18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
check021

18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Post by check021 »

Evo i mene,da se "ispovedim",ma da tesko sam pristao na ovo i dugo sam se lomio sam sa sobom-da priznam.Evo ovako stoje stvari:
Imam 18godina,prvi put sam probao dop pa recimo pre godinu dana.Nekad mi je ,jebo' te,bila dovoljna crta od 200-300din da se uradim i da mi bude super,sada...Sada je nesto sasvim novo nastalo.Imam devojku,mladju od mene,koja takodje konzumira isto sto i ja.BEZ MOG NAGOVORA-da napomenem sto je veoma bitno.Sada,kada mi treba najmanje 1000 din da bi bar na trenutak osetio nesto,trazim pomoc!Upravo apstiniram,i jako mi je tesko ljudi.Pa je moje pitanje sledece...
Iako,koliko ja shvatam,nisam neki ovisnik,kako da ucinim da vise nikad ne kusam dop(kada sam vec pio i caj i uzimao metadon)?????
Kako da,sada mi je kriza,sebio olaksam stvari???Bole me jako noge,placem ubijen cinjenicom da sam mogao biti u osnovnoj "vukovac"(Dobiti Vukovu diplomu,ovde u Srbiji se to dobija ako celokupno osnovno obrazovanje prodjes sa 5,00)i mogao biti najbolji djak Gimnazije!Kako da olaksam sebi krizu.Imam proliv,nesanicu,curi mi nos,jezim se,cas mi toplo cas mi hladno i tako...Uzas Boziji ljudi!!! Molim Vas,kao Boga,da mi pomognete nekim savetima ili otkud znam cime... :) Ljubazno Vas, Boris.
nenormalan-a-lud

Re: 18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Post by nenormalan-a-lud »

sta hoces da kazes ovim postom,da ti treba kinta jel ti je porasla tolerancija ili hoces da se skidas?

ako hoces da se skidas sto je normanlije ostavi tu devojku mada osecam da si joj ti dao da proba prvi put cccccc ali jbga,to ce te pratiti celog zivota,obelezio si nekoga za ceo zivot,to ti je kao da skines nekoj devojci mrak,pomracinu i tako to,samo mnogo gore......cupaj se,mada jos si mlad,nacices ti kintu,nikad nisam cuo da neko sa 18 godina hoce da se skida,mislim da si se da izvines malo ukaki....o,malo opicila ziza a ti odma kukas,ako hoces da se skines izdrzi,te prve krize su smesne
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
goldy

Post by goldy »

....
Last edited by goldy on Sat Nov 15, 2008 11:08 am, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

Goldy ovde imas inspiraciju?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
goldy

Post by goldy »

...
Last edited by goldy on Sat Nov 15, 2008 11:09 am, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

A sto,bona nebila?
check021

Post by check021 »

Pa pazite,roditelji me stalno forsiraju :axe: da ucim,ustajem za skolu ovo-ono.I sad kako ja,ovako u zikri,da idem u skolu?????Imam pitanje da li diazepam i flormidal mogu da pomognu u zikri?Imam proliv jbt,kakve samo otrove pustam. Imao sam i pre jednu krizu kada sam se navukao na caj.Uh,to je bilo strasno ljudi.Ono,ni najgorem neprijatelju ne bi preporucio da zaredja par dana cirkanja. Hm,znaci postavio sam vec 2 dobra pitanje,sledi trece:
Da li je moguce da ne dodje do krize ako se ne "zaredjam",tj. ako npr. puknem se dopom posle nedelju dana,i onda opet za nedelju dana i tako...?
I da li bi mi pomoglo,u odvikavanju,fora da predjem na vuju i brzine (spid,xtc... )?
vudd

Post by vudd »

check021 wrote:Pa pazite,roditelji me stalno forsiraju :axe: da ucim,ustajem za skolu ovo-ono.I sad kako ja,ovako u zikri,da idem u skolu?????Imam pitanje da li diazepam i flormidal mogu da pomognu u zikri?Imam proliv jbt,kakve samo otrove pustam. Imao sam i pre jednu krizu kada sam se navukao na caj.Uh,to je bilo strasno ljudi.Ono,ni najgorem neprijatelju ne bi preporucio da zaredja par dana cirkanja. Hm,znaci postavio sam vec 2 dobra pitanje,sledi trece:
Da li je moguce da ne dodje do krize ako se ne "zaredjam",tj. ako npr. puknem se dopom posle nedelju dana,i onda opet za nedelju dana i tako...?
I da li bi mi pomoglo,u odvikavanju,fora da predjem na vuju i brzine (spid,xtc... )?
Uffff check....Zaredjaces se,vidjeces...Ufff vuja,speed,xtc...zaredjaces se.Ako hoces da se skines ,idi kod doktora,psihologa...Ako hoces da se skines?
check021

Post by check021 »

Da,hocu da se skinem sa dopa(heroina...caja....metadona...mada metadon sam samo 2x uzeo.) Kontam da je vuja ok. Nego Bensedin(diazepam) i flormidal da li pomazu u krizi. I koje lekove bi trebalo da pijem?i sta bi u opste trebalo da radim da pravazidnem krizu?
MANS0N

Post by MANS0N »

Ma pomozi ti nama.Imas li sta para?Za poslat mislim.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Locked