-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
vudd

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by vudd »

paramparcad wrote:
vudd wrote:Ma da ,Manson tebe mrzi iz dna duse.to su vidjeli svi koji su trebali......Slazem se da je sestra svetinja.I brat,i otac i majka...iako svetinja zna da udari u srce.
jeste ali kada u drustvu psujemo jedni drugima kevu to se tolerise ali kada bi neko opsovao sestru,tu bi vrag odneo salu...
iako mi recenice obicno zapocinju ''jebiga,jebote,krk,prc...nikad nikom nisam opsovao sestru ni majku,i uvjek se znalo u ekipi da ta ''tepanja''nevolim.Mama me tako ''naucila'' :D
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vudd

Post by vudd »

saša-ex wrote:Heroina, nisi me razumela, ne sprdam se sa tvojom temom, sa tvojim problemom, sa tobom...Nego sa crnogorskim mentalitetom i obicajem da je brat(musko) uvek u pravu i na prvom mestu, u odnosu na sestru, ma sta god radio i ma kakav bio. I da to svi prihvataju kao potpuno normalnu stvar....
A nemoj brate tako,nesprdas se sa Eroinom no sa Cg mentalitetom? Sreca sto na forumu nema ljudi sa Cg mentalitetom.Pusti obicaje...zene u Crnu Goru se pocele i drogirati...Djesi sada kad nam trebas nesvrstani Gali Butros... :rolleyes:
Sagitarius

Post by Sagitarius »

vudd wrote:Ma da ,Manson tebe mrzi iz dna duse.to su vidjeli svi koji su trebali
Mali blast from the past:
MANS0N wrote:Sigitaurus ja sve ovo citam,pa kontam...kako li bi bilo da ti neko uzme taj tvoj subotex,pa da ti donese dop u krizi.Bas me zanima koliko bi se onda dugo uzdrzavao od pruzanja sexualnih usluga,a tek koliko bi taj neko (recimo ja) morao cekati da ponudis svoju dragu.:)
Mislim da odgovor svi znamo,zato idi brate da se kurcis gdje mozes.:)
Treba li još koji post da pronađem? Ili ovaj govori dovoljno,sam za sebe?
vudd

Post by vudd »

Sagitarius wrote:
vudd wrote:Ma da ,Manson tebe mrzi iz dna duse.to su vidjeli svi koji su trebali
MANS0N wrote:Sigitaurus ja sve ovo citam,pa kontam...kako li bi bilo da ti neko uzme taj tvoj subotex,pa da ti donese dop u krizi.Bas me zanima koliko bi se onda dugo uzdrzavao od pruzanja sexualnih usluga,a tek koliko bi taj neko (recimo ja) morao cekati da ponudis svoju dragu.:)
Nije junace nijedan vise potreban.Ovaj dovoljno govori sta te najvise pogadja...nego bolje ono o kladionici i to.
MANS0N

Post by MANS0N »

Sagitarius wrote:
Dusa draga,povrijedio sam ga.A on jadan ne bi nikad... :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
heroinapg

Post by heroinapg »

vudd...
Djesi sada kad nam trebas nesvrstani Gali Butros... :rolleyes
Djeticima ljudska prava da zastitis jutros :rolleyes:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=an2X8HSM8i8[/youtube]
Ne kukaj djede Niko-Rambo Amadeus (Ajte nasmijte se fino, virtualno pruzite ruku...Recite "Mir, mir mir, niko nije kriv"

ALOHA! Mocmi.PEACe. Give peace a chance! Ej, zar nismo svi pokusavali da se skidamo na razlicite nacine?! Sagitarius? MANSON? Nemote ka zene da se ponasate... I ja sam zensko :rolleyes: no trpim (POkrivam se s tim da (ne)imam vise muskih hormona. Ne cerajte me zenskom pricom.P :wink: Idemo dalje..AMote ljudi..Samo neka smo hello!
Last edited by heroinapg on Wed Oct 29, 2008 7:59 pm, edited 1 time in total.
MANS0N

Post by MANS0N »

Vala ono nije skidanje i ja se ne skidam ni sa cega.Kod tebe opet sve relativno?Hajd nema veze da znam. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
heroinapg

Post by heroinapg »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pxaM0U0lV70[/youtube]
Svadja na visokom nivouHM

POslusajte ovo sa yutuba te skinuh.. il idite u cosak :wink: :axe: pa se vracajte.MANSON Kladila sam se da ces prestat a ti nastavljaj.(Imas jos SAMO SJUTRA, al nikom ni rijec, izgubicu opkladu:}}}}}}} :vom: Oket. Prenijecu ti virus pa neces moc boldovat..Da ti nije brata Svira (Salim se, al stvaaaaaarno, prestante A MANSON s interneta da se skines? :wink: Znas recept..Pozz!
MANS0N

Post by MANS0N »

Ne mogu,nemam sta radit sad.Cura maloprije izasla sa drugaricama van,tv program je zivo sranje...ne znam sta bih drugo radio.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

izadji i ti s drugaricama :-D ...
Locked