I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 11:14 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 11:16 pm, edited 1 time in total.
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:19 pm, edited 1 time in total.
.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 11:16 pm, edited 2 times in total.
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:18 pm, edited 1 time in total.
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 11:53 am, edited 1 time in total.
Vozdra vudd.
Nisi mi bas nesto najbolje,vidim...ali drug,cist si,guras bez icega i postuj to
Jebiga,imao sam potrebu da napisem jednu kvalitetnu i pametnu podrsku.
Moj dobri Rodjak,koji je pominjan kao jedan od moje trojice saboraca,iz Svabije se vratio direkt u vukojebinu sa tri kuce.
To ga je spasilo
Sad je ugledni domacin i istaknuti lovac u Lovackom drustvu.
Dobro,istice se i oko Vesele masine,ali opet je Kruska manje zlo ili je on dobro podnosi (samo se smijulji kad cugne),pa mu to i ne zamjeram.
Nemoj sta zamjeriti,Role nije papak sekunde,ali se pravo primio na seoski zivot.
Ponekad mu zavidim
:smt026 ...Skocimud,moj omiljeni smaili(ja sam ga tako prozvao,da se zna !),ponekad me nervira sto ne moze napraviti salto ili se u vazduhu okrenuti oko svoje ose.
Zelim ti sve najbolje
:smt029
Nisi mi bas nesto najbolje,vidim...ali drug,cist si,guras bez icega i postuj to

Jebiga,imao sam potrebu da napisem jednu kvalitetnu i pametnu podrsku.
Moj dobri Rodjak,koji je pominjan kao jedan od moje trojice saboraca,iz Svabije se vratio direkt u vukojebinu sa tri kuce.
To ga je spasilo

Sad je ugledni domacin i istaknuti lovac u Lovackom drustvu.
Dobro,istice se i oko Vesele masine,ali opet je Kruska manje zlo ili je on dobro podnosi (samo se smijulji kad cugne),pa mu to i ne zamjeram.
Nemoj sta zamjeriti,Role nije papak sekunde,ali se pravo primio na seoski zivot.
Ponekad mu zavidim

:smt026 ...Skocimud,moj omiljeni smaili(ja sam ga tako prozvao,da se zna !),ponekad me nervira sto ne moze napraviti salto ili se u vazduhu okrenuti oko svoje ose.
Zelim ti sve najbolje

:smt029
Ja stvarno ne mislim da postoji ijedna pogresna strana apstiniranja,vudd wrote:Moj kukavicluk me odveo na pogresnu stranu apstiniranja.
meni je SVAKO neuzimanje bolje nego uzimanje, zato mislim, bravo za tebe Shumice!
Ali...ima... ali...
Ja sam posle lecenja u ustanovi 94te godine cak 7 godina bila trezna i cista (mislim na tablete).
Imala sam SVE VREME tog "cistog i treznog" zivota bas taj problem koji ti opisujes kod sebe sada.
Sada sam mnooogo krace i trezna i bez ijedne tablete (mislim na PAS), ali mi je STVAAARNO drugacije.
Bolje mi je!!!

Sada na NA i AA sastancima "ucim", ali stvarno "ucim" kako da prebrodim nistavilo i prazninu obicnog zivota koji upoznajem sada.
Oko mene su samo ljudi koji su u problemu kao i ja. ONI mi pomazu, svojim iskustvom, mada ONI kazu da i ja njima pomazem svojim iskustvom.
Nema veze ko je koliko dugo cist i trezan. (Ni da li je cist i trezan - moze da dodje na sastanak)
Ako imas priliku da u mestu gde zivis pronadjes NA ili bar AA, otidi, vidi kako se osecas tamo, poslusaj sta pricaju ljudi...mozda ti se dopadne.
A ako ti se bas i ne dopadne, ti ne moras vise nikada ni da odes.
Za to ti ne treba ama bas nista, osim dobra VOLJA.
(mislim ne treba ti knjizica, zakazivanje, pratilac, bla, bla, ne moras cak ni pravo ime da kazes, a ne moras ni nista da kazes - ako neces)
Bas me rastuzio tvoj post i podsetio me ...
Ljubi baba, aj :smt026
(evo ti malo JugoZvezdicin omiljeni skocimud)
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:21 pm, edited 1 time in total.
- PROČITAJ ME
........... ćao.... da slažem se sa goldy..... javi se da baš vidimo da li je sve udure..
pozdrav goldi....a ti kako si
.... ja čitavo veče nešto pišem, a sada odoh da se dobro najedem....... jbt. zaista ovaj komp čovjeka izgladni....... 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.