POZDRAV DRUGARI

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: POZDRAV DRUGARI

Post by sunrise »

Sonja draga razumijem te jer sam i ja imala te faze da sam se potpuno makla s foruma na odredjeno vrijeme koje bi iskoristila za potrebno.
sretno

zelim ti da ostvaris svoje ciljeve, okacis diplomu na zid i startas zicer karijeru

kiss,kiss

do nekada
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
heroinapg

Post by heroinapg »

Uz Tebe sam Sonja i stvarno si mi pomogla i zamislila me-:}zamislila da razmislim o ponecemu..Hvala
...
e jbg. trebalo je da pitam heroinu, ona je prevodilac...znate
by Sonja
Nije problem, ukoliko treba neki prevod :rolleyes: ...Fino se provedi, al navrati-trebas ponekome..ponekoj meni, takodje...iako nisi na forumu, forum misli i je uz tebe.
heroinapg

ONA POZDRAV JA NJOJ ODU:}

Post by heroinapg »

bEFORE sCRIPTUM: Ovo je trebao da bude jos jedan post Sonji...Zasluzuje najjace rijeci koje se smisliti mogu..Treba je biti krata k post, al ispade..kao sto zasluzuje: (ma, ni dio,...ali................ :wink:
btw, Meni je avatar bilo slovo M...Metallikinog des.A njihovo je ispisano u meni Slusala sam ih, slusam..Tvrde sugestivno da je ponesto bilo..ko to zna

ODA 2 SONJA

Sonja..
Zamislite, ali samo zamislite da se stuca, kada na nekom sajtu oo njoj kuca :wink: (Slucajna rima) "just a rhyme without a reason" (poznato?!).gdjegod da si, zelim Ti da ti je dobro i da si dobra.Zamisli?!Trebas mi bas Ti. Jedva cekam da se pojavis na forumu..Ok-dozvoljen ti je odmor..KApiram..Oces citav godisnji :D
Just call my name, and I`ll be there (Ne birni, nije Jackson)
Sonja, Sonja...
"How I'm killing you"=myself-kradem Bogu secunde
I need you, sigurna sam, ne samo ja..
Come crawling faster (faster)JA ne zelim da crowlujes, al si potrena ovdje..Evo, dacu ti ljekarsko da ne mras na odmor?!ja sam prokleta AAve profesor.UH! Trebas mi (zvuci poznato)..Ne editujem svoje textove.........1 u ne znam kolko. (na eng. je naravno quote)
Obey -will obey You! I would obey you...svrati-kadgod, vrata su okljucaana, ne izuvaj se..Mozda ce do tada topic biti i zakljucan -"Got some death to do"(moj-.Al, Tvoje rjeci i tvoja jasina..Meni je potrebna zestoka!!! istina..stabilna osoba, koja zna sto prica. Ej, ne muvam te...SAd cu postaviti naslov ovom postu :D :D
Ponovicu i ponavljam i nadam se da ces svratiti na moju ispovijest..Napisala si kritiku-sasvim realnu. TREBALA SI MI I trebas mi na mjoj ispovijesti.ANONIMNI CG su topic koji nisam sama pisala.bilo je i generalno i svakakvo.Dosta toga jesa..Fakticki sam kucala zapisane svari na papairu drugih clanova (ne bukvalno, mada je bilo i bukvalnog)Napisala si da te podsjecam na tebe, sto mi imponuje. :wink: Izvlacim rijeci iz konteksta..namjerno. :!: .Napisala si i da me opet pobijedio ego..
Kada savladas svoj ego savladao si sebe.
..DA ne objasnjavam..Zao mi je sto bar dio moje ispovijesti nisi procitala, bar prije zakljucaka na AN
, where's the dreams that I've been after?
No laughter, smileFACE ME!!!

drift on numbered days
now your life is out of season
ljeto je, a kao da nije

P.S. Ako je neko u kontaktu sa Sonjom, MOLIM VAS, prenesite joj pozdrave od Marija-heroinepg

Trijezna sam:}Sam citam neke stvari.Sonja pojma nema kolko je uradila za mene.Sat i nesto Sonjinih rijeci..(((oprosti ako/sto te vrijedjam)) lice na moje, bar misli
Svako dobro Sonja dje procitala i dje cula, dje nacula, dje ne cula
P.S..drugi put i odjavljujem se, casna forumaska
Kada se vratis-sad sam skinula guitar tab za "Welcome home"..U svakoj pjesmi ima simbolike..od tezta, naslova nadalje..Ovdje je prioritete naslov.

Fear of living on STOPSPOSITIVE getting restless now
Mutiny in the airagainst delaying now!
got some death to do LET THE PAST FACES THE DEATH
seems the only way ACCIDENTAL RHYME-ONE WAY-ASTRAY OR STRAY?~~~~NO!YOU`VE BEEN WONDERING FOR TOO LOG AMONG STRAY AND ASTRAY
for reaching out again. YOU`LL FIND THE ONLY
.

Hvala na eventualnoj paznji, a Tebi Sonja na nspiraciji. Dijelimo procenat.Mogu li me tuziti ovi iz Metalice ako sam iz rukava pulled out the rhyme?Nemo`te me cinkariti..pa necu vise smarat "Welcome home"..Kadgod dosla, dobro dosla .hehe:rock:
heroinapg

Post by heroinapg »

:smt006
zvrky

Post by zvrky »

a kome li ti sad mases? :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

pa Sonji...
paramparcad

Post by paramparcad »

nije lepo smejati se tudjoj nesreci.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

meni nije nista smijesno...
paramparcad

Post by paramparcad »

mislio sam na ovu zvrky.
zvrky

Post by zvrky »

A ko je unesrecen ako smem da znam? Moj komentar je bio saljive prirode cisto da se zna a ti bi odma da nesto zakuvas nc nc nc....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply