18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
RawerkaNaDopu

Re: 18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Post by RawerkaNaDopu »

e jbg napisala sam ti jedan ogroman post pun raznih saweta i pricha ali mi se greshkom obrisao .. a poshto mi se smrachilo stwarno ne mogu ponowo da ga kuckam !!
Pokushacu neki sledeci put kad me bude uhwatila inspiracija, poshto sam sad stwarno pookla skroz! Sorry ..
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e jbga...a ja cekam na peti post...
dete svemira

Post by dete svemira »

:!:
Misli koje misliš
su život koji živiš.
MANS0N

Post by MANS0N »

RawerkaNaDopu wrote:e jbg napisala sam ti jedan ogroman post pun raznih saweta i pricha ali mi se greshkom obrisao .. a poshto mi se smrachilo stwarno ne mogu ponowo da ga kuckam !!
Pokushacu neki sledeci put kad me bude uhwatila inspiracija, poshto sam sad stwarno pookla skroz! Sorry ..
Tho je shtwarhno sthetha.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
RawerkaNaDopu

Post by RawerkaNaDopu »

MANSON!
Mislim da je jako glupo od tebe shto me proziwash za moj nachin kuckanja ... Jer ako pogledash malo unazad (shto widim i da si pokushawao), mislim da bi mogao da shwatish da u stwari swako slowo u mom swakom text-u ima swoje mesto na planeti Zemlji ...
Ali sam sigurna da owo apsolutno nije mesto za tako neshto, ali ajde dobro, twoja stwar .. Jbg izgleda da nas ima raznih .. Sorry :butthead:

P.S. Dechache, izwini shto owo pishem na twojoj temi, tj prichi, ali sam bila malo isprowocirana ..
Inache, kako si ti ?? Shta ima nowo powodom twog lechenja ?? Kako prowodish dane ??
Weliki pozdraw i zagrljaj od mene .. :lol:
adro7

Post by adro7 »

legendo izdrži to je ništa...
poslije polako pamet u glavu...
pusti pilseve samo ćeš se navuć na još nešto...
samo izdrži..
paramparcad

Post by paramparcad »

RawerkaNaDopu wrote:MANSON!
Mislim da je jako glupo od tebe shto me proziwash za moj nachin kuckanja ... Jer ako pogledash malo unazad (shto widim i da si pokushawao), mislim da bi mogao da shwatish da u stwari swako slowo u mom swakom text-u ima swoje mesto na planeti Zemlji ...
Ali sam sigurna da owo apsolutno nije mesto za tako neshto, ali ajde dobro, twoja stwar .. Jbg izgleda da nas ima raznih .. Sorry :butthead:
neko je jednom rekao..."to sto si cesto u misionarskoj pozi ne znaci da si misionar"...ali to nema veze sa tobom,ti samo nastavi da pomazes svojim"korisnim" savetima :roll:
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Kada sam ostvarila svoju cistocu i treznost,
meni je bilo STRASNO VAZNO u pocetku, da kada izadjem na forum
imam sta da procitam na mojoj temi.

Wow, ljudi se "brinu" za mene, jbt!!! Misle o meni, zele da mi pomognu!

18ogodisnji, sta ima, kako furas, gde se izgubi, evo MI cekamo da se javis.......?
Pijes li lekove ili...sta radis?
Ljubi baba PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
MANS0N

Post by MANS0N »

:smt026
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
check021

Post by check021 »

Evo i mene ljudi opet,jer nisam mogao od lekova bas da se unormalizujem da lepo kucam. :) Evo danas sam happy! Izgleda da terapija deluje,ili i nisam bio toliko navucen koliko sam se 3povao da jesam.No svejedno,bio sam navucen i to je cinjenica.E sad,imam 3 leka koja pijem,od toga su 2 sedativa i to jaaaka i 1 antidepresiv(neki najnoviji kako psihic kaze) i kosta 1800din. No,nije bitna cena bitan je moj zivot.Izgleda da sada ostaje "samo" onaj "crvic" u glavi koji jebe i jebe....Doca je rekao ako se pridrzavam terapije mogu da se skinem za mesec dana.E sad,pazi dobro,da se skinem!!! Ostalo je sve u mojoj jebenoj glavi da li cu ponovo,ikada,uzeti to ponovo. Mislim da je malo glupo pricati o tome da necu nekad koju dzoju smotati i opustiti se ovde kod nas na reci,jer mislim da to nije ni priblizno kao hors.Iskren da budem,mislim da je meni bilo lose ne od horsa vec od caja od maka(od kojeg sam se mnooogo jace pucao) i ponekad meta.Tu sam se ja sjebao...Ma sjebao sam se ja prvi put kada sam povukao iliti okusio opium.Mislim da cu uspeti da se ocistim i da ne budem ZAVISTAN od njega.Ko mu jebe mater bre,nek' zavisi sam od sebe. :) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOPOK24g9Cc[/youtube]
Locked