Ako nekog zanima...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
zvrky

Re: Ako nekog zanima...

Post by zvrky »

Dobro nam dosla Ana iz blokova :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
AnaGram

Post by AnaGram »

zvrky wrote:Dobro nam dosla Ana iz blokova :D
HVALA :D
Bolje Vas nashla,zvrky,bolje vas nashla
ovo je prica samo o meni.tik-tak
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

zhiku zvrky sto siri NB konekshns :-D
zvrky

Post by zvrky »

hahhahahhahaha :-D psssssssst zono pssst :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
selma

Post by selma »

Sagitarius wrote:Ovim postom pozdravljam sve dobre ljude koje sam ovih mjeseci "upoznao" na forumu:
Bojanol(imenjak,pa ide prvi :D ),Igra.bez.granica,Pepe,Sun,AnnaMO,Heroinapg,Tubalkain,Svetlana,Malmase,Rhinocervs,Iron,SimoSays,Sašaex,Timi,Sanela
ako sam koga ispustio,neka ne zamjeri. Svatko od vas(nas),je poseban,drukčiji,veže nas ovo prokleto zlo,koje si natovarismo na vrat.
Svi ste bar nešto lijepo ostavili u mom sjećanju,na ovaj period mog života,koji je bio dosta težak,ali prošao je,preživilo se,sad dolaze novi problemi,nove tuge i radosti,u nekim stvarima koje očekujem u bliskoj budućnosti,se osjećam tako nespreman,neiskusan,unatoč godinama,od kojih je većina,nažalost,"bačena u vjetar".
Eto,po prvi put u životu,nalazim neke stvari,unutar i oko sebe,koje me motiviraju,da ostatak života provedem na puno kvalitetniji način.To je zaslugom mog truda,i truda moje drage,naših obitelji(koje nas još gledaju "pod povećalom),ali nemam obraza,da im to spočitavam,nakon svega,što su prošli,te jedne drage doktorice,koja je cijelo vrijeme uz nas,posvetila nam je puno više vremena,nego što je morala,valjda,jer žena vidi,da ima nade za nas.

Ne bih nikome poželio,ni 10% onoga što sam ja proživio,ali,narkomanija je takva "bolest",zajebana i podmukla.
Statistike su porazne,malo ljudi se izliječi,bilo kojim putem,ali ne dajte da Vas to obeshrabri,svačiji život,je vrijedan,da se bori za njega.

Na ove,što su me omalovažavali,neću trošiti puno riječi,sve će samo,doć na svoje.

Eto,puno pozdrava od Sagija i Bibe(eto,i ona se registrirala,ali je izrazila želju,da obriše sve svoje postove,nakon,ovih zadnjih,odvratnih pljuvanja,u koje su počeli i nju da uvlače).
Eeee Sigi...zelim vam puno pozzdravaaa...Biba je trudna ili sam pogresno razumila????Ako je...ČESTITAM!!!!!Eto vama jednog bebaca!!! :lol: PDT_Love_09
pozzzzzz
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

saša-ex wrote:Nekako taj stav o travi puno govori o vama kao licnostima, posebno deo sa prodajom...Dajte sutra svom detetu prvi dzoint...Nije bitna vrsta droge, na kraju krajeva, bitan je taj narkomanski nacin razmisljanja, koji jos uvek gajite.
Gdje ja to napisah,da me zanima dilanje i konzumiranje trave?
Samo sam coviku docarao,kako u nas tretiraju konzumente trave,dok nam se pravi kriminalci,svakodnevno smijese sa TVa
saša-ex

Post by saša-ex »

Tubalkain bi dilovao, ne ti...
SAMO CEO ŽIVOT...
sunrise

Post by sunrise »

ko je to?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
saša-ex

Post by saša-ex »

Novi kolega na forumu.
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

Smatram da svakom treba dati sansu, ko je nov u prici. Na forumu, putu izlecenja. Covjek se jos nijen snasao..Malo vremena..Zna da se sluzi netom.....Pita i gdje treba i ne treba..Lagano. Vjerujem u to da za sve postoji vrijeme, mjesto...........
Post Reply