Ma veruj mi da je taj film mainstream, nema tu ničeg novog i spektakularnog...gledao sam inserte, ništa posebno...A da verujem u sve što mi se servira to sigurno ne bi bio Isus...On ovde nije toliko popularan da bi ga ljudi servirali...Servira se sve drugo.
cuj nista novo?...pa eto ja zivim ovdje vec 12 godina i nisam imala pojma da su radikalni evangelisti 25% americke populacije, tj. nekih 40 miliona, sto znaci da mogu da direktno uticu na ishod izbora...a ona manipulacija djece je u blagom smislu te rijeci zastrasujuca...
nego, ja mislim sale da je prava steta sto ti ne zivis preko bare, jer bi se super uklopio...nedeljom ne mozes da kupujes alkohol, svaki predsjednik je protestant (sem jednog kojeg su koknuli), a postoje cak i reklame na autoputevima sa velikim bijelim slovima "ISUS"...i tako svakih 20-tak milja...pitam se sta bi se desilo kada bih ja stavila reklamu sa velikim bijelim slovima "Big Beng" ili nesto u tom fazonu...vjerovatno bih se pojavila na svim mogucim vijestima i zapalili bi mi neku lomacu ispred kuce...
biti ateista u ovoj zemlji je sve samo ne mainstream...