I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: I poslije njega...ON

Post by Zona Sumraka »

ma uopste ne zelim da zamisljam...sve sto cu reci je hvala bogu pa nikada nisam zaboravila gdje mi je shtek...
zvrky

Post by zvrky »

Vratila bi ga gde sam ga i nasla...meni je tuga to da bacim,sramota da nekome prodam a da ga poklonim necu jer time bi na neki nacin dala podrsku tom nekom ko bi to dobio a da ga uzmem ja to je davno zavrsena prica tako da i to otpada...jedino sto ostaje jeste da ga vratim gde sam ga i nasla ...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
saša-ex

Post by saša-ex »

A što ga ne bi bacila???
SAMO CEO ŽIVOT...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hmmm :smt108 ...
AnaGram

Post by AnaGram »

Ja bih bacila,bas kao sto sam jednom tako i uradila.
Nemam nikavu dilemu u vezi toga.I srecna sam zbog toga.I zahvalna!I ponizna.I srecna.i zahvalna.I nemam dilemu.I srecna.I ponizna.I zahvalna.
Ja bih bacila.
Cisto da se zna da sam srecna i zahvalna i ponizna zbog toga :butthead: :tonqe: :-D
ovo je prica samo o meni.tik-tak
MANS0N

Post by MANS0N »

Baba Naca wrote:Baba cista i trezna, svega dve nedelje,
al sta ces
COVEK SE UCI DOK JE ZIV!!!
PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Moja Naco,a da negdje ne grijesis?Mislim uz duzno postovanje prema iskustvu i godinama,nekako mi je labav tvoj stav prema ovisnosti.Ti sve ljubis,sve je relativno,pa tako se i tebi lako omakne da padnes.Moraces malo da se uozbiljis (bez uvrede) i uradis nesto malo vise da apstiniras.Cesto skontam,citajuci te,da je kod tebe sve ovo nekako haj nehaj(nije mjesto u CG),jednostavno svi nacini su okej ,svi su slatki divni....ja znam da si ti pozitivna,ili se barem trudis biti,ali moras zauzeti stav.Inace ces padati.Dok ne odustanes od apstinencije.Jer jednostavno svijet nije takav kako bi ti htjela da jest.
Sve najbolje.Ljubi te Manson :goodman:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
sunrise

Post by sunrise »

moj muz je tako nasao gram negdje nemam pojma vise di,mozda ispod ili oko kauca ali je on prvo pomislio da je to nesto svejeze no kad je otvorio skuzio je da je to busta od tipa od kojeg sam kupovala prije dosta dugo vremena...onda se raspizdio kako sam nepazljiva i kako sam time njega mogla uvaliti u probleme....a,tad, sam si ja mislila jbt gram dopa kod kauca a ja ga nisam nasla...fuck...
da sad nadjem vjerovatno bi isao strejt u wc skoljku,bez puno razmisljanja jer da pocnem puno misliti ne znam sta bi napravila
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:39 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sunrise

Post by sunrise »

ja bi ga mozda bacila iz krivih razloga tipane treb ami steres tipa uzmi nesto pa kao uzela si dop pa kao cekaj da te prodje on pa cekaj krizu pa cekaj jajko dorbu krizu dok te ona ne pokrije pa da bi mogla uzeti opet sub...znaci isto sranje...ovako bolje,pa makar i sitnica od suba,manje od pola pilsa al makar znam da sam na subu a ne na diopu sto samo moram cekat da me pocne kriza pa ne samo rkiaz nego dobra kriza da bi mogla popiti tabletu....smisao drogiranja nije u cekanju dobre krize i takos e sve to ispomijesa putem pa ti je bolje ostati na svojoj terapiji ili bez ic i biti ok nego malkice jest govna za ne znam sta.

nije vrijedno
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

saša-ex dana sri nov 05, 2008 11:27 pm
A što ga ne bi bacila???
Pa nemam pojima zao mi da bacim,suvenir iz mladjih dana :-D uspomena na momente dobrog zezanja i na generalno zlo....znas ono kad ljudi cuvaju vino pa ga izvade posle sto godina ...znas ovo ti je vino iz 1943 godine hehehehe eto tako ja heroin...necu da ga bacim ja sam ga platila i debelo se za to oznojila i ima da cami tu dokle god ja hocu,sada cu ja komandovati tim paketicem a ne ono samnom :-D :-D :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply