:drinkers: Naravno dobro jutro želim mojim prijateljicama Ani,Jeleni,Ramone odavno vec nema,kkao ste sta mi radite,evo ja sa se javim prije sahrane,da znate volio bi kad se vec to desilo da se zavrsi sve.
Znam da je to jako teško,sahrana je u 14h i cim se zavrsi odmah cu doci ovde da ispraznim ovu moju dusu a ionako je vec prazna.Pa ANAMARIJA,kad si tako blizu nadam se da ces doci da vidis ponovo Sarajevo a to vazi za sve koji žele da dodju.Ja inace živim sam,imaju 3 sobe pa ko želi neka izvoli.Najviše volim kad je snijeg,pa odemo na Jahorinu ili Bjelašnicu jooojjj kakon nam je bog podario blagodeti a mi ih ne znamo iskoristiti.To je isto kao sto je Hrvatskoj more,tako je BiH planine.No dobro,kako ste mi spavali,jeste li barem malkice se napajkili.Ja sam popio ljudi opet 3 apaurina i da vam kazem pravo me strah da se ne navucem na ta govna.Vidite ima nekih 7 dana kako je ova kriza me udarala ja sam ih pio,i mogu vam reci POMOGLO JE.Ehh,sad imam ih jos 3 komada i kontam da to veceras popijem i da onda nista,hoću li imati psihičke krize i ono da li ću moći zaspati.
Ana se nije nesto javljala juce

a ja sam sinoč toliko RAZOČARAN OSTAO,ZNA SE ZBOG ČEGA.Imam jedno dragu prijateljicu sa kojom moram prekinuti odnos.Jebiga tesko mi pada i ne znam sta da vam kazem na sve to.
Valjda sam ogluho na sve,na bolove u duši,na suze,na sekiraciju na sve.Sinoć starom kazem,slusaj me stari ja neću živjeti kao parazit,ne mogu,nisam takav čovijek jedino sta trazim od vas jeste da mi jednom pocnete da mi vjerujete ,jebemu majku.On pogleda i rece ,pa vjerujemo.Hhahhahahh,ejjjjj to je toliko bilo ne uvjerljivo da sam počeo od muke da se smijem.Jeste,da se smijem on gleda nije mu jasno a inace sticajem okolnosti,moja sestra živi u drugom dijelu grada,tata ima svoj stan ali mu je dosadno i često dolazi kod mene,jednom u 7 dana.Hoće čovijek da se ženi po 3 put,e pa svaka mu čast a ja ne mogu u 28 god. ni cure da nađem a on hoče da se ženi.Eto toliko,jaooooo koliko sam vas davio pa nevjerovatno,pa vidite moj mail a vidite svoje hehheheh.
Ja znam da vam VALJDA NISAM PEGLA,RECITE MI AKO JESAM.VOLI VAS VAS FANATIK :smt102