ostani takva draga
imam i ja neke dijagnoze tipa scolioza duplex i jos nekakva scolioza,nemam pojma ime. no,hvala Bog nemam bolove ali imam uvjet protiv nji, a to je bit mrsava sto jesam.isto imam garanciju da ce bolovi kad-tad poceti pa se redovito masiram od tipa koji mi je vise psihijatar nego maser...nekad mi najradije dodje da otkazem termin od straha sta ce me ovaj put pitati i koje teme cemo imati...uglavnom, uspjeli smo nesto napraviti po mome pitanju,kakav sam, dosla tu izgleda da sam spremna za nazad...kaze decko da sam si sama napravila situacije koje imam i odnose medju nama,,,ima pravo....zvucim kao heriona ne kuzis me,znam....
drago mi je da si ok...isto tako vjerujem u tebe i samo ako se drzis tog plana po kojem si pocela ici i ne osutanes ni milimetar imas sigurnu kartu za van problema.
nastavi draga
Bravo
COCAIN-postoji i ljepša strana života
Moderator: sanela
Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ko sto si i ti izasla? I ti volis dijeliti savjete i srat ko i Sagi,samo sebi ne mozes pomoci.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
i zamjenio jednu ovisnost drugom
by d way, ne znam koji savjet sam dala osim podrske
by d way, ne znam koji savjet sam dala osim podrske
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- PROČITAJ ME
................... Vozdra, usput sunrise, hvala na podršci...............mnogo.......... MENSON, mnogi od nas još uvjek ne mogu sebi pomoći, evo ja se borim svim silama da sredim sebe i svoj život, usrani život, kakav sam trenutno nametnula sebi.. pa opet dajem sebi za puno pravo da dam i pokoji savjet i podršku, jer nama ovakvim kakvi smo labilni i svaka mala riječ podrške dobro dođe...... naravno sami sebi pomažemo, jer niko nam ne može ono pravo pomoći no mi sami sebi....... toga smo barem svjesni............. hvala vam........... ljubi vas vaša Jaca.......... 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Drz se Tajcimepro,
ti ZNAS da si mi mnogo znacila u mojim pocecima treznosti i cistoce!
Ljubi te Bakuta, alkoholicar i tabletoman.
(P.S. Kako tvoje tablete? Ja sam ih SKROZ izbacila!) PDT_Love_18
ti ZNAS da si mi mnogo znacila u mojim pocecima treznosti i cistoce!
Ljubi te Bakuta, alkoholicar i tabletoman.
(P.S. Kako tvoje tablete? Ja sam ih SKROZ izbacila!) PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- PROČITAJ ME
........ Bakutice, Bakutice moja gaga......... super po tebe što si izbacila SKROZ tablete............ ja nisam još ono skroz, jer i dan danas kada sam neurotično agresivna majka mi da tableticu za živce da ne bih divljala..... ali ono smanjila sam draga Bako mnogo, mnogo, što je za pohvaliti............... mislim nema onog krkanja kao nekada..... sada osjećam da djeluje i jedna i dvije tablete, dok prije kada sam ih šakama pila ma isti đavo nisam imala nikakvog osjećaja, ono u glavi mi je bilo samo da ih vizuelno popijem što više i kao tek tada sam smirena..... a priznat ću vam da mi se dešavalo kada se ono nakljukam tableta da me onda opali neka vrsta depre, pa plačem li plačem ne znam koji mi je... nekakva nikakva, glupa sebi, nekontrolisano i nepovezano pričala. dok sada je totalno drugčija priča................ ajd nastavit ću mila moja. odoh jesti nešto............

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
E Legenda si sviju mi
Bas,bas...si me juce iznenadila s onim poklonom,ali bas
Idem ubrzo,pa cu pisati kasnije.
Drug,Hvala na svemu

Bas,bas...si me juce iznenadila s onim poklonom,ali bas

Idem ubrzo,pa cu pisati kasnije.
Drug,Hvala na svemu

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija