Nisam ja sretan sto pijem te pola tabletice.
Ja sam u zivotu inace pravo nestrpljiv i hocu sve i to odmah,ako moze.Tako sam i lijecenja dosadasnja ubrzavao,prekidao,pravio neke zivotne presjeke i sl.,sto me 4537 puta vracalo na pocetak.
Ovaj put to ne zelim.
Svako ima svoju pricu i istinu.
Meni sub ubija zelju za horsom i ja nikad,ali nikad nisam osjetio taj neki "rad",osim sto,ponavljam,nemam zelju za zutim.E sad,mozda je to fikcija,mozda sam umislio da mi pomaze,ali nije bitno.
Licno sam upoznao ljude koji su se skinuli metadonom,isto tako subutexom,a bogami i ljude koji su bez icega uspjeli da odrze apstinenciju.Fol je rezultat,o kojem ja trenutno nemam prava pisati.
Kako ce se ko skidati i kojom metodom,misli da je stvar pojedinca i njegove procjene.Naravno pisem o ljudima kojima je sazrelo u glavi da je dosao kraj drogiranju.
Opet cu napomenuti da su mi uzori MANSON,Sale,HeroinaPodgoricka,Joe i sl. likovi koji su samo na vodi,hrani i vazduhu.
Nadam se da cu i ja uskoro zavrsiti sa svim i poceti palamuditi i sa razlogom pametovati i djeliti savjete.
PS: ponekad pozelim da sam nadprosjecno glup,pa da me neko prepa'ne i ja momentalno prestanem "da ga cuclam".