-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Boban

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by Boban »

Pozdrav sestro siguran am da znas sta treba da radis zato kreni i netrpaj sve pod tepih.zagrljaj i drzi se :D
sanela

Post by sanela »

Svire wrote:Ih, kako sanela brise, pocisti po teme. Ja taman krenuo da posaljem nesto kad paf... sto bi reko'...pomislio sam da mi se prividja...a steta, bas je bila zabavna diskusija :D
Eno rekla sam ti i drugu na drugoj temi, ako želite pisati o svom mišljenju, otvorite temu i bujrum... ovako ću ja matlicu u ruke i brisati. Mora se malo reda praviti, ne možete svugdje o svemu pričati. Povedite ba malo računa. Digresije su dozvoljene, ali nekad baš znate pretjerati.... niđe veze.
heroinapg

Post by heroinapg »

Bila sam jasna zeno crvena:}al, na svoj nacin-Patienete pays well-kakokad :wink: -Skretala paznju, s tim sto necu hakeridsat da im da brisem postove, a bi mogla da moggu :wink: -Peace@! Rekla sam, ukalazala...Brate Svire, zar ne?]...Al red je red a brat je brat MANSON-nemo` me iznevjerit..Kladila sam se, mad je i to vrsta zavisnosti!Take care, care@ i dokazi svoj pricu..Ne pricu, nego djlela i bivsa nedjela i predjela (neponovila se, svima nama, nedjela) se"b]Mansone[/b Smijali smo se samo danas, kratko:_)..Kad bih te ja poljubio, premlatila bi me?@:"}}}}}Svakom sansu, nismo u bezazleno upli, nemamo bronhitis..Bolest smo sami navaukli...i preobubuli se. Pozz zeno crvena :wink:
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Xe, Xe, Sanela sad mi nadodje da te umesto "Cenzura", nazovem u svojoj ludoj glavi "Metlica".

Bez, ljutis, majkemi potpisujem sve tvoje, a i toleranciju na mene ovakvu kakva sam.
Hvala ti sto si uvek tu. :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Svire

Post by Svire »

sanela wrote:Eno rekla sam ti i drugu na drugoj temi, ako želite pisati o svom mišljenju, otvorite temu i bujrum... ovako ću ja matlicu u ruke i brisati. Mora se malo reda praviti, ne možete svugdje o svemu pričati. Povedite ba malo računa. Digresije su dozvoljene, ali nekad baš znate pretjerati.... niđe veze.
OKet :ninja:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

:smt006 :smt041 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 PDT_Love_08 PDT_Love_03
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
heroinapg

Post by heroinapg »

heroinapg wrote:Brate necu te pren-mlatitlitit,,hahhah,, :tonqe:4 U PDT_Love_08
Ajd dobro, umlaticu i ja tebe..Neka ti se neka..YUgo, BOBANe ...tu sam..vazda!Hvala!HUG, ne Hag :wink:
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=2219
Kad pobudalismo onu noc, postavih topic.. :idea: .pa navratite.
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=2219
Kme se ne spava, samo da ostanemo trijezni.. :drinkers: Kamilica i kafa brate.. :wink:
Znam ko nece ( ne mislim na sebe, nego od ljudi koji napisase ovdje ponesto:}, al za one koji
Imate i objasnjenje , mozete tamo i pucat i uozbiljit se, a mozemo i da se mlatimo :axe: _OPSTA JE TEMA

Procitaj me. :smt023 .Bakuta."Heroince tvoje te ljubi...SVako dobro..

