POZDRAV DRUGARI
Moderator: sanela
-
Re: POZDRAV DRUGARI
nemoj tako zvrky...necemo se praviti ludi...valjda.
Nisi odgovorio na pitnje.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
u redu je sasa.nema potrebe za tim a sto se tebe tice zvrky,mislim da odgovor znas...
- Zona Sumraka
da...odgovor je u nama...
meni treba konkretan odgovor u suprotnom ne priznajem to sto si rekao.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- Zona Sumraka
zvrky, ako zaviris dovoljno u sebe, znaces...
Pricamo o tudjoj nesreci? ili o mojoj? Ako sam ja dobro videla receno mi je da se ja smejem tudjoj nesreci....i ova prica stvarno odlazi u potpuni idiotizam ali nema veze kad se naterujemo ondaK ajde...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
marijina nesreca...sta se koji kurac pravis luda kada znas da devojci nije dobro...i da marija smaras sa svojom konfuziom i priberi se leba ti!znam da nisi dobro ali onda brate izbegavaj forum dok vijuge glavi ne popakujes.pa kad se sredis ti se obrati onako,normalno...u suprotnom draga moja marija ili jo ili marijo,neznam kako je gramaticki ispravno,hehe,u suprotnom pisi zvrljotine po forumu kao do sada i sej konfuziju posto nana bas treba tako nesto i dozvoli da ti se ceo forum zlobno cereka...ovo ti pisem najdobronamernije.
paramparad..konacno da neko i mene nasmie ovdje i to javno. Ne znam
mo zasto dodajes ovo "dobronamjerno"?! Pa to se podrazumijeva..Sto ti je..A moglo se ranije sprijecit postoje opcije da ja pisem.
..al meni nije problem cerekanje..Samo dok je iskreno cerekanje...Po mogucnosti trijezno ...Drago mi je da jos neko nije lije pa izvlaci rijeci iz konteksta-Imam nik-imam ime-to nije gramatika-nego forum?! Mogli stemnooogo ranije rijesit ovaj problem-POZDRAV DRUGARI :rolleyes: (ovaj je bar problem bio tehnicke prirode. Nisi me kao zabac ili
mo zasto dodajes ovo "dobronamjerno"?! Pa to se podrazumijeva..Sto ti je..A moglo se ranije sprijecit postoje opcije da ja pisem.
..al meni nije problem cerekanje..Samo dok je iskreno cerekanje...Po mogucnosti trijezno ...Drago mi je da jos neko nije lije pa izvlaci rijeci iz konteksta-Imam nik-imam ime-to nije gramatika-nego forum?! Mogli stemnooogo ranije rijesit ovaj problem-POZDRAV DRUGARI :rolleyes: (ovaj je bar problem bio tehnicke prirode. Nisi me kao zabac ili
ispratio sa ovim rijecima?!Al, nije lepo pricati u ime nekog ko vise ne moze ne moze da prica.narcohimno na 12 Maj 2008, 13:25
aj!