-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Baba Naca

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by Baba Naca »

Odoh da gledam lezeci,
moje milicajce.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
heroinapg

Post by heroinapg »

.Hvala brate
Bakuta, imala sam xxy prilika da posteno stecenim zanatom odem u ino...Al majku necu da ostavljam..Ja nemam srce za to..jbg..Hvala!
Last edited by heroinapg on Fri Nov 14, 2008 7:57 pm, edited 2 times in total.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

............ Volim da te čitam, ali baš gotivim tebe kao osobu, a tvoj način pisanja ti stoji..... upotpunjava te kao ličnost.... kao Mariju koju već poodavno upoznah, preko riječi kao nikada i nikoga do sada na forumu.... ma općenito na netu........ nije samo to što se često nađem u riječima.. nego sve tvoje lijepo-čudno-pravilno-razgovjetno--na vrijeme napisane u pravom momentu daju onu moć safta koja prija mojim očima, meni samoj kao osobi...... sličnih shvatanja............. ja se ovdje ne izražavam sa ovoliko forme, zato što sam je već potrošila na drugu vrstu pisanja..... pa pomislim da ostajem kratka sa riječima.... ne, ne nisam kratka.... imam jak fond.... ali ne i način izražavanja....... tu sam malo drugačija................. ja svoje riječi prenesem na pozorišni komad ili na pozorišnoj probi pretstave koju radim..... valjda se izmorim............... ali zato bih tebe mogla hladno odglumiti....... nemoj se ljutiti, ustvari neka ti bude drago ovo..... neki dan ja nešto vježbam sama u kući.... komp je naravno uvjek upaljen i kada mi ne treba.... i na ekranu stoje tvoje riječi koje sam ja odglumila tako dobro da mi je bilo žao što to niko nije vidio..... pa sjetim se, mogla sam se barem snimiti........ fakat je tako majke mi...... drugi put kada mi dođe slična situacija sa onako dobrom inspiracijom snimit ću se pa ti šaljem................. hej tako se znamo a dosta toga ustvari i ne znamo, što mi je sada malo i krivo..... molim te javi mi se na pp. da te nešto priupitam.... hehehe..... vi nećete znati..... ccccc....... večeras sjedimo dečko i ja ovdje kod mene..... i ja čitam tebe, ono se zabuljila.... sa nekom žarkom ljepotom, gutam redosljed tvojih riječi......... kad on će ti meni mila M. jebo te pa ja nisam do sada vidio osobu tako zaraženu kompom.. a, ja na to ma nisam ljubavi toliko zaražena... nego, samo ova djevojka fantastično piše..... ističe svoje misli, stara sadašnja sjećanja......ma općenito je mrak..... on će na to.... aha to..... pa i ja rekoh koji ti je...... .................. moram ti se pohvaliti da imam strašno dobrog dečka, koji mi mnogo pomaže u skidanju, učenju normalnog življenja.... ide samnom svako jutro na terapiju...... sada se navikavam TOTALNO ..... MISLIM VEĆ SAM ONO SKROZ OKRENULA NAČIN ŽIVLJENJA, NE AGRESIVNOG PONAŠANJA....... čovječe kako je teško početi sve ispočetka, na neki meni novi način..........ali vidim po prvi put u životu da ima svrhe ovo što radim........... već imam radnu terapiju,onu zdravu..... a mnogo toga moram još promjeniti u svom ponašanju..... što je do sada najteže....... hajd sreća pa sam relativno mlada da promjenim agresivno, sebično, drsko ponašanje u neku blažu.... mnobo blažu varijantu.................valjda se tako kod većine dešavalo u prvim fazama neke terapije.....meni po ko zna koje po redu......... ali na ovu GLEDAM, RAZMIŠLJAM, OSJEĆAM OZBILJNO..................... kad god pišem velikim slovima, to naglašavam ozbiljno............ vidim da sam i od najbliže strane, roditelja, brata, dvoje drugova i dečka ozbiljno shvaćena ŠTO MI U OVOJ FAZI ZNAČI I VIŠE NEGO PUNO................... sada mi je podrška najpotrebnija................ jer svaki dan radim na sebi..... što do sada nisam nikada ovako ozbiljno pristupila problemu....................... zato ovako dobro razmišljam....... mora imati uspjeha............ nemam snage više igrati se narkomana.......... kao da sam sanjala neki dobar san i to mi se počelo tako lijepo i dobro ostvarivati..... NEĆU OVAJ GALA FILING DA POKVARIM SA SOBOM PA ONDA SA OKOLINOM.......... JER ZAISTA POSTOJI I LJEPŠA STRANA ŽIVOTA.............. zašto sam morala to da uradim.... nemam razloga...... ali idem dalje............. zatvaram pogled, bojim se prošlosti................ svjesna....... raspoložena..... trezvena....... voljena........ radoholičarka............... poznata.................. plijenim pažnju ljudi................... imam dobre kvalitete..................... napokon svjesna sebe, ne želim ovo pokvariti.................. NAPOKON SVJESNA DA VRIJEDIM MNOGO VIŠE, NEGO ŠTO SAM MISLILA......... PA JA SAM LJUDI TRAŽENA OSOBA U SVOM MALOM GRADU...... I ŽELIM TO I OSTATI.... MOGU ČAK I NAPREDOVATI.................. I ZNAM DA NE SMIJEM TO POKVARITI.... SA ONIM MA JOŠ ĆU JEDNOM...................... MA KURAC JACO VIŠE...... KAŽEM SI SEBI.... POPIJ ČAJ ZA SMIRENJE..... VITAMINE.... hahahaha... nisi đabe onolike pare davala bezveze......... jooooj... ma nek sam se ovdje kod tebe ovako otvorila i raspisala................. ljubim te..... pa javi se na pp. :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 [-X [-X :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt006 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
heroinapg

Neprilagodjena.A ili al sta da radim???!

Post by heroinapg »

Hvala, Ajrin, Da je 2.neko savjetovala bi ja. Hvala, draga. Mozda ne budem iskrena sledeci put.

Adame, hvala puno
ja mislim na tebe sve češće i češće....a tebe nema,a tebe nemmmaaa
Ima mene Modesty...Trach sluzbe rade, nisam pripadnik nijedne slicne. Na svojoj ispovijesti, ni od kada sam na forumu, ni u zivotu, nisam bila tipicno zensko. Mrzi me da citiram, al si ranije napisala parafraziram "Moji spijuncici rade"...Sto cu ti ja? "Sve svi znaju"
Nevjerovatno, al istinito. U oovoj zajednici ko nema posla, bavi se nagadjanjem sta je drugima. Pada mi napamet (ko se nadje uvrijedjen-na toga/ tu mislim, da pojedini ljudi jedva cekaju recidiv neko da napravi. Ima me Modesty. Prehladjena sam prirodnim oputem. I ako ce vas razvesellit, mogu rec i da sam napravila recidiv da imate o cemu da pricate ( ne gadjam tebe mod.)..Nego one koji znaju bollje nego ja sta radim, kako sam. Izgleda da je narkomanija ostavila rupa u necijim zivotima. Ona infantilnost, zaboravljanje na druge stvari-uskraceni smo svi-al ja "bar" istinu pricam. Propustila sam drogiranjem masu stvari, al i dalje nisam tracer....Desavalo se i meni na PP neko da mi mlatne o nekome nesto.Ali, ako sam zavisnik, nisam pacenik da prenosim nesto sto je privatno napisano. Mislim da je to presmijesno i ljudi koji to rade, kao sir s rupicama...neispunjenim...Ako je tako lakse, tumacite stvari...zabav;jajte se. Ne stucam kad me pominju preko interneta.. Trulo mi je i sto bacam ovaj post-al on/a mi je rekla da je on/a u povjerenju rekla da on/ a misli.A U ZIVOTY SAM OPERISAANA od traceva ..od rodjenja. A smijesno mi je namrtvo.. Nadjite dobri ljudi neke druge teme za razgovor, ne "perite" chatere. Ja sse lisno bas iskreno=idiotski ponasam, po defauly i na internetu... I Vlado_M je toliko ok i dobronamjerna osoba!!!! jedini covjek koji se PP javio da pomogne-da ealnu, pravu sugestiju!!! da skrene paznju na moj odnos s nekim. Javljaju se mnogi, al mi je smijesno da se ogovaram/o i dezinformisem/o. Znam ko to ne radi. Ovo se, Modesty, Ti znas, uopste ne odnosi na tebe.Ti si svestrana i iskrena.Sanela, mos da zabranis tracarenje po private.. POtrosih tastaturu :D
zMene oovo tangira kolko ovaj post da zavrsim. Al je presmijesno. Pisite javno po forumima, mozda neka istina, za koju ja ne znam (napr. Sonja takodje, realno me, al na forumu javno iskritikovala, ja sam joj zahvalna..Zamislila me... Al smijesno je. Nismo ttu-izvinjavam se...Nisam na ovom dragocjenom forumu da kucam ljudima iza windowsa (ledja)..Za sve iskreene sam tu. Iskrenost- istina boli, al je kazite javno, dobri ljudi. Vama to ostaje po glavi, inboxu, kao crv..I dalje ste maniopulatori. Pravila sam na startu greske, pravicu jos bezbroj...Dokk sam ziva, jer sam iskrena..Al "tajne" ne odajem..Za mene ovo nije "chat"...nikako..Kasnije s novostima dolazim. bom
zašto si me heroina toliko puta pomenu...nisi ti pa nisi ti,pa znam ja odlično da nikad barem prema tebi nisam imala loše namjere,ne treba mi tvoja potvrda ali eto,baš ti hvala....imala recidiv,pa čuj,nisi ni prva ni poslednja,šta da ti pričam kad sve znaš....toliko sam te puta preko PP pitala kako si,da mi pišeš šta ima kod tebe...radila sam to jer sam htjela da ti se nađem pri ruci...a neko ako ne želi ruku,rame(pomoć9 svjesna sam toga da mu to ne mogu dati na silu pa sam i odustala što nikako ne znači da sam te i zaboravila...samo te čekam da se vratiš i sebi i nama
POSTOVANI FORUMASHI, UKOLIKO NEGDJE NEKO NADJE, JER SVE JE (NE) MOGUCE DA SAM JA NAPISALA DA SAM IMALA RECIDIV..POSTENOM PRONALAZACU SLIJEDI NAGRADA
Modesty., "T rekla da me trebas. Posto si mi govorila da ne znas engeleki...The message was deleted, before it was read-znaci da je poruka izbrisaana prije no je procitana. Smetalo mi je kada si mi, kad vec ocu da zavrsim pricu ovu-ne kontakt s tobom, ja sam otvorena...Smetalo mi je i zasto meni prenosis neciju intimu, al ja nisam to prenijela. CAk i kada me ta osoba pitala ima li veze sa tobom[, moj "odjesnom distanciran stav sa tomm, do tada i SADA milom osobom]. Bijah naivna i bicu, ali..Ne trosi vise tastaturu na mene...Bar ne dok ne skontas neke stvari.Nisam pametna. Dok pametni cute, govore i kucaju budale Meni treba pomoc, al konstruktivna. Ne rekla kazala..kao kad po tudjoj prici mislis da si upoznao/la osobu. Od gluvih telefona, nema ljeba.Ja sam ti odgovarala da mozes vidjeti na mojoj ispovijesti (tu pise uvjek sta ima kod mene, jer sam iskrena, 1. prema sebi, jer drukseg puta nema Ja za razliku od tebe, svima ne "barem nekom", vec svima zelim dobro-imam dobre namjere. Hvala ti sto si me pitala preko PP, ja sam i odgovarala da pise na ispovijesti. Ovim putem zelim da naglasim da je jedino Vlado_M konstruktivno kritikovao a PP, sto zaista cijenim(skrenuo paznju na neesto). Sonja me konstruktivno kritikovala i sad se sjetih njenih rijeci-svake se sjecam, ali "moja mora da bude zadnja"..(pokrivam se sad)"Samo kad me isprovociraju-mada sve manje i manje, al Sonja i ostali, oprostite,razumite nisam zanala da sam imala recidiv. Ako je evec bio, da znam. Dokgod ne bude nesto napisano-receno do kraja, ostaje medju nama. Kao sto "novak u apstinenciji" izaziva i treba mu posebna paznja. Tako je i na forumu. Brzo meni tuoavoj bude jasno s kim je kontaktirao/la preko PP. (ne gadjam nioga-guard.)kako promijeni ljude s kojima je bio/la ok. Narkomanija jeste izleciva i treba svaku iskru zavisnickog lica il nalicja ugasit, dok i ako se moze. Nosim sveto ime, al niti sam cvecka, niti sveta...Samo sam zavisnik. Ova prica tuto-completo vazi za svakog ko je zavisnik. Zeljela bih da AWERENESS OF ADICTION moja svjesnost da sam zavisnik, trpa-potiskuje, brise svaki zavisnicki ton, sum, zvuk, zov u meni..