Ma ne trpam ja brate BOBANe sve pod tepih.Tesko mi je, jbg, o svom rodjenom bratu pisat....Nije bio tu 10 godina (povremeno dolazio-ukratoko da se ne smaras,a i srce mi se cijepa, iako je istina). Sve od sebe sam dala i dajem.. Nije moja droga bila problem izmedju nas. Ima i on probleema. Kao stto sam ja za svoje kriva i on je.Al "njemu su svi krivi" i blati bre najboljeg oca, koji je kao svaki zivi covjek pravio greske. Mlati po svemu i svakome ko mu ne odgovara.Al maltretira majku do bola..UH! Nije me strah od batina..To ne boli..A i u formi sam..Poslednji put kada je napao majku-dan prije 3. jutra..Ja sam skocila i oziljci.al ce proc. Ne zelim da se mijesam, zelim da ispostujem tatinu i majkinu zelju, jer ona jadna, odkad je dossao svorc, a put smo mu platile +neke pare mu "pozajmile" kad mu je (nije ni 40 dana proslo :( ood (o nikako maloj cifri se ne radi) tatine..dunulo da ide "da zaradi pare".
Uh! Opet me kulira. Smeta mu duvan..Samo se u svojoj kuci tako ponasa. NJegovi drugovi puse i kad dodju kod nas..Tad mu ne smeta.jbg i meni smeta i trudim se, al
A radim..Majka ima karticu licnu, da bi bila mirna. Imale smo dogovor da se ne trosi na hirove. Nisam naglasila na cije. Nije sreca para puna vreca, naravno...Ali, ja dodatno radim..A registrovala sam da mu daje (stariji je od mene) za kladionicu, novine koje i ne procita, a u tim novinama nema ni sta da se procita. Prijeti majki :( Da slucajno ne govorimo da nema para. Ja nikada nisam odavala njegove tajne..Znala sam sve sto radi.(Iako je nasa komunikacija bila..Uh Uh Uh..NJegovi drugovi su dolazili kod MENE, smirivala sam ih, ja sm vracala njegove dugove (Niko nije znao za to-ne zna ni on danas.Lagala sam-ne manipulisala, jer se nisam konstantno drogirala) da ih je on ostavio kod mene da ih vratim! Putoval a do vase Vojvodine...Uh...Nema pod tepih, al boli..Krv nije akva viva?!
Elem, danas sam izkipjela, jer mi majka ujutro daje neki sitnis..Beznacajni..Meni se faka, mada to nikad nisam radila..Mislim bukvalno na fakanje. Naravno, nisam cvecka, nit nevina, cesto naivna..Novac mi je potreban zbog ovog dodatnog posla..Samo u startu...Uzela sam samo sto sam juce zaradila..Kupila cigarete, njoj kolace, sebi 6 knjiga-racuni su na stolu.Daaaaaaaaaj, limenka koka-kole, Svet+, Svet PLJUS, Svedok..Nemam nista protiv..Al ja pricam odavno da je potrebno da mu se ukaze..Necu se mijesat, ali ako majku jos jednom...UHHHHHHHHhhhhh.Bice sprdnje!!!!!!
Oce na komp. koji sam ja od sopstveno postenim radom stecenih para kupila (kao i 1.). Sve oket...samo sto ga on ne koristi svrsishodno, a ja stvaaaaaarno moram da radim.( I dalje ga ustupim kada ne radim.Zelim da radim..Uzgred, brat je od mene stariji..Kada mi zasuze ci, njegov komentar....auuuuuu.Ne mogu ni da otqcam..Tocila krv iznosa (zbog njega i jegovih "poteza") "Sve je jasno"..Zeludac me bolio, psihicki sve kada je dosao i vidjela sam odmah da je sve po starom..A i ja sam mu pala na pricu..Zvale smo ga telefonom u inostranstvo..Racuni se trebaju platiti, ne?! On opuci telen sada kucni..Ne mrzim brata. Boli me sto se pogubio, tako se ponasa, auu, odavno...Al ipak treba ponekad..Ma, jo5 mi je tesko razmislit. Ispec pa rec..Nema ni dana radnog staza...
Ne foliram..Ne morate vjerovat, kao sto je on sav onosan stavio izdanje SVEDOKa snaslovom "Ne vjeruj narkomanu, sve sto kaze slaze"..To me cekalo pred odlazak na posao..kada je poslednji put-posle godinu dana tatine bolesti "svratio" da ga vidi, a zadrzao se malo duze...Nemam snage da pricam zasto.Tj.imam snage, al boliiiiiii. Ja njega volim!
Eto isprovocira li me brate?! Pu,znam ja koji si ti gad:} HVALA Brate..Lakse mi je ..smajli poseban...
+Veceras (Sad vec sinoc)sam svratila da pozdravim svoju bracu koji ozbiljno odrzavaju sastanke..Vjerujte mi na rijec, VJEROVALI ILI NE..Umijem i da cutim i da slusam, al koga treba, naravno..Desi se i koga ne treba..Bila sam srecna, suze su mi na oci posle kad sam vidjela da su i oni i dalje trijezni.Cak me je neko (tokom pauze) pitao Sta mi je.Ili Jesi li ti OKEJ?.Kratko sam rekla da ssam plakala(I jesam..Tokom njihove pauze sam bila na "svom" sastanku. Izals ranije, samo su mi suze navrle na oci... imam i svjedoke da ih nisam zadrzavala, kratko-ono sto se trebalo/ moralo rec.Samo da pozdravim.Prije sastanka i tokom pauze..Opet brat(Ide taxijem-na ciji racun se vidi iz gore prilozenog do susjednogkvarta..Ja sam prepjesacila Podgoricu uzduz i poprijeko..Uhvatila me kisa..Al nije frka.Iako je mala,jurnjava je zestka biala kako stici..Na nekolko mjesta..Isla sam tabanovicima..I nije frka! Naravno..Ja sapucem, majka naravno kad on spava do 11-12(nikada nije nikakvu drogu ni probao-strejt je potpuno). Tj nisam kuci kad se on budi. Ja ustajem prije 7..Ako se majka probudi sapucem..Ako legnem da zaspi kada se vratim s posla..."Zna se zasto"..... Cak je i majka rekla danas Auuu.To me je vec zaaboljelo Kakva si bila danas posle rucka (koji sam ja spremala)..Al, meni je to zadovoljstvo..Brat vecera po nekolko puta..Naravno, svu fancy food na racun kuce...jbg..Majka je dala otkaz cim su tati uspostavili dijagnozu..tatina penzija..Ja sto zaradjujem..Ne zalim se!Podocnjake imam, imala sam ih i kao klinka, ali oi su ostaci od podliva..A ja nikad ne smijem da se umorim.Au To je pocela da prica kada sam se probudila.(Imala sam 40ak min da stignem...) Morala sam rec nesto. Nisam je vrijedila, mozda sam se ogrijesila, pogrijesila.Ali..Ne pokrivam se...Uzgred, ni joj ni njemu ne prebacujem nasta setrose pare...Naravno..
Boze, oprosti..

