Ma sve OK,pišemo o istini,pa je red,da je i iznesemo.
Sagy out
-InTRO-Hroinapg
Moderator: sanela
Re: -InTRO-Hroinapg
Dje si mala :smt039
Smiri zivce da te ne sacekam nedje na ulicu pa te istucem :smt062
Smiri zivce da te ne sacekam nedje na ulicu pa te istucem :smt062
..Svako dobro!
- Attachments
-
- Ll Lj-kao Lav-horoskopav a ispusio 1 joint.jpg (10.52 KiB) Viewed 1680 times
Last edited by heroinapg on Fri Nov 21, 2008 6:46 pm, edited 1 time in total.
Ma daaaj.
Vi svi jedni drugima zelite pomoci,zelite dobro.Vi jedni drugima otvarate oci.
De bolan gledajte sebe,svoje probleme i svoje zivote.
Tim glupim komentarima i uvredama niko nikome nece pomoci i nista se nece postici.
bla...bla...bla...
mir,mir,mir,niko nije kriv...
Vi svi jedni drugima zelite pomoci,zelite dobro.Vi jedni drugima otvarate oci.
De bolan gledajte sebe,svoje probleme i svoje zivote.
Tim glupim komentarima i uvredama niko nikome nece pomoci i nista se nece postici.
bla...bla...bla...
Potpis.
Ann_Anna mo..Ovo je ispovijest?!Zar ne.Mi se kontamo..Ja taman da legnem da spim kd ono..Znas za ono da su narkomani infantilni?!
Ovo je moj zivot. Ovo sam ja..Mene nije apsolutno blam... U pravu si za ovo da se glupim komentarima nikome nece i ne moze pomoci..Samo mi reci koji su glupi komentari, da znam..JBg.Mozak mi droga popila..Fala t Anci, sesro sto nas prosvijetli. Ja moram da ranim..Ostani i napisi koju recenicu-KOnkretno, direktno..slobodno. Svoje misljenje....Morala sam te citirat..vidis zbog cega.btw, ukolko ti treba pomoc, a ne mos da spavas..Imamo lijek-zavezacemo ti oci:}.
.Mi djeca iz ulice Slobode volimo da se i nasalimo..A jos jedno pitanje apa da ijegam...Citas li ti, il onakoo ukacis po koju rijec..Ovaj, izvini, oprosti, pojma ne znam..ne dadose mi dovoljno cackalica pa na oci gledat ne mogu umorna am. A Tebi, draaga, zaista treb paznja.
I daj ne stedi tutastaturu nego baci nekolko recenica, ako moze slobodnih, ili pak prosirenih?!
Pisi...Tu smo
Pisi-Ozbiljna sam..Pisi bre..bie ti lakse
Aj, mogu bit takva..da stavljamo cackalice jedni drugia na oci-otvaramo oociAnAna_mo wrote:Ma daaaj.
bla...bla...bla...
Ovo je moj zivot. Ovo sam ja..Mene nije apsolutno blam... U pravu si za ovo da se glupim komentarima nikome nece i ne moze pomoci..Samo mi reci koji su glupi komentari, da znam..JBg.Mozak mi droga popila..Fala t Anci, sesro sto nas prosvijetli. Ja moram da ranim..Ostani i napisi koju recenicu-KOnkretno, direktno..slobodno. Svoje misljenje....Morala sam te citirat..vidis zbog cega.btw, ukolko ti treba pomoc, a ne mos da spavas..Imamo lijek-zavezacemo ti oci:}.

I daj ne stedi tutastaturu nego baci nekolko recenica, ako moze slobodnih, ili pak prosirenih?!
Doživjela sam osjećaj savršene sreće - nesto veoma blisko tugi

Pisi-Ozbiljna sam..Pisi bre..bie ti lakse
Ej, mi ovo-nas 2 na smjene..
Ti si mi bre.DOBRO..Ranim ujutro..Tuzna nek ti je korisnicko ime takvo-ostani to sto jesi, al nemoj da ti se desi
(steta sto remetim stih-PIH:} da budes takva...NO
Idemo dalje!
SO CLOSE NO MATTER HOW FAR
E, onda ti nisi cjelinadobro i zlo cine savrsenu cjelinu

(steta sto remetim stih-PIH:} da budes takva...NO

He,he naravno draga moja,ja sam to što jesam,a ono se desiti nećeeeeeeee!heroinapg wrote:Ej, mi ovo-nas 2 na smjene..E, onda ti nisi cjelinadobro i zlo cine savrsenu cjelinuTi si mi bre.DOBRO..Ranim ujutro..Tuzna nek ti je korisnicko ime takvo-ostani to sto jesi, al nemoj da ti se desi
(steta sto remetim stih-PIH:} da budes takva...NO![]()
Idemo dalje!
![]()
![]()
![]()
SLUŠAJ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BJCTrolF3CY[/youtube]
nadam se da si razumela i zato samo napred...

..
Last edited by heroinapg on Fri Nov 21, 2008 6:47 pm, edited 1 time in total.