Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

meki

Re: Retro

Post by meki »

nisam informisan o kojoj se masini radi. jeli dobro udara???
YugoStar

Post by YugoStar »

Vozdra MENSON.
Nisam bas sklon polemisanju i pravdanju,mrsko mi to,ali ti si moj drug i neko ko je skroz cist i to praaavo postujem!
Ostavljam mogucnost da ce se desiti to sto predvidjas.

A sad malo moje filozofije i konstrukcije sa sve istopljenim subom;

U zivotu sam imao srece da napravim i dozivim dosta stvari,sto prosjecan covjek obicno moze pogledati u nekom filmu,a zatim konstatovati da se to samo moze i desiti u filmu.
Nakon ulaska heroina u moj zivot,sve to sto sam imao srece da napravim se sjebalo do temelja,a kasnije su se sjebali i temelji.

E upravo te temelja sam ponovo "udario" uz pomoc subutexa,kako materijalne,tako i neke drustvene,socijalne...

Po prestanku cuclanja suba.doci ce vrijeme gradnje i dizanja spratova.
Kao sto sam i napisao,vise puta sam pokusavao i u tim pokusajima padao i rusio sve,jer su mi ti temelji bili vec porozni i nisu ni imali uslova da se nesto na njima gradi.

Mislim da sam bio jasan,bar u djelu price o "temelju",a to mogu i dokazati,jer je dokazano,evidentno i nije u vizionarskom smislu pisano.
Sve kasnije,kad prestanem "da ga cuclam" je u domenu zelja i vizija,ali cu na jakim temeljima raditi i graditi sebe,ali ovaj put ne sam,nego sa tobom (recimo)i AN kao jednom od opcija.
I da,nikad vise necu potcjeniti ovisnost i znacu da sam narkoman sa dozivotnom apstinencijom!

Zamolicu drage citaoce da uzmu u obzir da nismo svi isti,a samim tim ni nasi zivoti i polozaj u drustvu (nije bitno kakav i koji,visoki ili niski,jednostavno smo svi razliciti od sitnica pa na dalje.)

Sve ovo pije vode,ako su namjere casne i postene,a sve u cilju borbe protiv ove zlobolesti.
U ovoj borbi cilj opravdava sredstvo !

NAPOMENA: Sve ovo je pisano pod dejstvom 1 mg subutexa,pa ostavljam mogucnost citaocu,procjenu da je ovo gore napisano,cisto baljezganje u koje ja vjerujem.

:D
tubalkain

Post by tubalkain »

meki wrote:nisam informisan o kojoj se masini radi. jeli dobro udara???
Pa tu sam sazno za tu rusku vezu, onaj što prvo treba da si 3 nedelje čist i oćeš da prestaneš. Stavlja ti neku kapu na glavu i nešto majmuniše magnetima a onda 1. injekcija, navodno najbolji high svih vremena, a zatim 2., od koje prestaješ disati. I to je to, 30 minuta, €4.200. Dr Zobin mislim da se zove, neko tajno rusko oružje protiv adikcije, nije na prodaju, niti imaju neku potrebu objasniti šta to rade. Zobin to zove kognitivna stress translokacija, a efekat je translokaciona blokada. Kolko sam ja vidio da ti malu dozu nekog opiata, zamalo da umreš i prepadneš se od straha i to nešto onda blokira, Pavlovski efekat nekako, znaš, ko oni psi što im pljuvačka dolazi na zvono.
MANS0N

Post by MANS0N »

