Jesenja dilema

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sunrise

Re: Jesenja dilema

Post by sunrise »

pp ja sam mislila da si ti iz Bosne? pogrijesila sam
ovaj,zolocesti tata sto te tjera da radis s njime...i zlocesta mama sto ne zeli svom sinu da se konacno makne iz gnijezda i osamostali i mozda osnuje svoju obitelj ili makar za pocetak bude u stanju brinuti se za sebe...ma su zlocesti

nego,iskreno,ne mislim da je neka razlika u godinama izmedju nas dvoje...nije bitno,ja sam pocela svoje roditelje financijski pomagati vec s 20 pa cak i malo prije...no,da razbijemo dilemu,ja imam 31god. a ti?
nije to bitno...ja se obracmam svima i govorim da nije u redu tako ziovtariti i iskoristavati ljubav nasih roditelja,njihovu njegu i skrb...no,logicno je da smo mi ti koji se brinemo za njih i pomazemo ih i guramo financijski koliko smo u stanju...imas godine,sta bi bilo kad bi imao nekog iza sebe,tipa curer ili male obitelji...kako bi se brinuo i ksrbio za to? placao racune,pa privatne racune,pa radio,pa pomagao roditelje,pa uz sve to djeca koja trebaju a ne pitaju, pa na kraju sva nasa sranja koja smo si sami natovarili na vrat?
nisi ni ti tako mlad
nisam ni ja...ali sam rano pocela i morala okrenuti plocu i ja biti ta koja ce pogurati moje roditelje
i Hvala Bogu sto mogu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

cekaj malo sunrise...zar nije uostalom pozitivnije da radi bilo sta, pa i za svog oca (uostalom ne vidim zasto bi to uopste bio konstantni predmet sprdacine i omalovazavanja), nego da ko' neki parazit lezi i gleda odakle je vedro?
zeleni_zub

Post by zeleni_zub »

zasto morate da se napusavate na forumu...mislim da je to nepotrebno,mi smo svi na tankom ledu i svima nam je potrebna pomoc...jako bih voleo da mogu nekako nekome da pomognem...ali prvo cu probati da pomognem sebi.
ja sam totalno sjebat covek...stidim se sebe.
oci boje meda citao sam ti pricu,jako je nepogodna za emotivce kakav sam ja...drzi se i budi hrabra...
anana mo i tvoja prica je zestoka...cuvaj se i pisi ponekad,i ja cu najverovatnije krenuti sa pisanjem zivtne price,samo da skupim hrabrosti...pozdrav za sve ljude na forumu koji gledaju u zvezde veceras...svet je nas...
i samo da sve bude u redu i svaki dan siguran i ljubavi pun,jer ne mogu sam i samo da znam da sve je u redu i svaki dan siguran i ljubavi pun...
paramparcad

Post by paramparcad »

sunrise ja od onog trenutka kada sam odbio roditelje da nastavim neku visu skolu, zavisim iskljucivo od samoga sebe.to sto radim sa ocem je cista matematika jer je on privatnik a situacija u nasem gradu(i u zemlji uopste) je takva da svi jebavaju svoje radnike koje rade za u proseku 150 do 200 evra i te informacije dobijam iz prve ruke jer se dosta mojih drugova muce ko privatnika.zasto je lose ako sam ja iskoristio priliku da radim za cala? ako sam bolje placen neznaci da uzivam u nasem radnom odnosu,cak stavise ima tu dosta nepovoljnih stvari.prva stvar je sto ne volim ovo sto radim,druga sto mi je otac kasa i sto stalno odbija troskove za struju,internet i dosta drugih stvari.treca stvar je sto mi se ne svidja cinjenica da moram sa calom provesti citav dan jer smo razliciti kao zemlja i nebo i neslazemo se bas(takodje razlika temperamenata).sve to radim od svoje dvadesete godine a sada mi je dvadesetsedma... ja se nikako ne mogu smatrati za nekoga ko zivi od roditelja i zato ubuduce odbij sa tim glupostima sunrise...skroz si omasila sa pronicljvoscu.
saša-ex

Post by saša-ex »

zeleni_zub wrote:zasto morate da se napusavate na forumu...
Zato što ovo nije forum hora Bečkih dečaka nego đankoza... :D
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply