DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: DJAVOLICA

Post by Baba Naca »

Dolazi RajoJedina, na forum brzo,
ocisti se glat, pola momaka na brzaka, zbog tvoje CISTE lepote!
:wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
rajouno

Post by rajouno »

Grozan osjecaj.Zastanes malo,razmislis,izanaliziras...
Lomila sam se citav dan dal da napisem ovo,i kad sam najvecu inspiraciju imala-nisam napisala..al' eto ipak moram.
Ja sam jedna bezosjecajna krava,kamen,santa leda...pih,da li je moguce da nisam u stanju,preciznije "da ne umijem da volim"
ljudi moji,ne znam sta se desava...pitam se da li sam otupjela ili sta vec...mada,kad bolje razmislim nikad u zivotu nisam ni viljela stvarno..jesam patila,ali samo onda kad nisam mogla da dobijem sta zelim..ili kad ne bi bilo po mome!
imam momka koji se samo pozeljeti moze,i logican slijed stvari bi bio da se ja poslije svog pakla koji sam prezivjela-vezem za njega,zaljubim,odlijepim...jer on je 'melem na ranu"(dr,saljic :-D )
Ali,ja ne...smeta mi,nervira me...izmisljam sto cuda...
postuje me,pazi me,mazi me,udovoljava mi,masira me :-D ,drzi me kao malo vode na dlanu...ALI KONTAM JA,NIJE PROBLEM U NJEMU!
i da je bilo ko drugi u pitanju..ja bi posle izvesnog vremena pocela tako da se ponasam...
Nemojte pogresno da me shvatite,nisam ja losa prema njemu..ne fali mu nista sa moje strane...sve je to moj UNUTRASNJI MONOLOG ..pff,idem da spavam
PER ASPERA AD ASTRA...
paramparcad

Post by paramparcad »

ti trazis nevolju bejbe a ta nevolja sam ja :-D
saša-ex

Post by saša-ex »

paramparcad wrote:ti trazis nevolju bejbe a ta nevolja sam ja :-D
:D
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

Ja sam jedna bezosjecajna krava,kamen,santa leda...pih,da li je moguce da nisam u stanju,preciznije "da ne umijem da volim"
ljudi moji,
..ALOHA! Ma ti si kreten sto si se ufurala u takav 3p. Ne budali Ajrin...V.T. A za sms cu ti glavu otkinut-
YugoStar

Post by YugoStar »

Cao I.
Drug moj,moze on biti lijep kao Apolon,da te pazi,mazi,gotivi kao princezu,ali ako nema ono "Nesto",jebaji ga.
Nista se ti nesikiraj,naletice pravi!
:D
rajouno

Post by rajouno »

paramparcad wrote:ti trazis nevolju bejbe a ta nevolja sam ja :-D
E,svaki put me nasmijes loodaku... :-D ma,ja sam ti prava nevolja...od mene ne postoji veca.ELEMENTARNA NEPOGODA.
YUGO,pa po tome sto ti kazes..izgleda da do sada nijedan u sebi nije imao nista,inace bih sa nekim ostala..moj limit je 6mjeseci,i fakat se ta cifra priblizava..
kad se sjetim koliko sam samo preklinjala Boga,u momentima ocaja,dami posalje nekog koga cu da volim svim srcem i ko ce mene da voli..a sad,osjecam da sam ga iznevjerila...OPET.
Ali,necu ga ostaviti -pa nek crknem !
PER ASPERA AD ASTRA...
YugoStar

Post by YugoStar »

Pa naravno da ti nije naletio "Grom",ali to je normala.Nekom se to desi prije,a nekom i pravo kasno.
Vazno je da ce se desiti kad-tad,a do tad strplivo i zabavljaj se.
Onaj sto je Neodoljiv-Neumoljiv ce se samo pojaviti kad se najmanje budes nadala !
:wink:
MANS0N

Post by MANS0N »

rajouno wrote:Grozan osjecaj.Zastanes malo,razmislis,izanaliziras...
Lomila sam se citav dan dal da napisem ovo,i kad sam najvecu inspiraciju imala-nisam napisala..al' eto ipak moram.
ljudi moji,ne znam sta se desava...pitam se da li sam otupjela ili sta vec...mada,kad bolje razmislim nikad u zivotu nisam ni viljela stvarno..jesam patila,ali samo onda kad nisam mogla da dobijem sta zelim..ili kad ne bi bilo po mome!
imam momka koji se samo pozeljeti moze,i logican slijed stvari bi bio da se ja poslije svog pakla koji sam prezivjela-vezem za njega,zaljubim,odlijepim...jer on je 'melem na ranu"(dr,saljic :-D )
Ali,ja ne...smeta mi,nervira me...izmisljam sto cuda...
postuje me,pazi me,mazi me,udovoljava mi,masira me :-D ,drzi me kao malo vode na dlanu...ALI KONTAM JA,NIJE PROBLEM U NJEMU!
i da je bilo ko drugi u pitanju..ja bi posle izvesnog vremena pocela tako da se ponasam...
Nemojte pogresno da me shvatite,nisam ja losa prema njemu..ne fali mu nista sa moje strane...sve je to moj UNUTRASNJI MONOLOG ..pff,idem da spavam
Imam iste probleme.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
heroinapg

Post by heroinapg »

SRECNA SLAVA rai-Ti zadrta..Kome pricas, idiJoutu zenski :-D -za ttebe jedan zeleni, A Ti....jurim l posto si ti krava bezosjecajna, eto da "primijetim i da te zamolim da sacekas...Nama narkomanima-zenski rod..To je posebna prica. Kravo jedna blesava, glupa, luda, bezosjecajna...Cimam te :wink:TV..ovaj VT:}
Locked