@Meki ,sjecas li se onog Srbijanca sto nas je pitao pravel se jos renoi u Sloveniji? :lol:
@T. ja sam znao trojicu koji su bili u Rusiji.Jedan je dobio mozdani udar i umro pokusavajuci da skine blokadu (tramali),drugi je uspjesno skinuo,pa ovjerio nakon godinu, il dvije i treci je na metadonskoj terapiji.Znaci barem je jedan ziv,sto i nije los postotak.Dacu ti imena na p.p.,ako te zanima ,pa im zovi familije i provjeri autenticnost prica ako hoces.Samo se ovom na terapiji ne sjecam prezimena,ali nije ga tesko nac,znas gdje je svako jutro. :) Nema druze tu nikakvih blokada koje mi necemo razbiti kad se uzelimo starog dobrog horkana.Meni se cini da si ti mnogo vise rizikovao od nekog ostecenja mozga da bi dosao do dopa,tako da tebi licno nece predstavljati problem ni neka vjestacki izazvana blokada.Nego jesi li ti bio na sastanku,to ti je nekako puno blize nego Rusija?
@Yugo,slusam ja tebe i znam sta pricas,ali predrasude koje sada imas imas moze razbiti samo iskustvo.Iskustvo da je oporavak moguc.Kada vidis nas par cistih,bice ti lakse da pomislis da mozes tako i ti.Jer mozes.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
tubalkain

Post by tubalkain »

MANS0N wrote:@Meki ,sjecas li se onog Srbijanca sto nas je pitao pravel se jos renoi u Sloveniji? :lol:
@T. ja sam znao trojicu koji su bili u Rusiji.Jedan je dobio mozdani udar i umro pokusavajuci da skine blokadu (tramali),drugi je uspjesno skinuo,pa ovjerio nakon godinu, il dvije i treci je na metadonskoj terapiji.Znaci barem je jedan ziv,sto i nije los postotak.Dacu ti imena na p.p.,ako te zanima ,pa im zovi familije i provjeri autenticnost prica ako hoces.Samo se ovom na terapiji ne sjecam prezimena,ali nije ga tesko nac,znas gdje je svako jutro. :) Nema druze tu nikakvih blokada koje mi necemo razbiti kad se uzelimo starog dobrog horkana.Meni se cini da si ti mnogo vise rizikovao od nekog ostecenja mozga da bi dosao do dopa,tako da tebi licno nece predstavljati problem ni neka vjestacki izazvana blokada.Nego jesi li ti bio na sastanku,to ti je nekako puno blize nego Rusija?
@Yugo,slusam ja tebe i znam sta pricas,ali predrasude koje sada imas imas moze razbiti samo iskustvo.Iskustvo da je oporavak moguc.Kada vidis nas par cistih,bice ti lakse da pomislis da mozes tako i ti.Jer mozes.
Nisam druže, jako nevreme je bilu ovdje, ma ne nevreme nego monsun, tropski, a osim toga sastanci su im u subotu.
tubalkain

Post by tubalkain »

Al ići ću, držim riječ, osim kad dilerima ostanem dužan, ko ih jebe.
MANS0N

Post by MANS0N »

Znam,cuo sam.Mislim na nevrijeme.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
YugoStar

Post by YugoStar »

MENSON haveru,
rekao sam ti da se vidimo i da AN pricu shvatam krajnje ozbiljno i pozitivno.
Na moju zalost,u pocetku cu samo slusati,a kasnije,ako Bog da,niko mi nece usta zacepiti.
:wink:
meki

Post by meki »

ma ja se samo zezam. kakve bolan masine i zajebancije sa mojim nervima. konacno mi je glava pomalo pocela raditi kako treba, gde cu sad to resetujem sa nekim dr frankenstajnom.

nego ljudi ajmo mi lepo na sastanke i uz pomoc TOTALNE apstinencije da se oporavljamo. to je za sada najefikasniji lek za nas. ima nas 7 miliona po celom svetu (i sa rusima ima nas 407 miliona)!!!

HUG,

ps. Mansone idem za bgd na konvenciju. ispalo nesto jako povoljno preko zagreba, pa cu da ustopiram sasu. ej, dolazi i Holy & Kenny.
vudd

Post by vudd »

tubalkain wrote:Al ići ću, držim riječ, osim kad dilerima ostanem dužan, ko ih jebe.
ode sagi,dodje tubi
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Post Reply