dalje....tako da je to super, na neki nacin...sve te to moze mozda udaljiti korak po korak od dopa..mene je npr moj poslednji recidiv, upravo ucvrstio u apstinenciji..kada sam, posto sam se uradila, skontala da to nije vise to, nema magije..a mislila sam, bice je opet, nisam se radila neko vreme...ali nema, nestalo..tako da, mozda i tebi pomogne..zvuci smesno, rec da ti pomogne u odrzanju apstinencije, ali je moguce, eto meni se desilo.i znam da nisam jedina.....
M uvek, idem tiho,, i smajli pored mene :D ....trudim se da budem zadovoljna obicnim stvarima, i to moramo sad da naucimo, i sve vise i cesce uspevam u tome...da opet uzivam u malim stvarima, da ne obracam paznju na sivilo....
MEKI juce smo sve rekli pa da ti ne ponavljam sta mislim o ns grupi, narkomanima.. i blabla bla, cujemo se i vidimo ubrzo....
pozz svima
T.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

heroinapg

Post by heroinapg »

:wink: