Ako nekog zanima...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
tubalkain

Re: Ako nekog zanima...

Post by tubalkain »

saša-ex wrote: Ja sam resenje nasao. Ne u filozofiji, ne u jurnjavi za zadovoljstvima koja nudi ovaj propali svet, nego u zivom Bogu, koji je promenio moj zivot u potpunosti i koji mi je dao jedan potpuno novi smisao.
Kad kažeš živi bog, kako to misliš?
heroinapg

Post by heroinapg »

Opet ja al cu sigurno zacutat...Ne bih se vracala da nije neko ko je vrijedan napisao nesto..Neki ljudi( Nisam se okomila ni na koga!!!) Nisam u tom filmu i zovite me kako god ocete Eroina, Egoina, Gorski vileljak, viljuska..nebitno..Mozes me zvati kako kod oces, jerr ja nisam ime..ja sam trijezn od 06 aprila 2007, s 1 recidivom alkohola..20 maj 2008. .A (da ne bude opet da sam se okoimla na bilo koga) Ne radim to i ne vise...Obratite paznju kad se ko pridruzio forumu.Nisu jedini oni koji su se iskreno isjasnili odakle su.Ja zivim u Crnoj Gori , ali nisam ove gore list..Nebitno..ko mene faka..To nikada nije niko mogao, elem...Nisu jedini ljudi koji su izjavili javno da imaju veze sa Crnom Gorom-kad su se vec umijesali u topic..Neki ljudi posmatraju, cekaju da ubace spicu..Ubace je ad je covjeku najteze....
al nikog ne zanima..nebitno...Prosto-ljudi koji od pocetka "citaju" sta pisem-ko sam, sto sam..znaj vrlo dobro pojedn\inci!
Ja od starta pricam iskreno! 100010101 puta sam se opekla, sto ne znaci da necu opet.Glupan, tupan, skot, idiot..Iskrena sam biaala od starta sa ljudima kojji upravo mene gadju..Ne odnosi se na brata Mansona..
Hvala ti na podrsci i razumijevanju!Koje me je skapirao I hvala ti brate (ne "samo" tebi..Ja definitivno nisam necu nikada se nisam svadjaala...Postovi vasi..Iz svih stojim. Zna se zbog koga sam odgovorila..Hvala! (((((((((Svaki komentar je pozeljan.Sve oket.PECAE!na strpljenju i podrsci i ne pravdaj se kad nisi kriv
a napadala sam te, Srecna sam sto si razumio zasto sam to radila. hvala ti Brate..da, preopterecena sam..al, ....Hvaala na podrsci "Poneko" se meni prko PP izvinjavao.
brisala sam ta izvinjenja-to izvinjenje Ja sam na svom topicu pitala zasto se neko izvijava kad nije kriv Poruku sam izbrisala prije nego sta\o sam procitala, a znam sta ce kasnije da bude, ako bude....(ja se okomila.Moram se nasmijat.Imam smisao za smijeh:}jbg...Upali smo u narkomaniju...bolest smisla...koja je izleciva..Nije mi tesko zbog ljud koje "vidim" da su iskreni po 100 puta, bez ikakve koristi da ponavljam..(Ne brini, iako imam pp, nikad nista odavala nisam..Nisam spijun, niti murija, ja sam Marija i nebitno nmemam smisao...Al borim se I against I
Zar nije narkomankska osobina kada lazemo=pokrivamo se=manipulisemo jedni drugima?! (Pisama sam j ao svemu ovome, al ne zelim da smaram one koji nisu kolko oni koji jesu i "citaju" na forumu" (Ne briniTE, ja nikada javno ne iznosim privatne stvari)
A, jedna calanica foruma je banovana zbog PPova" pojedinaca" koji su se njome pokrivali..Neki clanovi/ clanice su pale na tu pricu..Znam ko nije...
Pricali da je ona to rekla kazala..ja poqsavam i borim se i dalje sa sobom i imam svojih Uuuuh muuuuuuuuuuka.........i jauka (u sebi, e cuje me niko)...Zaboli te kad o nekom "sve znas", taj neko te folira, se folira, muti odnose, i da sasa_Ex..Ponijela sam se kao narkomanka..Ne zbog internih sala-razm\umljivim sa ljudima s kojima preko PP kontaktiram-razumijemo se
Kao sto je moj pokojni tta :( :( govorio "Ako si covjek zavrceni se"...

Imala je i ta osoba dobrih momenata. 1. sam ja rekla (ne 1. nego na forum kada sam stupila da i lijecim neke komplexe)..Kao i na grupama Manson.

..Nisam ima slala sliku, za razliku od nekih..Iskreni su..Ne gadjam tebe..ne gadjma nikog..Ja sam pacifista...Peace ! Sad idem da pisem svoj dnevnik jer mi je Uh, Al Hvala svima na podrsci.
Sagitarius, prastaj sto zauzeh mjesto, al izazvah ratne neemire:)..Imaces sto citat kad se preselis..Virtuelni HUG! Mislim Ako nekom zanima... :wink:
Hvala na paznji!
izvinite zbog prekida programa
.sad bukvalno 3-4-sad :-# =;
Boban

Post by Boban »

Marija,stop manijama za dokazivanjem svoje licnosti i opravdavanja drugom, sama stojis iza svog dela bez obzira sta se desilo!!!!!!!! :D
saša-ex

Post by saša-ex »

tubalkain wrote:
saša-ex wrote: Ja sam resenje nasao. Ne u filozofiji, ne u jurnjavi za zadovoljstvima koja nudi ovaj propali svet, nego u zivom Bogu, koji je promenio moj zivot u potpunosti i koji mi je dao jedan potpuno novi smisao.
Kad kažeš živi bog, kako to misliš?
Obicno se poimanje Boga u nasim kulturama vezuje za biće,osobu,ličnost,kako god...koju je religija do te mere izobličila da se smatra za nešto nestvarno. Citiranom rečenicom pokušavam da objasnim da nisam religiozan nego verujući, tj verujem u Boga koji je svakodnevno prisutan u momk životu. Mislim da detaljnije možeš pročitati u mojoj "ispovesti".
SAMO CEO ŽIVOT...
saša-ex

Post by saša-ex »

heroinapg wrote: Da li je predrasuda da samo u crnoj gori postoje slusajevi porodicnog nasilja?
I da probam da završim ovo nerazumevanje ili kako već da ga nazovem...Komentar vezan za crnogorski mentalitet odnosio se isključivo na to i nema veze sa porodičnim nasiljem. Izvinjavam ti se i javno ako si se na bilo koji način osetila loše zbog mog komentara.
SAMO CEO ŽIVOT...
AnaGram

Post by AnaGram »

Zdravo svima,
ja sam Ana i cista sam tacno 1 godinu!
Morala sam da se pohvalim.
Pozdrav svima :rock:
ovo je prica samo o meni.tik-tak
vudd

Post by vudd »

Srecan ti prvi rodjendan,ANABEZGRAMA
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
AnaGram

Post by AnaGram »

Hvala :D ,
samo nije rec o gramu nego o anagramu
:lol: pozdrav
vudd

Post by vudd »

Ma zajebancija,kazem nesto da kazem samo.Eto, sretno ANAGRAM
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
AnaGram

Post by AnaGram »

Ma okej,nema frke,ali ipak da ne misle ljudi...
hvala vudd-e jos jednom :D
Post Reply