I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
.
Last edited by vudd on Mon Jan 18, 2010 1:23 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:20 pm, edited 1 time in total.
nasmija me u kasne sate...goldy wrote: možeš dobit čir,il kakvu drugu bolest penzionosanih narkomana,ma ne do bog.

Potpis.
Uh- :rolleyes: kakva ti je prica
Ovamo crvena odora, nisi delija...Nego grobar..?! znas onu Ti iz starackog "Mi grobari, majstori...zanata svog..stavicemo sve delije-cigane u 1 grob"...Al Tebe ne damo, starce:}Trpi ovaj forum sto nijedan drugi....goldy nek nam je vudd ziv i zdrav i pucaj bre...Sto ti je...Tu smo...ne skreci sa staze..I mene Ann...u "kasne sate" 8)

..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:20 pm, edited 1 time in total.
.
Last edited by vudd on Mon Jan 18, 2010 1:24 am, edited 1 time in total.
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:19 pm, edited 1 time in total.
Ti dobra,a?Ima nesto cudno u tvom glasu(pisanju).Pun ti kurac svega...jebiga,i to ce proci...normala nenormalnagoldy wrote:Ja,ja ona u duši,i vukovi,zmajevi...i sve ostale nemani.....Ma jebeš grad,aj nemoj da ti dajem komplimente,nego samo opušteno,klinci,ma mogu mislit koji divan osjećaj....
Ne mogu vjerovat,bas citam za odradjivanje.Mislim, normalno je da se kao djaner bavis s mutnim poslovima,da dilas,pljackas ili krades.Ali da prodajes supak,ej ljudi kamo nize od toga.To stvarno nemogu razumjet.Znam puno ekipe koja je navucena ali niko ne prodaje supak.Kad kazu po nekim filmovima narkomane koji se prostituriraju mene je sram.Pogotovo decki,sramota!
..
Last edited by goldy on Tue Jun 23, 2009 11:19 pm, edited 1 time in total.