Ljudi evo mene,juce oko 8-9 h javljeno mi je da mi je umro DAJDJA TJ.UJAK I ETO BELAJA.Sve mis e srusilo

,sve nekako postaje tama,ne znamkako da vam kazem ali taj covijek mi je puno znacio.Ne zanm sta da vam kazem,razmisljam o tome sta ste mi pisali,ma vi ste sve sto imam JELENA,ANAMARIJA,TAMARA,RAMONA MA SVI.Da vas sada nema ja bi već potrčao dileru na dop,i svasta bi bilo.Ne znam kako da se ponašam,imam li ja snage da izdržim,ne znam ljudi moji,ne znam

.
Moj bend se zvao "Speed ten" i sta ja znam izdali smo 2 albuma ali zadnji je bio 2000god. pa su raja malo zaboravila ali imali smo dobre pjesme i bili smo super.Imali smo 1000 nastupa a od tih 1000 nastupa,900 nastupa smo uradili HUMANITARNO,za invalide,za jetime pa za djecu bez roditelja.A onih 100 smo kao zaradili, i od tih para snimili 3 spota i bilo je ok,ali taj bend je bio ja,moja bivsa vjerenica i moj drug koji me zajebao za kumstvo.Tako da je sve propalo,ali vidite ovo moj brat koji je mladji,nagovara me ,moli me kumi me da napravim album sa njim i vec sam snimio5 pjesama.
Evo napisacu vam dio jednog teksta koji sam snimio kad mi je najbolji drug umro od OWERA.Tuznoga zivota tog jebenoga prevaranta u 17-toj pred sud.Zbog ubistva,zbog more ja postao sam lud.I stanujem u ulici 65 i nikoga se ne bojim,tu je utoka ,gangsteri,narkomani,klošari i kurve.Sve se izgubilo,gubim vjeru u ljude,vatra se ugasila postala je dim,droga me je uništila učinila me zlim.
Eto to je mali dio,a ja sada sam u takoj depresiji,zvoni telefoni,tetke plaču,sestra pada u nesvijest ma svasta a ja ,ja ljudi kontam ,znate vec sta kontam.
A i sam znam da ce mi u ponedeljak biti TEST, ma jebo sve ja sam izgleda OSUĐEN NA NESREĆU,NISAM ROĐEN JA DA BUDEM SRETAN.
Sve koje volim odlaze,i taman počnem da volimnekoga on ode.I sta, sta mi preostaje,da svake nedelje idem po grobljima da obilazim i sta ti ja znam.
Da vas nema ja ne znam,majke mi toliko sam tuznan i bojim se izaći da prošetan da ne bi sreo nekoga ko bi mi ponudio nesto.Ali imam vas i stalno to govorim ,imam vas.
Ne znam sta ce danas biti,hoću li se ikada vise javiti,hoću li izdrzati.Ali ako se ne javim znajte da sam postao ponovo klošar,đanki,smrad koji nema karakter da kaže HEROINU NEČEŠ ME POBJEDITI,a ako se javim znaci da sam uspjeo.PUNO,PUNO VAS VOLIM.ČUVAJTE MI SE I BUDITE JAKI.
VAŠ OMAR