Sad se gasim..radim..Sto ne znaci da se necu vratit.hehhe
Hvala na podrsci da ne trpam stvari pod tepih-tj da ih ne skrivam u svom ludom Hard disku:}
BOBAne sjecas se topica..koji sam postavila iz najbolje namjere jer su ljudi pravili greske.Objasnjeno..
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... 934#p50934.
POgotovu na post
heroinapg wrote:
Izvini heroina, ali meni je ovo jedna od najnejasnijih tema koje si pokrenula na ovom forumu, a ima ih dosta koje ne razumijem. Nekako su mi tvoje igre riječi totalno nejasne i konfuzne, ne znam kako se drugima čine tvoji postovi, ali meni su čudni... nemoj se šta uvrijediti, ali ja nekako volim da pročitam postove koji mi imaju nekog smisla. Tvoje postove počesto ne razumijem.

Pozz
Nema potrebe za izvinjavanjem, zaista. Iskrenost me nikada nije vrijedjala. Ovaj TOPIC-je svrsishodno postavljen za sve nas-clanove foruma, koji se sluzimo tipkama tastature, kao i njihovim kombinacijama. Tipkama baratam, rijechima se pokadkad igram. HALT je postavljen-za podsjecanje na simptome koji izazivaju recidiv. Hungry, Angry, Lonely, Tired. Gladan, bijesan, usamljen, umoran. F1-pomoc..Potrebna pomoc? CTRL-KONTROLA.
F5-refresh-osvjeziti se-sjetiti se-podsjetiti se...kako se ne bi ponovilo. ALT+F4-ili x- zatvaranje (stav prekstenih ruku-psiho-analitichki, valjda, zatvaranje, jer, nista nije slucajno?). ESC-BJEZANJE-niposto. Mozes da trchis, al ne mozhesh da pobjegnesh.U can run but u cannot hide. Ja sam, pord toga sto sam zavisnik koji apstinira, jos ponesto, tako da sam imala potrebu da podijelim sa ljudima ponesto sto ja znam, sta je moj alat, zanat-kakogod. Jedino postovi na I Against I/ dio/ su moja djela, ali u trijeznom stanju. I njih sam postavila kao primjer uzroka, povoda odavanju drogi. Bog i ja znamo moju namjeru. Nisi jedina koja to kaze. Rekoshe mnogi josh poneshto....Hvala na motivisanju na, valjda, razumljiv post.
Razumijemo se brate.. Ne treba mi medlaja, eheh imam etiketa i tacnih i netacnih-To sam bila i jesam samo ja, nista 2. A na engeskom su neke opcije bile postavljene.. Nebitno...Kolko pricaaaaaaam
HVALA ljudi!!!!!!od :heart:
heroinapg

Attachment od "Svira mi"

Post by heroinapg »

heroinapg wrote:Ja rekoh da cu da se gasim?!.hehehe. Bolje da sviras nego da se drogiras

poruka, pouka, ozbiljna, a zajebantska/ nema je na youtube/ Imam link, al vazan je text, jer ga mi, itekako kontamo..Istina-al i on p(osta) neshvacen..Pisala sam text na jednom od svojih topica, al od ovog texta.... :idea..Nije potrebno da reklamiram na kojem
DOP GUN