pajdoforce---Svaki/ svaaka force mocna ne minira, vec iritira :wink: te evoluira. So, you`re welcome
rajouno na 01 Jan 2008, 06:12

'trebamo te Marija...'..PAR PUTA JE ISLA TA PJESMA VECERAS...fascinantna si,interesuje me sve!tu sam...za tebe..za sve...koliko mogu...pisi!
sretna nova!

bom
zašto si me heroina toliko puta pomenu...nisi ti pa nisi ti,pa znam ja odlično da nikad barem prema tebi nisam imala loše namjere,ne treba mi tvoja potvrda ali eto,baš ti hvala....imala recidiv,pa čuj,nisi ni prva ni poslednja,šta da ti pričam kad sve znaš....toliko sam te puta preko PP pitala kako si,da mi pišeš šta ima kod tebe...radila sam to jer sam htjela da ti se nađem pri ruci...a neko ako ne želi ruku,rame(pomoć9 svjesna sam toga da mu to ne mogu dati na silu pa sam i odustala što nikako ne znači da sam te i zaboravila...samo te čekam da se vratiš i sebi i nama

POSTOVANI FORUMASHI, UKOLIKO NEGDJE NEKO NADJE, JER SVE JE (NE) MOGUCE DA SAM JA NAPISALA DA SAM IMALA RECIDIV..POSTENOM PRONALAZACU SLIJEDI NAGRADA
Modesty., "T rekla da me trebas. Posto si mi govorila da ne znas engeleki...The message was deleted, before it was read-znaci da je poruka izbrisaana prije no je procitana. Smetalo mi je kada si mi, kad vec ocu da zavrsim pricu ovu-ne kontakt s tobom, ja sam otvorena...Smetalo mi je i zasto meni prenosis neciju intimu, al ja nisam to prenijela. CAk i kada me ta osoba pitala ima li veze sa tobom[, moj "odjesnom distanciran stav sa tomm, do tada i SADA milom osobom]. Bijah naivna i bicu, ali..Ne trosi vise tastaturu na mene...Bar ne dok ne skontas neke stvari.Nisam pametna. Dok pametni cute, govore i kucaju budale Meni treba pomoc, al konstruktivna. Ne rekla kazala..kao kad po tudjoj prici mislis da si upoznao/la osobu. Od gluvih telefona, nema ljeba.Ja sam ti odgovarala da mozes vidjeti na mojoj ispovijesti (tu pise uvjek sta ima kod mene, jer sam iskrena, 1. prema sebi, jer drukseg puta nema Ja za razliku od tebe, svima ne "barem nekom", vec svima zelim dobro-imam dobre namjere. Hvala ti sto si me pitala preko PP, ja sam i odgovarala da pise na ispovijesti. Ovim putem zelim da naglasim da je jedino Vlado_M konstruktivno kritikovao a PP, sto zaista cijenim(skrenuo paznju na neesto). Sonja me konstruktivno kritikovala i sad se sjetih njenih rijeci-svake se sjecam, ali "moja mora da bude zadnja"..(pokrivam se sad)"Samo kad me isprovociraju-mada sve manje i manje, al Sonja i ostali, oprostite,razumite nisam zanala da sam imala recidiv. Ako je evec bio, da znam. Dokgod ne bude nesto napisano-receno do kraja, ostaje medju nama. Kao sto "novak u apstinenciji" izaziva i treba mu posebna paznja. Tako je i na forumu. Brzo meni tuoavoj bude jasno s kim je kontaktirao/la preko PP. (ne gadjam nioga-guard.)kako promijeni ljude s kojima je bio/la ok. Narkomanija jeste izleciva i treba svaku iskru zavisnickog lica il nalicja ugasit, dok i ako se moze. Nosim sveto ime, al niti sam cvecka, niti sveta...Samo sam zavisnik. Ova prica tuto-completo vazi za svakog ko je zavisnik. Zeljela bih da AWERENESS OF ADICTION moja svjesnost da sam zavisnik, trpa-potiskuje, brise svaki zavisnicki ton, sum, zvuk, zov u meni..

