NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
E MANSONE,stvarno počinješ da me nerviraš.....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
-
i ti mene pocinjes nervirati sa time,pa bar si ti bila na forumu prisutna kada smo se rokali na mojoj temi i kad je sanela dosla sa odmora i morala da obrise pedeset strana.nije sagy nevinasce,kako to ne kontas.pepeljuga84 wrote:E MANSONE,stvarno počinješ da me nerviraš.....
Znas ti sta je skidanje i borba?Ovo sto ja slusam kod njega je samo kukanje kako jadan ne moze,ne zna,cucla sub i sere po forumu dajuci savjete.A kako ce on tebi dati ikakv savjet kad on sam ne zna kako apstinirati?Vidis da je glupan padao sto puta i dalje misli da je pametan.tubalkain wrote:Nemoj nas plašiti Mansone, stvarno, jedan dan skroz depresivan, idući Bog govori kroz tebe. Ma ne govori, zapovjeda.MANS0N wrote:Sigurno i ti imas neku ovisnost.Ako nista sa moje grbace i pustiti me da vodim ovaj forum kako Bog(koji govori kroz mene) zapovjeda!![]()
I ne razumijem zašto si se okomio na Sagyja, čovjek se skida, bori se, šta tu ne valja?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- Sagitarius
Zato što nema gdje,da liječi kompleks manje vrijednosti.I ne razumijem zašto si se okomio na Sagyja, čovjek se skida, bori se, šta tu ne valja?
Čitam ga poduže,uvijek nađe nekog,da se iživljava,jadni SPERMANSON,
Sad je u filmu NA,prije je bio u filmu komuna,pa kad su ga izbacili iz 2(zamisli,kakav karakter moraš imat,da te izbace iz komune???)od tada ni da ih pomene,vidit ćemo za par godina,gdje je i šta je,možda otkrije jogu,pa počne pljuvat po svemu drugome.
Uz to,emocionalna ruševina,koja posjećuje prostitutke...
Njemu je domet u životu,što može sjest na kavu s djanerima iz kvarta,i onda,onako,s visoka ih gledajući,zadovoljavati svoj ego-trip.
A poznato je,kako takvi završe....
sagi
Ovaj tip za koga sam te pitala...ovaj,mozda uzima i hepove ali dila tako da ima dopa za sebe...uzasno izobliceno izgleda,natecen od kapaka,podocnjaka,ruku,nogu, sav je natecen???
Ovaj tip za koga sam te pitala...ovaj,mozda uzima i hepove ali dila tako da ima dopa za sebe...uzasno izobliceno izgleda,natecen od kapaka,podocnjaka,ruku,nogu, sav je natecen???
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Dr.Sagitarius trenutno nije u ordinaciji(promjena lokaliteta)sunrise wrote:sagi

I ja sam ponegdje natecen, a nisam na hepti.Mozda je od dilanja

nebrini bice on dobro(pripravnik dr.vudd

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Sagitarius
he,he,he Vudd.
Ali,ozbiljno pišući,zna se desit da ljudi,koji su dugo na supstituciji heptom,ako piju alkohol i pucaju se dopom,uz to,onako nateknu.
Ali,ozbiljno pišući,zna se desit da ljudi,koji su dugo na supstituciji heptom,ako piju alkohol i pucaju se dopom,uz to,onako nateknu.
I meni se pojavljuju otoci.
Obicno kad vidim zgodnu djevojku sa extra nogama (to kad vidim,mislim lijepe zenske noge,uf...),pocinje da mi natjece u predjelu izmedju prepona.
Jakom koncentracijom uspjevam nabreklinu da vratim u prvobitno stanje.
PS: Za ovaj problem zna i moja zena,svastika,moja majka,svekrva,pa cak i zaova od sure i njihove tri jetrve !
PPS: E bas prostacki post ili mozda nije

Obicno kad vidim zgodnu djevojku sa extra nogama (to kad vidim,mislim lijepe zenske noge,uf...),pocinje da mi natjece u predjelu izmedju prepona.
Jakom koncentracijom uspjevam nabreklinu da vratim u prvobitno stanje.
PS: Za ovaj problem zna i moja zena,svastika,moja majka,svekrva,pa cak i zaova od sure i njihove tri jetrve !
PPS: E bas prostacki post ili mozda nije

Ja sam isto puno vidio natećenih. Vjerovatno problem s jetrom i/ili bubrezima, u svakom slućaju zadržava im se voda u tijelu. Nezgrapno izgledaju i da, tipično su alkoholici, uz heroin i razne tablete. Prvo im vidiš po prstima na ruci. Nije to baš najbolja prognoza, biti onako natećen.
Jetra.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,