Pa zar niko da me se seti? niko da pita za mene? shmrc...
Poz svima...evo mene opet...dosta sam proredio posete ovom forumu. Sad se setih da svratim na kratko, da pogledam ima li chega novog...Napolju je bash hladno, depresivno i jebeno sivo...najgore vreme, ali jbg...kazu bice bolje, valjda... I tako vam ja sedim u svojoj sobi, blejim po netu i setih se mojih forumasha te odluchih banuti 'vamo...
Ima nekih novih stvari koje bih mogao podeliti sa vama...konachno sam odluchio nastaviti sa shkolovanjem( neverovatno, ali istinito). Shto se posla tiche, i dalje radim...lagano..povremeno neki stresovi pogotovu u poslednje vreme..milion nekih gluposti mi se izdeshavalo ali ne bih o tome pisao..bitno je da su se te stvari reshile ili se reshavaju...ne dam se, nema shanse da me sjebu!
Shto se ljubavi tiche, sve ide super...dodushe i tu je nedavno ispao problem ali naravno reshilo se i to i sada smo srecni..e da, verio sam devojku...da vam je videti taj prsten, mmmm

Uglavnom srecan sam, stvarno to mogu reci...(pu pu pu, da ne ureknem) i tako...drzite mi fige da budemo srecni i u buducnosti...
Sa matorcima ok, mada ima trenutaka u kojima bih najradije puknuo prstima i uchinio da ucute, nestanu ili da ja nestanem na nekoliko sati...ali jbg...ne moze choveku po svakom pitanju biti super...mora negde da klima i zeza...u svakomn sluchaju nije strashno, reshice se i to valjda...jbg, finansijska kriza u svetu, evro skache i varira...cene sve vece a para sve manje...ali ko te pita...cuti i radi, snalazi se ko moze...ma bice para...ko ga jebe...
Eto, toliko za sada...ljubi vas i pozdravlja hell
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...