pajdoforce---Svaki/ svaaka force mocna ne minira, vec iritira :wink: te evoluira. So, you`re welcome
rajouno na 01 Jan 2008, 06:12

'trebamo te Marija...'..PAR PUTA JE ISLA TA PJESMA VECERAS...fascinantna si,interesuje me sve!tu sam...za tebe..za sve...koliko mogu...pisi!
sretna nova!

Insekt :wink: ovaj instikt ne vara nikad, by dear baby :D
Insekt :wink: ovaj instikt ne vara nikad, by dear baby :D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nemojte zamjerit....desilo mi se nesto a nisam vam rekla.....razbila sam koljeno...Sili su me:} 3 konca...al bjese duboko..Al posle droge nista nije tesko Opet ja o drozi...Ko o cemu...Marija Murija zavisnik o drozi...Metnula-stavila sam vam linak da gledate moj vele-kazugrad-velegrad-cenAtAr uzivo.Ihaj imate da poludite -ka da se drogiarate...Strejt sam...samo mi Mlooooooooogo nedostajo forum
PIK CRVENO-NEMA DA RADITE NESTO DA NE NAPISETE U ISPOVIJESTI!
JA KAD BUDEM PLANIRALA DA PADAM-1. CU NAPISAT.OK?OCEKUJEM PITANJA-NA CEMU SI TI-sKENIRACU VAM:}NA pp Elem, necu narkomanski da pricam da me nije niko razumio.Al znam zašto sam veċinom imala drugove. Jas am se uvjek muškobanjasto oblačila…Nedostatak bratske uloge.Nek je on meni živ i zdrav! Vjerujm i dalje u njega!!!! Oj….. Telefon svoj imamhehhe imaala sam ga stalno al mi vratise licencu, ovaj LAJsense…27 avgusta…Promijenil la sam broj ne i sebe, naravno.
Virtualni sasvim neobicno obican friend me je pozvao telefonom upravo kada mi je otac…dan posle toga se desilo sta se desilo..Nema povratka..tako da neobicno obicni-Hvala..Ne pokrivam se..Zvao si totalno pozitivno-Htio si da posjetis Anonine..Ja nisam imala brojeve tada-nekestvari mi nisu do skora bile dozvoljene…Uh
Brat…internet…forum…Grupe…Vođa grupe Lj. Je slučajno u nikako negativnom kontekstu spomenuo mog brata, a tek smo bili počeli da komuniciramo (tokom grupe je to uradio)..Naravno da razumijem..Al nisam do prije 2 -3 dana imala priliku da objasnim..Jer, žurim, jurim s posla na posao..Posjetila sam Anonimnu braču, koja poštuju sve što i moj virtuelni neobično obični friend. Čekala sam ga..Izlazila sa sastanka (svog) da bih ga na pauzi srela..Al ia Boga! Jas am stvarno vjernik. Srela sam ga usput, kada sam se vracala. Od brata sam dobila batine (blaze) i kada sam..Anoionimni brate (ovo je za onekoji citaju)..i zato sto sam sa njegovim drugom.Ejjj, njegovim drugom sjedjela u istoj prostoriji… Nastavila sam sa sastavnima id ok je Lj. Bio vođa. Pokušavala na sve moguċe načine da se promijene termini jer nism imala krila da letim, nikada…Jesam kada sam se drogirala..Al neka su otopala! Toliko sam se uh-euforično ponijela sa njim das am mu čak, izgleda dala pogresan broj, jer mi je rekao d ace mi poslat poruku. A, nije… Nisam namjerno..Onaj ko ga zna neka mug a, molim proslijedi.

