I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
vudd wrote:Bio,sad pustam kojesta sa youtuba 8)
kojesta??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
promo klip organizacije nikad heroin koji je uradjen savrseno poslacu ti link pp.
Moze,ok..samo sam procitao nesto u vezi ''Ruka..ista moja''
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
pa ja sam u svoje vreme imao tripove samopovredjivanja i jednom prilikom sam napravio brazde po rukama pa mi sad ruka trne kad povucem a u videu je bilo tako slicno nesto...nema veze posto je tako drsko klip obrisan samo mogu reci da nije uredu.
osecam se ko govno posle ovoga jos jednom hvala admine.

Bobane, nemaš se zašto osjećati tako kako se osjećaš.
Tvoj i vuddov video je obrisan jer se protivi pravilima foruma, ali i preporukama Svjetske zdravstvene organizacije kada se govori na temu narkomanije s ciljem njenog sprječavanja. Iako je cilj spota koji si ti postavio prevencija, vjeruj mi da tu nema ništa preventivno. Čuj, nikad heroin... a šta je s drugim drogama. To je kao OK, ali nikad heroin. Glupost.
Nemoj molim te ovo shvatati lično, ni ti, ni vudd. Vi ste OK momci. Pozdrav i pusa
Tvoj i vuddov video je obrisan jer se protivi pravilima foruma, ali i preporukama Svjetske zdravstvene organizacije kada se govori na temu narkomanije s ciljem njenog sprječavanja. Iako je cilj spota koji si ti postavio prevencija, vjeruj mi da tu nema ništa preventivno. Čuj, nikad heroin... a šta je s drugim drogama. To je kao OK, ali nikad heroin. Glupost.
Nemoj molim te ovo shvatati lično, ni ti, ni vudd. Vi ste OK momci. Pozdrav i pusa
mislim da je to vec nesto drugo u pitanju ali ok pozdrav.Pisalo je na kraju klipa sve ni jednom ni ponekad nikad.Zar cilj nije bio sprecavanje i zaista mislim na kraju klipa rec smrt kako odzvanja da znaci makar nesto nekom i da nije glupost.
Nista, Bobane...klip,ko i moj govori o ruznoj strani i paklu narkomanije.Mada znam da nije ''svejedno''(ovo ko ona relama za sok)gledati ovu realnost,ali,ljudima sa foruma,koji su jos uvijek u govnima,to i nije nista novo,jelde?Ovi koji su cisti...mogli bi...ma neznam.Uglavnom klipovi su sokantni,govore o paklu koji donosi droga,i mogu da pozitivno djeluju na mladog covjeka koji nije siguran kojim putam poci,a posao bi nekud...ovo nije dobar put mlad-citaoce.Ali da nebismo kvarili sliku... :finga: :finga: :finga: :finga:
PDT_Love_06 PDT_Love_10 PDT_Love_10 PDT_Love_10 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_07 PDT_Love_07 PDT_Love_07 :rock: :smt026 :smt026 :smt026

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
nazalost ovde nas 99,9 je bilo ili je na heroinu tako da...ma u pravu si vudd brate pozdrav i za tebe :-"
{|= \:D/