Jedna zavisnost se mijenja drugom?! Internet-zavisnost:}?!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Re: Jedna zavisnost se mijenja drugom?! Internet-zavisnost:}?!

Post by zvrky »

Kada sam pocela sa lecenjem naravno kao i vecini nas bilo mi je uzasno dosadno i nisam znala sta cu sama sa sobom,a nisam bas bila spremna za izlazak u javnost :-D i tako ja pocnem povremeno da oduzimam kevi komp kao da igram igrice jer cu da umrem od dosade. Ona mi ga davala samo da meni bude ok i da ne zbrisem napolje.....posle par dana naravno te igrice me nisu zadovoljile jako brzo su mi postale dosadne,internet me u to vreme nije mnogo zanimao...posto je ona posecivala ovaj forum odlucim ja jedan dan da zavirim tu da vidim sta ona tu toliko radi...i tako krece moja ovisnost od interneta...na ovom sam forumu provodila 24h,onda sam pocela sa instaliranjem mesindzera,onda sam pocela da posecujem neke druge sajtove i sve se to tako lepo zavrtelo,apsolutno mi je popunio dosadu,posle odredjenog vremena pocela sam da upoznajem ljude sa nekog sajta sa online igricama i svidela mi se ekipa itd...nije mogao bog otac da me skine sa interneta ,ubrzo sam naterala brata da mi sklopi neki racunar jer sam pocela sa kevom da se bijem oko istog hahahahha,moje provodjenje vremena za racunarom raslo je i raslo....a sve je manje vremena ostajalo za kevu koja je takodje zavisnik o internetu...i tako meni burazer sklopi neki krsh cisto da mogu da idem na internet,e onda mi ni to nije bilo dovoljno jer smo imali neki minimalni protok tipa 64...to je malo i za jedan racunar a kamo li za dva...onda smo pojacali protok i presli na 250...tada sam ja vec uveliko koristila sve zive sajtove kao i mesindzere ,ma hiljadu prozorcica otvorenih odjednom...onda smo odlucile da predjemo na ruter kako bi svaka imala zaseban kabl za net a ne da vucemo protok svaka sebi,i naravno taj protok je morao jos da poraste,sada smo stigle do protoka 1532 tj mega ipo protoka hahahahhahah i mogu vam reci opet je povuci potegni,opet nam je malo :-D sta hocu da kazem...da i internet vremenom zahteva sve vise i vise para i vremena kao i heroin,vremenom ti treba veca doza da bi te odradilo jel,e tako isto i internet vremenom ti treba sve veci i veci protok hahahahhahahahah i zahtevi su veci. Ali....da nije bilo tog istog interneta ja bi sada bila ko zna gde.....prema tome na neki nacin on mi je spasao zivot...i ja apsolutno podrzavam ovisost o internetu jer je drasticno manje stetna od heroina :-D :-D :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

P.S. Heroina odlicna tema :-D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Falco

Post by Falco »

.....ovisnost od Net-a? ...pa da!!!

...imam ja kod kuce nekih 4 Mb liniju,....pa me vec sada ponekad hvata nervoza kad otvaranje neke stranice traje dulje od 2-3 mili sekunde,.....hahaha :D

...a film sa torrent-a potegne za nekih pola sata,...huh,...700Mb,....u pola sata,....dugo,..je to,..... predugo,..hahaha :D
tryin" to be the best of me,...
heroinapg

Post by heroinapg »

Oooooooooo ZVRKY…Srecne oci sto te citaju. Draga, za sve postoji vrijeme i sve dodje na svoje mjesto. Razumjele smo se, da ne spominjemo imena..Nisu ni vrijedna spomena..A ti, kao sto negdje napisa da ti je hladno..Uh bas sam gad. :mrgreen: :mrgreen: .Sjeti se krize, biċe ti vruċe pa se skini :wink: il pogledaj u ovu slikuu-Samo za Tebe.
Ne pogledaj da se sjetis, no se sjeti da pogledas?!
Da se zvrx zagrije..ovaj ugrije.jpg
Da se zvrx zagrije..ovaj ugrije.jpg (11.43 KiB) Viewed 2373 times
sunrise

Post by sunrise »

Ja nisam uopce ovisna o internetu ali jesam o tv-u.
Sto se tice interneta ima dana koji se znaju naredjati a da ja uopce se ne priblizim njemu. Osjetim potrebu da bi mogla svratiti i malo prozujati no isto tako si nadjem druga posla pa mi nije frka. A, o tv-u je vec druga prica. Dok sam bila gore i isla na job, bio je period kad bi ja namjerno isla ranije na posao samo da bi stigla pogledati seriju koja je u takvo doba da ako ostanem kuci zakasniti cu 2 sata na job pa mi je bilo bolje otici ranije. Sad posto sam vecinom u kuci opet sam naradije uz tv, gledam i dok kuham i peglam i cistim. pa cak i ako sam s malom u sobi kad odmaramo ja opet culim usi iz kreveta ne bi li cula sta se tamo desava.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Jes istina je da posedujem amneziju ili ona poseduje mene kako god ahahhahahah al eto ipak se nekih reci setim pa prelistam ponovo jer mi prijaju...

P.S. Promeni avatar nekako ti ne stoji lepo,ne ide mi uz tebe. :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

MRZIM internet,
samo kada mi je muz kod kuce!
Tada on sedi za kompom.
Mrzim sto u kuci imamo dva kompa
jer moj sin ne silazi sa interneta!
Al volim sto bar imamo 3 televizora pa mogu do mile volje da gledam moje milicajce,
i to da biram u kojoj cu sobi
kada oni uzurpiraju sve ostalo.
:smt068 daj meni malo, jbt satima sedis.......
:smt067 ne silazis ni danju ni nocu, kad sam ja na redu....
:smt066 MAJKEMI PRAVI RAT
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
heroinapg

Post by heroinapg »

posedujem amneziju
KAd je vec posjedujes ZVRKy, ol mi je pozajmit..Potiskujem dugo neke stvari..Mnoge. Ne u vezi sa drogom..Nego spanskim serijama u zivotu mom...tralalalalalllaala.Al ja u da pjevam makar i promuko ja cu da pjevam kud puklo da puklo
A BAkuta, kupi TV karticu, kad vec "muz oce trijeznu zenu" i ulaze u IMA U KOGA..Pa gledaj TV-pa ce da trce oni za tobom..A ti ces da kuliras...Ugasis monitor i zvucnike cim udju :smt024 :smt072 :smt079
zvrky

Post by zvrky »

Pa ja bi ti je rado pozajmila samo reci kako to da uradim,jer ni malo nije prijatno kada sednes sa svojim prijateljima pa se ne secas sta ste radili pre tri dana a kamo li sta ste pricali,ponekad me pitaju....je li zvrky jel se ti opet drogiras kad se nicega ne secas.....ziv me blam pojede jer ne znam sta da kazem jednostavno crna rupa i u njoj nista ...osim cinjenice da smo se videli :-D
Sto se tice tog potiskivanja to ti nije dobro,pokusaj svim silama da sve sto te muci prevazidjes a ne da potiskujes,koliko god da su stvari teske i mucne i da ne mozes da ih zaboravis(i ne treba da ih zaboravljas) jednostavno se trudi da ih prevazidjes,jer vreme gazi sve pred sobom a ti mu pomozi da pregazi i to sto te muci.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
oxo

Post by oxo »

ja od kako sam strejt provodim i previse vremena na netu...

uglavnom pisem po forumima

mozda bi mogao da pocnem nesto da radim za promenu,oci mi ispadose :lol:
Post Reply