Uhh.Opet tuca..Krv jos ponekad i danas je tocila iz nosa, iako nisam bila u trainspottingu,
Last edited by heroinapg on Fri Nov 14, 2008 8:08 pm, edited 2 times in total.
heroinapg

moli se u meni...sve sto trazim

Post by heroinapg »

BOZE DAJ MI SPOKOJ DA PRIHVATIM STVARI KOJE NE MOGU DA PROMENIM
HRABROST DA MENJAM ONO STO MOGU DA PROMENIM
I MUDROST DA RAZLIKUJEM JEDNO OD DRUGOG
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

heroina, nije moje da ti se petljam u porodicne relacije, i izvini stvarno, ali ne mogu vise da cutim kao neki debil i citam o ovom jbnom zlostavljanju...pa dokle to vise?...ja stvarno ne kontam sta ti ustvari cekas, da zavrsis u invalidskim kolicima?...tvoj buraz je ocigledno jedna obicna kretencina i parazit koji se i psihicki i fizicki izivljava nad tobom i majkom i izrabljuje vas do maksimuma... i da ti je burazer sto hiljada puta prijavi ga vec jednom i nek se goni u tri pm...
heroinapg

Post by heroinapg »

...nastavice se :arrow:
Last edited by heroinapg on Mon Nov 03, 2008 5:30 am, edited 2 times in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

Dragi Prijatelji !

Pozivamo Vas da nam se pridruzite u proslavi drugog rodjendana grupe
Anonimnih Alkoholicara koji odrzavaju sastanke na srpskom jeziku, sa
ucescem clanova grupa AlAnon i Narcotics Anonymous. Beograd 28-30.Novembar
2008

Prvi sastanak AA na srpskom jeziku je odrzan 30 novembra 2006 godine a
potom su usledili i prvi sastanci AlAnon i NA grupa.

Svi smo mi “mladi” u oporavku i trenutno je nas glavni problem nedostatak
sponzora (clanova sa vise godina treznosti). Zbog toga smo odlucili da
posvetimo ovu konvenciju tom problemu. U malim udruzenjima kao nase, gde su
skoro svi clanovi grupe na pocetku oporavka nedostaju nam iskusni clanovi.
Potrebno nam je vase iskustvo, vasa snaga, predlozi i misljenja o ovoj
temi. Nadamo se da cete nas pocastvovati vasim prisustvom na nasoj
konvenciji, a ako ne, molimo vas da prosledite ovu pozivnicu bilo kome ko
bi mogao biti zainteresovan da nas poseti.

Love in fellowship

Iskreno Vase

Beogradske AA, AlAnon i NA grupe.

