I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
.
Last edited by AnAna_mo on Tue Nov 10, 2009 1:56 pm, edited 1 time in total.
Potpis.
********************** edited by forum admin
STA SE DESILO SA VIDEOM KOJI SAM POSTAVIO???
Last edited by Boban on Sat Nov 08, 2008 11:37 pm, edited 2 times in total.
Vozdra vudd.
To su godine kad su Albanci drasticno i agresivno spustili cjenu dopa u Evropi.(ja kontam da su im vlasti precutno gledale kroz prste,droga-lova-oruzije...mozda je ovo samo "teorija zavjere" i suplja.)
Takvih scena i mini urbanih komuna za narkose je bilo u svim vecim gradovima,ali ta Zurichschka je bila onako bas velika i poznata.
Ja sam svoju karijeru poceo u Münchenu,koja je isto tako imala neku smjesnu narko scenu na Hauptbhanhofu,ali Bayern je Bayern,pa se to nije dozvoljavalo i drasticno se kaznjavalo,dok si u Hamburgu mogao mirno da se fiksas dok te drot gleda.Kad zavrsis,murijas te pregleda i ako nesto nadje,jednostavno baci,zgazi und tschuss.
U Münchenu se to moglo samo u mislima,a i neka je bilo tako
Ja sam te narko komune vidjao i sam se zgrazavao na iste.
Koje licemjerje

Moj rodjak,opisan u mojoj ispovjesti je sad cist,isto tako zivi,rekao bih u jos vecoj vukojebini od tvoje i sad je sretan.Spasila ga ta vukojebina.A on je znao plakati 2 godine cist,kad bi prolazio mjestima na kojim je nabavljao robu.
Budi dobar i trudi se

To su godine kad su Albanci drasticno i agresivno spustili cjenu dopa u Evropi.(ja kontam da su im vlasti precutno gledale kroz prste,droga-lova-oruzije...mozda je ovo samo "teorija zavjere" i suplja.)
Takvih scena i mini urbanih komuna za narkose je bilo u svim vecim gradovima,ali ta Zurichschka je bila onako bas velika i poznata.
Ja sam svoju karijeru poceo u Münchenu,koja je isto tako imala neku smjesnu narko scenu na Hauptbhanhofu,ali Bayern je Bayern,pa se to nije dozvoljavalo i drasticno se kaznjavalo,dok si u Hamburgu mogao mirno da se fiksas dok te drot gleda.Kad zavrsis,murijas te pregleda i ako nesto nadje,jednostavno baci,zgazi und tschuss.
U Münchenu se to moglo samo u mislima,a i neka je bilo tako

Ja sam te narko komune vidjao i sam se zgrazavao na iste.
Koje licemjerje

Moj rodjak,opisan u mojoj ispovjesti je sad cist,isto tako zivi,rekao bih u jos vecoj vukojebini od tvoje i sad je sretan.Spasila ga ta vukojebina.A on je znao plakati 2 godine cist,kad bi prolazio mjestima na kojim je nabavljao robu.
Budi dobar i trudi se

- joesspappa
Boze, daj mu spokoj da prihvati... snagu da promeni... mudrost da razlikuje... LJUBAV DA OSETI...vudd wrote:Mozda destruktivno,ali realnost.Svako ko je bio i vidio ovo,nije mogao da se ne sokira i zamisli.I ja sam prvi put imao ruzan osjecaj,kao oni snovi kad nesto sanjas,pa te obuzme neka tuga,zalost i cudni i opasni mir cijelog dana,a sjecas ga se dugo...Samo sto meni tada nije bilo tog shoka,da me zaustavi,natjera da razmislim.Moje mjesto je bilo rezervisano vec.Kako god,Kad pogledam to vrijeme onda,pa gdje sam sad...ipak ima nesto sto me gura naprijed,sto mi stvara inat prema svemu tome.Do droge mogu doci u svako doba,tako da nije to bas... ima nesto jace,nesto ''prkosnije''.Neku noc sam gledao svog sina kako spava.Dugo sam ga gledao,i pitao se dali je to dijete onog zombija iz Ciriha.Cudan mi je bio taj osjecaj...volim ga vise od svega.Molio sam se Bogu,da ga cuva od zla i od ZLA.Gledao sam tog malog djecaka i ''cuo'' nesto, sto je provristalo iz dna duse.Krik od kojeg se ledi krv u zilama.Bio je to moj krik iz prljavog Letten-a.
Da se pojasnim,nisam nostalgican za drogom(preispitao se)vec za tim nekim vremenom,za tim ''vudd-om''iz parka...hocu da mu pomognem sad,sa poprilicnim zakasnjenjem.da ga zagrlim,da ga gledam kako spava kao moj sin neku vece...da ga volim
Sve najbolje vudd
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Od te nekadasnje scene,napravljen je rekreacioni centar:kupaliste na rijeci,odbojka na pijesku,odrzavaju se ''Streetparade''...Iskreno se nadam da i duhovi ljudi koji su tu umrli,''uzivaju''u danasnjim ''blagodatima'' nekadasnje scene.Peace[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4941QE-ha_0[/youtube]
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:35 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:31 pm, edited 1 time in total.
''Na pocinak kuci leti,vjestica na svojoj metli...''By B.Corba
Razumio!oprostite...

Razumio!oprostite...
BOBAN wrote: ********************** edited by forum admin
STA SE DESILO SA VIDEO KLIPOM KOJI AM POSTAVIO???
Last edited by Boban on Sat Nov 08, 2008 11:03 pm, edited 1 time in total.
Trebao bi i ti.