[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7NkyRT6WLGo[/youtube]
One more try...I didn`t know
-InTRO-Hroinapg
Moderator: sanela
Re: -InTRO-Hroinapg
Dje si se sceri izgubila u sekundi sa moje nazovi teme?
Ljubi baba, nemo. da se uzbudjavas oko neki tamo,
nije zdravo,
hvala ti za danasnji razgovor, lepo od tebe, ljubim te i bodrim
tvoja Bakuta! PDT_Love_23 PDT_Love_23 PDT_Love_23

Ljubi baba, nemo. da se uzbudjavas oko neki tamo,
nije zdravo,
hvala ti za danasnji razgovor, lepo od tebe, ljubim te i bodrim
tvoja Bakuta! PDT_Love_23 PDT_Love_23 PDT_Love_23
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Zono-nemoj MANSONA jos SAMO DANAS (Ajd i sjutr al da je trijezan) dirat. Zakonom je zasticen.clan 33 stavka 24.naslov SAMO SJUTRA..Kladila sam se (virtualno, volonterski, ne mijenjam jednu zavisnost drugom :rock: Nego bjeste tamo
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=2219

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=2219

- Sagitarius
A vidi momčina,što su se razmahali,jedan iz vukojebine,drugi iz bordela...MANS0N wrote:Dusa draga,povrijedio sam ga.A on jadan ne bi nikad...Sagitarius wrote:Mali blast from the past:vudd wrote:Ma da ,Manson tebe mrzi iz dna duse.to su vidjeli svi koji su trebali
Treba li još koji post da pronađem? Ili ovaj govori dovoljno,sam za sebe?MANS0N wrote:Sigitaurus ja sve ovo citam,pa kontam...kako li bi bilo da ti neko uzme taj tvoj subotex,pa da ti donese dop u krizi.Bas me zanima koliko bi se onda dugo uzdrzavao od pruzanja sexualnih usluga,a tek koliko bi taj neko (recimo ja) morao cekati da ponudis svoju dragu.
Mislim da odgovor svi znamo,zato idi brate da se kurcis gdje mozes.![]()
Neka vas,razumijem frustrirane ljude,moraju negdje da se istresaju.
Jer im smeta,sve ono što,sami ne mogu.
Živit blizu dopa,a ne pucat se.
Imat normalne spolne odnose i vezu s djevojkom.
Al',oni su se skinuli ,eeeeej ljudi!!!!Za života,im spomenik treba napravit,napokon su našli nešto čime se mogu uzdizat,i pljuvat po onima koji su "manje vrijedni",jer ako im to uzmeš,ostane velika nula,praznina,ne bi ih našli,ni oni u CERNu,što razbijaju protone...
Na neki čudan način,osjećam se radosno,pomažem im,da hrane svoje ego-tripove.
Baš me zanima,na koga će se okomit,kad mene ne bude,kroz nekih par dana,na forumu,jer selim,pa nema neta nekih mjesec-dva,dok se ne skupi kinta za comp.(ovo je bratov) i ADSL.
Meni su bili zabavni,u dugim danima besposličarenja,baš ću svratit,s vremena na vrijeme,iz kakvog net-caffe-a,da vidim,je'l im se još uvijek život svodi na www.
A za koju godinu,"vežite se,rođaci,polijećemo",pa čemo vidit,tko šta piše....
By,by luzeri...... :finga:

Idi spavaj,
sanjaj da se zemlja vrti oko tebe,
jer to samo i moze u snu.
Ipak te voli i ljubi Bakuta, takvog kakav si

"vidimo" se za dva meseca!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Vezite se polijecemo, a mozda i necemo... :smt006 Sagitarius
Klikam na posalji da ne bi se ujutro primijetile :smt022 poslala sam PDT_Love_08 kom zelim..KO zna kad cu zaspat, al moram. Znam da vam je zao.hahaha.tanka je linea sto spaja i razdvaja...Suze i smijeh..uh..I ja bih, Bakuta...Ljubim i tebe..GAsim se
Klikam na posalji da ne bi se ujutro primijetile :smt022 poslala sam PDT_Love_08 kom zelim..KO zna kad cu zaspat, al moram. Znam da vam je zao.hahaha.tanka je linea sto spaja i razdvaja...Suze i smijeh..uh..I ja bih, Bakuta...Ljubim i tebe..GAsim se
I to kakvom djevojkom!Sagitarius wrote:
Imat normalne spolne odnose i vezu s djevojkom.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
- Sagitarius
O,zar se Danijela smilovala,pa ti daje na đemdo?MANS0N wrote:to kakvom djevojkom!
[/b]

a ja bih dodao... i za koju godinu ako bog da, samo neka smo helo! (sto bi rekla heroina)Baba Naca wrote:"vidimo" se za dva meseca!