Kontakti :

kole@aasrbija.com
nikola@aassrbija.com
natasa@aas.srbija.com

Mini AA konvencija, 28. – 30. novembar 2008.
Beograd, Srbija

Tema: Sponzorstvo / Mentorstvo (Sponsorship)

Dobrodošli na proslavu drugog rođendana srpske AA grupe, sa učešćem Al-Anon
i NA grupa.

Konvencija će se održati u Beogradskom hostelu “TIS”, gde je obezbeđen i
smeštaj za goste iz inostranstva. Rezervacije i informacije:
Hostel “TIS” - Koste Abraševića 17, 11000 Beograd
Info tel 00-24h: (+381 11) 380 60 50; 241 94 34
E-mail: tishostel@sbb.co.yu
Site: http://www.tishostel.co.yu
(cena noćenja bez doručka: 10€ po osobi + boravišna taksa 1,5€ po danu,
obezbeđen parking, video nadzor, klima, TV, besplatan bežični internet)

Veliku sliku i tačan putokaz imate na
http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... a11zd9.jpg
Za detaljno objašnjenje možete posetiti http://www.planplus.co.yu
Dovoljno je ukucati adresu ili polaznu tacku npr. Mostarska petlja (desnim
klikom miša označiti kao start) i krajnju lokaciju npr. Koste Abrasevica
(desnim klikom miša označiti cilj),i iscrtace vam se najkraca odnosno
najbrža varijanta, sa opširnim objašnjenjem.
Npr. Ukoliko dolazite iz pravca Novi Beograd autoputem isključite se na
autokomandi, skrenite u Južni bulevar i Na otprilike dva kilometra skrenite
u ulicu Gospodara Vučića, i zatim pravo još oko 1, 5 km i levo u ulicu
Koste Abraševića.

Program konvencije:

Petak 28. 11. 2008.

17-19 h. Okupljanje, doček gostiju u hostelu i kratak dogovor o rasporedu
konvencije (ukoliko su potrebne korekcije programa)

19 h. Veliki zajednički AA, Al-Anon, NA sastanak u sali hostela,
vođen po formatu AA sastanka, sa AA govornikom
P.S Zono, krv nije voda...Ima i on problmee.Kapiram i cekam ga.Cekam i kada se nisam drogirala sam cekala .moram da spavam nekih dva sata ako Bog da..Nastavicu....kadgod..Ne trebaju meni papiri Zono :wink: Za to meni nije frka..Moram da picim..Hala Zono, al.....2 b continued
rajouno

Post by rajouno »

tvoj buraz je ocigledno jedna obicna kretencina i parazit koji se i psihicki i fizicki izivljava nad tobom i majkom i izrabljuje vas do maksimuma... i da ti je burazer sto hiljada puta prijavi ga vec jednom i nek se goni u tri pm...[/quote]

Tek sam sad uspjela da se ukljucim.Jbt,ti u svojoj rodjenoj kuci ne smijes da pricas na tel s kim ti hoces..daaj,cekas da se on promijeni?da mu pomognes?
Od kad znam za tebe,non stop pises o njemu...kapiram da je BRAT ,ALI mare..zar nisi dovoljno muke vidjela?
i nad SILOM POSTOJI SILA!ne budi luda,cujes???
PER ASPERA AD ASTRA...
YugoStar

Post by YugoStar »

Cao Drug.
Evo ni ja neuspjeh procitati,a nereagovati.
Ma ne mogu da vjerujem.

Ja nikad,ali nikad ruku,ni u pokusaju,digao nisam na zenski rod.Bolje razlaz,pa da si mi iz oka...
Reaguj drug,mozes ti to,mozes!
NeO/ZaVisna si !
Sta jos cekas,sa sve nije krv voda :?: :!: :idea:
ON ti je Brat,a ti njemu :?:

Uz tebe sam,nazalost samo u ovom obliku,virtualnom.Objektivno.
Volio bih da smo blize.Ziva rijec :idea:
Upali se,upali :!: :arrow: :idea:
Locked