Hej ombre, oraleee!
Krv struji dok zuji Bjuik (vrrr)!
Iz kola ti nude charobni prah. (aha)!
Bela roba za belog roba...
Ashes to ashes dust to dust (fleshshshshsh)
Shta se trpash gde ti nije mesto!?
Zar ne znash chemu to vodi (leshshshshsh)
Ne zakopchavam se ja na ledja!
Vidim kratak leeeet u toj slobodi!
Jer tamo gde tikve cvetaju
Pametni ljudi proces ometaju!
Hvata nas baronija i manija, (mrljmnm)!
Opera: Karmini i buranija!
Kao Huan Antonio nasamaran
Upravo te nasamarava shpekulant (pazi)!
Dzontra volta dzointa nudi nam,
Kao u bedaku smo, kao i njemu je frka kuci!
Nije razvijen dok nije razvijen!
Hvala! Ali inekcije ne pijem!
Na muci se poznaju jauci!
Ja nisam experiment za napredak u nauci!
Moja satira satire ne bira, meni ne treba slava! (ahaaaa)!
Moja slava je Sveti Sava (yess)!, A toja slava je s-trava!

Najezda hipija-stereotipija:
Kupi me, prodaj me, bodi me josh!
Mlada burzoazija (bljaak), foliranti i olosh! (aha)!

Zvala se Vera. Soliter do solitera...
Ja sam bio njen macho, a Vera bajadera! (mmmmmmm)!
Voli-ne-voli-vara! Ljubav je igra stara,
Ali ova je igra opasna fora-nocna mora! (aora)!
Lepa kao Doli Bel-Bebi Dol,
Ali hladna kao severni pol!
Moju brinetu brine to shto ne moze da se skine!
Jecham zela-zela da bi tela,
Zavisi od nje koliko zavisi?!
Vishe ne lichi na moju klinku, lichi mi na uspavanu lichinku!
A bila je slatka kad je bila ljuta (heeeej)!...
Bila je ljuta kad je bila slatka (hoooo)!...
Droga je krvolok, droga je gan (beng)!
Cima je kao sajlu kran!
CHuj me prelepa SHade Adu, tako je i Eva probala jabuku!
Ti spavash, tvoji su kapci teshki...
Ti bi da pustish mozak na otavu (heeeej)!...
Ali Vera tera kera, ona sedi pod sedativima!
Ko se navuche on se preobuche, nema sochiva na ochima!
Oni nam ne mogu nishta baby, ali tvoja krv gori!!!
Izbor je tvoj, za izbor se izbori!
Takav trip ja ne mogu da ti stvorim!

Vidim kratak let u tvojoj slobodi! Mala se zeshce overila!
Kola broj 2! Drogiranti! Vidim kratak leeeet!
Magla svuda! Foliranti i olosh! Fuj! Letimo, mi letimo!
Vidim dzoint, dzoint, dzoint... Vidim... Dzoint, dzoint, dzoint!
btw, ne svira mi to, al treba imati na umu
heroinapg

Za spavache

Post by heroinapg »

i za brata
RAmbo-Glupi hit
Svako vece kasno
kad u krevet lezem
kad uronim ja u jastuk
i rukom ga stezem

I izbrojim ja ovaca
jedno triestsedam
od buke na jedno oko
pocinjem da gledam

Tad pomislim to su
od savjesti trube
nisi opr'o noge
nisi opr'o zube

Nije savjest, neki zvuk
se cuje vrlo jasno
mozda oni s' treceg sprata
vode ljubav glasno

Nisu, nisu ni komsije
sa trecega sprata
telefonsko to je zvono
moga aparata

Kaze, halo, molim
halo, molim
Rambo ja te volim

Slucaj vrlo delikatan
jer cujem muski glas
ne znam samo jeli
tenor, bariton il' bas

E, cudim se tvome
nastranom hobiju
u Crnu Goru takve ljude
salju na robiju

Pristojan svjet
u ovo doba spava
hajde spavat' jebala te
telefonska sprava

Telefonske zice
svake noci zuje, bruje
a ovaj meni jedno isto
stalno porucuje

Ovdje Rambova
telefonska centrala
poruku kazi
posle zvucnoga signala

Sad cu da vrisnem ka onaj iz mi nismo andjeli..okasnih...........................POSALJI ..click
tubalkain

Post by tubalkain »

heroinapg wrote:A registrovala sam da mu daje (stariji je od mene) za kladionicu, novine koje i ne procita, a u tim novinama nema ni sta da se procita.
Ne znam kako je to u strogo patriarhalnim sredinama ali normalno ako čovjek diže ruku na ženu il se zove policija il ga se izmariše ili oboje. Brat brat, pa šta. To je isto izgleda neki oblik codependency a po pravilu stvari se samo pogoršavaju.

A pare za kladionicu to je već bizarno.
Locked